Įkraunama...
Įkraunama...

Mamytės menininkės

QUOTE(china @ 2007 11 20, 05:21)
alegra, didziausi sveikinimai 4u.gif ir didziausia uzuojauta del simptomu biggrin.gif kada jusu brangenybe turetu pasirodyt?
sako nestumas ikvepia darbui meninkes, kaip tau, alegra? ir stilius sako pasikeicia g.gif vidury nestumo tai buvo pas mane ikvepimas, o dabar tai labiau tinginys kamuoja doh.gif nors noro ir ideju galva pilna

bandziau per google, bet nelabai sekesi, reiks gal dar pabandyt, na o jei kuri ka prisimintumet, butu labai smagu

Brangenybes vasara turetumem sulaukti smile.gif Man dabar tikrai jokio ikvepimo nera,energijos nerasta, tik egzistuoju biggrin.gif Laukiu antro trimestro smile.gif Na o tau sveikinimai del greito susitikimo su savo vaikuciu 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Alegra @ 2007 11 20, 18:23)
Brangenybes vasara turetumem sulaukti smile.gif Man dabar tikrai jokio ikvepimo nera,energijos nerasta, tik egzistuoju biggrin.gif Laukiu antro trimestro smile.gif Na o tau sveikinimai del greito susitikimo su savo vaikuciu 4u.gif  thumbup.gif

aciu uz sveikinimus mirksiukas.gif jau laukiam nesulaukiam, prailgo tie laukimo menesiai.

tikekimes antram trimestrui prasidejus atsiras ikvepimas kurybai, o as tai labai tikiuosi, kad liks laiko kurybai, kai vaikiukas gims, nes ko tais visi labai jau gasdina, kad bus sunku ir net po dusu palyst nebus laiko. bet as optimiste ir netikiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(china @ 2007 11 18, 15:41)
oliuke, o kuom tu uzsiimi dabar? beja, ar baigiai fotografijos studijas? (cia taip klausiu, nes daug kas pradeda ir paskui pasuka kita linkme)

Fotografija bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Gal yra čia studijuojančiųjų KDI architektūrą? Būtų labai įdomu išgirsti jūsų nuomonę apie šią įstaigą. Noriu čia studijuoti nenuosekliuioju būdu blush2.gif Jei dar tai įmanoma be kažkokių papildomų užsiėmimų su dėstytojais padaryti doh.gif Na, ir aplamai norėčiau patarimų turbūt visais klausimais prieš stojant studijuoti šios specialybės.. smile.gif Ačiū labai labai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Godutia @ 2008 01 14, 22:38)
Gal yra čia studijuojančiųjų KDI architektūrą?

atsiprasau gal uz ziopla klausima, bet issifruokman KDI nes nesu girdejusi g.gif
Atsakyti
Sveikos
Gal yra baigusiu ar besimokanciu KUMF.As ten baigiau 2006 liaudies muzikos bakalaura, buvau ir i magistra istojus, bet isejau.Dabar taip keistai jauciuosi.Auginu dukryte ir toks jausmas, kad nieko daugiau nebesugebu.Mokytis man patiko ir dabar jauciu nostalgija muzikai.Bet jau rasti darba kokioj muzikalkej tai turbut be sansu, nes tie patys faku ir konservos destytojai visas vietas uzkale.O nuo rudens jau butinai noreciau dirbti.Turbut reikes listi i visai kita sriti.
Tikiuosi jus nieko pries, kad as cia savo mintis taip destau.Tiesiog ne visi supranta, kad menas tai irgi mokslas.Ir nelabai turiu su kuo apie tai pasisneketi.Vyras tai isvis mane smerkia del to, kad baigiau tokius mokslus, jis labai tikejosi, kad busiu verslininke ir tvarkysiu musu versla.Dabar vienas ta daro ir pyksta ant manes, kad jam nepadedu.Nors is tiesu tai as biski padedu, tvarkau truputi rastvedyba, nedaug ten to darbo, bet vistik prisidedu.Taip kad esu visai pasimetusi.Turbut mano galva tik muzikai sutverta.Na, o , kad is jos didelio biznio nepadarysi, tai faktas.Nebent turi tame ypatingu sugebejimu ir gali tuo kazka nustebinti.
Is savo pamastymu galiu ir isvadas padaryti-reikes mokytis verslauti.
Kas jus manot apie mano mintis?Gal galit ka patarti?
Atsakyti
As studijuoju KU tapyba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(masumi @ 2008 02 25, 15:50)
As studijuoju KU tapyba smile.gif

Na ir kaip,patinka? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(OLIUKE @ 2008 02 25, 23:45)
Na ir kaip,patinka? bigsmile.gif

Na, pakenciama biggrin.gif juokauju, pirmais metais zinoma buvo begalo idomu, nepaisant to, kad patalpu turim mazai, poto po truputi eme nusibosti, dabar matyt kad pavasaris ir uzduotis idomios vel eme patikti ax.gif bet vistiek laukiu nesulaukiu kada pabaigsiu 4u.gif
Atsakyti
na sveikos menininkes, o gal kuri padedat jaunoms menininkem pasirupsti dailes egzaminams? iekau dailes mok indvidualioms pamokoms vilniuje. gal kas ka nors zinote?
Atsakyti
QUOTE(garbanuskaa @ 2008 03 05, 10:45)
na sveikos menininkes, o gal kuri padedat jaunoms menininkem pasirupsti dailes egzaminams? iekau dailes mok indvidualioms pamokoms vilniuje. gal kas ka nors zinote?

Daug info yra nete..paieškok...yra kolegija kuri padeda pasiruošt egzaminams mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Oliukė @ 2008 03 09, 19:24)
Daug info yra nete..paieškok...yra kolegija kuri padeda pasiruošt egzaminams mirksiukas.gif

ieskojau... as nenoriu i grupinius uzsiemimus, ieskau mokytojos, kuri privaciai.. indvidualiai mokintu... tai niekur nete nerantu sad.gif
Atsakyti