Įkraunama...
Įkraunama...

Mamytės menininkės

Menus studijuoti ir mokytis meno, ar būti menininku yra skirtingi dalykai doh.gif
Juk ir vadinasi menotyra.
Atsakyti
Net ir bunant menotyrininku reikia turetio menininko gyslele, tam kad pajausti vienokio ar kitokio kurinio dvasia. Kritikuoti moka visi, taciau kritikuoti nepataikaujant ir neizeidzint kurejo nera taip paprasta. Siaip studijos ganetinai idomios tik gaila kad perspektyvos nera jau tokios zavingos blush2.gif
Atsakyti
o sakykit ar kas studijavo vilniaus dizaino kolegijoj g.gif
Atsakyti
As baigiau VDA interjero dizaina jei yra klausimu kreipkites tongue.gif
Atsakyti
na as tiesiog i kolegija si semestra eisiu studijuot kaip laisva klausytoja. tiesa sakant rinkausi tarp kolegijos ir akademijos...dabar mastau gal reikejo i akademija..idomu buvo isgirsti nuomones tu kas studijavo kolegijoj, kaip ten isdestomi dalykai, ar gerai? na man reikia tiesiog gero mokymo, as nesiekiu diplomo...darau del saves ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutellee: 07 rugsėjo 2007 - 10:28
sveikos, menininkes 4u.gif
jau rugsejis, nauji mokslo metai, ar yra siemet studijuojanciu?

bitemaja, o man atrodo kaip tik meno kritiku nedaug yra, tik, gal lietuva permaza salis dideliems menams ir t.t. g.gif

alegra, kaip sekasi? kaip muzos?

man uz dvieju savaiciu jau vel mokslai prasideda, visa vasara pratinginiavau, nors tiek buvau zadejus nuveikti doh.gif dar leliuko su vyru laukiam, tai sie metai isvis sunkus bus, bet svarbu, kad kurybinis ikvepimas butu smile.gif

rutele, o ka studijuodsi?
Atsakyti
studijuoti nori interjero dizaina ax.gif

china sekmes tau 4u.gif as tai leliuko irgi laukiaus ir po to ciuciuodama diploma apsigyniau tongue.gif kazkaip visai neblogai man gavos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(china @ 2007 09 07, 07:06)
sveikos, menininkes 4u.gif
jau rugsejis, nauji mokslo metai, ar yra siemet studijuojanciu?

bitemaja, o man atrodo kaip tik meno kritiku nedaug yra, tik, gal lietuva permaza salis dideliems menams ir t.t. g.gif

alegra, kaip sekasi? kaip muzos?

man uz dvieju savaiciu jau vel mokslai prasideda, visa vasara pratinginiavau, nors tiek buvau zadejus nuveikti doh.gif dar leliuko su vyru laukiam, tai sie metai isvis sunkus bus, bet svarbu, kad kurybinis ikvepimas butu  smile.gif

rutele, o ka studijuodsi?

China Muzos vis dar laksto ir JAV galerijas atakuoja:D Sveikinu su busimu seimos pagausejimu! 4u.gif Ziuriu forumas atgyja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rutellee @ 2007 09 07, 15:19)
studijuoti nori interjero dizaina ax.gif

china sekmes tau 4u.gif  as tai leliuko irgi laukiaus ir po to ciuciuodama diploma apsigyniau tongue.gif  kazkaip visai neblogai man gavos bigsmile.gif

interjero dizainas labi madinga specialybe mirksiukas.gif ir jauciu idomi, nes labai smagu namus irenginet.
na tikiuosi man ir neblogai gausis, reiks ismokt laika planuot ir kaip nors

QUOTE(Alegra @ 2007 09 08, 16:55)
China Muzos vis dar laksto ir JAV galerijas atakuoja:D Sveikinu su busimu seimos pagausejimu! 4u.gif  Ziuriu forumas atgyja thumbup.gif

aciu uz sveikinimus smile.gif

kaip fainai, kad galerijas atakuoji thumbup.gif kaip sekasi? turetum daugiau darbu parduot turbut.
reik kaip nors gaivint ta menininkiu kampeli mirksiukas.gif tik, kad tu menininkiu pas mus baisiai mazai doh.gif
Atsakyti
Na man kol kas sekasi. Is patirties pamaciau,kad galeriju yra paciu ivairiausiu ir reikia atsirinkti kur galima eiti su savo darbais. Yra galeriju kurios uzdirba is dailininku ir nesirupina paveikslu pardavimu blink.gif Vadinamos Scam biggrin.gif Tai vat kad galerija tai dar ne viskas smile.gif Reikalavimai irgi patys ivairiausi. Istikruju reikia labai pasisvesti menininko karjerai nes nera lengva. Atrodo nutapei gera paveiksla ir viskas.. Toli grazu biggrin.gif Darbas tik prasideda.. Pradzia sunkiausia kol uzsitarnauji gera varda ir reputacija. Tam gali prireikti ir daugelio metu(skirtingai kiekvienam)

Kokios yra kitu menininku-iu patirtys? mirksiukas.gif
Atsakyti
SOS biggrin.gif
reikia zmogaus kaune, kuris galetu padaryti grafiti - tipo krepsinio stiliaus viena siena 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, aš būsima studentė 4u.gif Ir linkstanti į meną (Ką tokio veikiu galite pamatyti ČIA, nors suprantu, menu tai vadinti gal ir būtų per drąsu blush2.gif ) Tikslieji mokslai, ypač matematika, man - kančia. Svajoju apie juvelyrikos - kalvystės studijas, bet nelabai įsivaizduoju kokių įgudžių reiktų, kokie mokymosi dalykai, sistema. Tačiau problema ta, kad piešti nemoku verysad.gif blush2.gif
Gal galėtumėte pagelbėti ir patarti? 4u.gif
Atsakyti