QUOTE(OLIUKE @ 2007 11 02, 10:49)
London Metropolitan University
Bet norėjau stot University of Westminster....
Su tom knygom tai
...daug laiko atima...
Aš turiu firma susijusia su fotografija...bet noriu grįžt į Londona mokintis toliau.
Papasakok kaip tu įstojai,ar sunku,kiek moki..niu viską...nes mano sesė nori bandyt ten stot....
mano drauge metropolitan studijuoja
istot tai net pati nezinau kaip man pavyko, nes net ielts , kuris butinas stojimui neturejau, bet tuo metu dirbau asistente pas pora fotografu, tai turejau gan geras rekomendacijas ir portfolijo nebloga pavyko surinkti. bet atvirai, tai tikrai nesitikejau istot, bet paskui laimes pilnos kelnes buvo
del sunkumo, tai kiekvienam skirtingai. pradzioj su esem gan sunku man buvo, ypac lietuvoj ipratus knygas perrasinet ir tipo referatas, bet po pirma parasius paskui kazkaip jau kengviau. tik skaityt labai labai daug reikia
o praktine dalis, tai darbo knygos is proto varo.
bet siaip labai labai idomu. su lietuviskais mokslais net nelyginu, bet gal ir todel, kad specialybe kita lt studijavau
QUOTE(rutellee @ 2007 11 02, 11:57)
kaip fainai jums mergaites, radot bendro kazko ir dar abi uzsieni studijuojat
as irgi labai noreciau pastudijuot, tik ne fotografija....nes apie lietuvos studijas turiu siokia tokia nuomone, idomu butu isbandyt ir uzsienio
beje labai idomu yra, kas tos darbo knygos? kaip jas jums reikia rasyt?
darbo knyga, storas didelis sasiuvinys, i kuri rasai viska, nuo to momento kai suzinojei koks darbas, iki galo. tipo dienorastis. rasai idejas, apibudini jas, analizuoji, paskui rasai kodel pasirinkai butent ta ar ana, kas ikvepe, kas ka nors panasaus dare (cia tyrimas), paskui darbo eiga, ideju kaita ir suvokima darbo eigoja ir t.t. rezultatus, isvadas, ir galiausiai kritini saves vertinima
as kadangi nemegstu dienorasciu, tai man gan problematiska su tom knygom, vis bandau kur surast kokio dailininko, ar fotografo, kad paziuret, bet nerandu