Ne ne ne
viskas su ta vda yra gerai
tiesiog dauguma jauni stoja ir neretai tikisi, kad destytojai kaip mokytojai mokykloje rupinsis, kis viska i galva, tems ir pan...
maciau kaip is paaaacius minimaliausius meninius gabumus turinciu zmoniu studiju pabaigoj detytojai(ir tik destytojai) si ta isspaudzia..ir juokingiausia, kad butent tie (labai labai stropus, bet nelabai gabus) piktinasi,neva ne taip juos ivertino, savo asmenine nuomone destytojas pripirso..juokas ima besiklausant...nes jei ne"ipirsta" nuomone,geda i darbus ir ziuret butu
studijuju vda grafika ir tikrai nesu (bent daznaiusiai) pirmune, bet cia tik del mano pacios blogu iprociu ir savybiu, ir jei detytojai "uzsiseda" tai jau dazniausiai yra uz ka....bet pasistengi, parodai kad dirbi, kad gali ir vel viskas gerai. visi jie normalus issilavine zmones su savo gyvenimais, ne tas ju amzius, kad i kazkokias intrigas(patinka-nepatinka zmogus) veltusi JEI NENORESI-NIEKO IR NEBUS Reikia paciam dometis, iniciatyva rodyt, asmmeniskai tartis kada destytojas galetu tave priimt,klaust patarimu apie darbus, analogus,medziagos paieska ir viskas bus gerai. Net nedrisciau pasakyt, kad jie abejingi,yra tokiu,kad net paciai nesmagu,kai "pamoralizuoja" esu sulaukus is ju ir nuostabiu monologo
apie gyvenima,apie mena, apie tai kaip kurejui reikai uzsidegti ir patarimu kur ieskot ikvepimo ir t.t.. ir pan..
Del teoriniu dalyku man patiko beveik viskas! O ir ta filosofija-jei ismoksi,pasidomesi, tikrai islaikysi.As pvz pas radzvila gal 5 kartus ejau laiky, kol pagaliau daejo ko ir kaip jis is studentu reikalauja, tada pasedejau ismokau ir 9gavau,panasiai ir su sverdiolu..1ma k neislaikiau, nes nelabai mokejau,2a k atejau jau visai kitaip pasiruosus ir, nors jaudulys buvo begalinis, is egzo isejau pasikrovus geru emociju dar keliom dienom-su tokiu ipatingu zmogu nekasdien tenka pakalbet, o jei dar bent siek tiek yra apie ka, tai isvis faina
zodziu, daug kas toj akadej gal ir ne puiku, ne viskas ir man toli grazu patinka, bet jei noresi,pasiimsi is jos tiek, kad ohoho... svarbu ir i save kritiskai paziuret,o ne tik kaltint sistema, kuria nemazai itakoja ir patys studentai
na, sorry, kad cia tiek prisapaliojau