Įkraunama...
Įkraunama...

Mamytės menininkės

QUOTE(OLIUKE @ 2007 10 31, 14:57)
Tau jau gimdymas ne už kalnų rolleyes.gif ....
Ačiukas už patikslinimą.... 4u.gif
Beje,kokia tavo profesija?

aha, per pati mokslu ikarsti biggrin.gif kaip nors isgyvensiu

as fotografija studijuoju mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(china @ 2007 10 31, 20:27)
aha, per pati mokslu ikarsti biggrin.gif kaip nors isgyvensiu

as fotografija studijuoju mirksiukas.gif

thumbup.gif ...dievinu fotografija....
Airijoje studijuoji?
Atsakyti
QUOTE(OLIUKE @ 2007 10 31, 18:49)
thumbup.gif ...dievinu fotografija....
Airijoje studijuoji?

as irgi dievinu drinks_cheers.gif na gal labiau dievinau iki kol mokytis taip intensyviai nepradejau smile.gif

ne, ne airijoj, anglijoj mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(china @ 2007 11 01, 13:20)
as irgi dievinu drinks_cheers.gif na gal labiau dievinau iki kol mokytis taip intensyviai nepradejau smile.gif

ne, ne airijoj, anglijoj mirksiukas.gif

thumbup.gif ...aš irgi UK mokiausi fotografijos....
Atsakyti
QUOTE(OLIUKE @ 2007 11 01, 15:11)
thumbup.gif ...aš irgi UK mokiausi fotografijos....

bigsmile.gif geras
kur mokeisi? as westiminsterio universitete? gal ir tu ten pat?
kaip sekesi rasyti darbo knygas?
gal dabar uzsiemi tuo?

klausimu atsakymu vakaras biggrin.gif tiksliau rytas biggrin.gif
Atsakyti
London Metropolitan University smile.gif
Bet norėjau stot University of Westminster....
Su tom knygom tai doh.gif ...daug laiko atima...
Aš turiu firma susijusia su fotografija...bet noriu grįžt į Londona mokintis toliau.
Papasakok kaip tu įstojai,ar sunku,kiek moki..niu viską...nes mano sesė nori bandyt ten stot.... ax.gif
Atsakyti
china, beje sveikinu su savaitėlėmuser posted image
Atsakyti
kaip fainai jums mergaites, radot bendro kazko ir dar abi uzsieni studijuojat thumbup.gif
as irgi labai noreciau pastudijuot, tik ne fotografija....nes apie lietuvos studijas turiu siokia tokia nuomone, idomu butu isbandyt ir uzsienio tongue.gif

beje labai idomu yra, kas tos darbo knygos? kaip jas jums reikia rasyt?
Atsakyti
QUOTE(rutellee @ 2007 11 02, 14:57)
kaip fainai jums mergaites, radot bendro kazko ir dar abi uzsieni studijuojat thumbup.gif
as irgi labai noreciau pastudijuot, tik ne fotografija....nes apie lietuvos studijas turiu siokia tokia nuomone, idomu butu isbandyt ir uzsienio tongue.gif

Pas mus darbo knygoje rašai darbų eiga...Kada pradėjai,kas per darbas,kokias medžiagas naudoji ir t.t...
Tiesa,aš studijavau Londone,dabar aš LT...bet galvoju studijuot Vilniaus dizaino kolegijoje....interjero dizainą...arba važiuot į Londona g.gif
Atsakyti
as dabar vln dizaino kolegijoj laisva klausytoja
Atsakyti
QUOTE(rutellee @ 2007 11 03, 12:51)
as dabar vln dizaino kolegijoj laisva klausytoja

O kaip pavyko įstot? Kokiu brandos egzaminu įvertinimų reikėjo?
Kiek moki?
Atsakyti
QUOTE(OLIUKE @ 2007 11 02, 10:49)
London Metropolitan University smile.gif
Bet norėjau stot University of Westminster....
Su tom knygom tai doh.gif ...daug laiko atima...
Aš turiu firma susijusia su fotografija...bet noriu grįžt į Londona mokintis toliau.
Papasakok kaip tu įstojai,ar sunku,kiek moki..niu viską...nes mano sesė nori bandyt ten stot.... ax.gif

mano drauge metropolitan studijuoja mirksiukas.gif
istot tai net pati nezinau kaip man pavyko, nes net ielts , kuris butinas stojimui neturejau, bet tuo metu dirbau asistente pas pora fotografu, tai turejau gan geras rekomendacijas ir portfolijo nebloga pavyko surinkti. bet atvirai, tai tikrai nesitikejau istot, bet paskui laimes pilnos kelnes buvo biggrin.gif
del sunkumo, tai kiekvienam skirtingai. pradzioj su esem gan sunku man buvo, ypac lietuvoj ipratus knygas perrasinet ir tipo referatas, bet po pirma parasius paskui kazkaip jau kengviau. tik skaityt labai labai daug reikia doh.gif
o praktine dalis, tai darbo knygos is proto varo.
bet siaip labai labai idomu. su lietuviskais mokslais net nelyginu, bet gal ir todel, kad specialybe kita lt studijavau g.gif

QUOTE(rutellee @ 2007 11 02, 11:57)

darbo knyga, storas didelis sasiuvinys, i kuri rasai viska, nuo to momento kai suzinojei koks darbas, iki galo. tipo dienorastis. rasai idejas, apibudini jas, analizuoji, paskui rasai kodel pasirinkai butent ta ar ana, kas ikvepe, kas ka nors panasaus dare (cia tyrimas), paskui darbo eiga, ideju kaita ir suvokima darbo eigoja ir t.t. rezultatus, isvadas, ir galiausiai kritini saves vertinima doh.gif
as kadangi nemegstu dienorasciu, tai man gan problematiska su tom knygom, vis bandau kur surast kokio dailininko, ar fotografo, kad paziuret, bet nerandu doh.gif
Atsakyti