Menus studijuoti ir mokytis meno, ar būti menininku yra skirtingi dalykai
Juk ir vadinasi menotyra.
Net ir bunant menotyrininku reikia turetio menininko gyslele, tam kad pajausti vienokio ar kitokio kurinio dvasia. Kritikuoti moka visi, taciau kritikuoti nepataikaujant ir neizeidzint kurejo nera taip paprasta. Siaip studijos ganetinai idomios tik gaila kad perspektyvos nera jau tokios zavingos
o sakykit ar kas studijavo vilniaus dizaino kolegijoj
na as tiesiog i kolegija si semestra eisiu studijuot kaip laisva klausytoja. tiesa sakant rinkausi tarp kolegijos ir akademijos...dabar mastau gal reikejo i akademija..idomu buvo isgirsti nuomones tu kas studijavo kolegijoj, kaip ten isdestomi dalykai, ar gerai? na man reikia tiesiog gero mokymo, as nesiekiu diplomo...darau del saves
sveikos, menininkes
jau rugsejis, nauji mokslo metai, ar yra siemet studijuojanciu?
bitemaja, o man atrodo kaip tik meno kritiku nedaug yra, tik, gal lietuva permaza salis dideliems menams ir t.t.
alegra, kaip sekasi? kaip muzos?
man uz dvieju savaiciu jau vel mokslai prasideda, visa vasara pratinginiavau, nors tiek buvau zadejus nuveikti dar leliuko su vyru laukiam, tai sie metai isvis sunkus bus, bet svarbu, kad kurybinis ikvepimas butu
rutele, o ka studijuodsi?
bitemaja, o man atrodo kaip tik meno kritiku nedaug yra, tik, gal lietuva permaza salis dideliems menams ir t.t.
man uz dvieju savaiciu jau vel mokslai prasideda, visa vasara pratinginiavau, nors tiek buvau zadejus nuveikti dar leliuko su vyru laukiam, tai sie metai isvis sunkus bus, bet svarbu, kad kurybinis ikvepimas butu
studijuoti nori interjero dizaina
china sekmes tau as tai leliuko irgi laukiaus ir po to ciuciuodama diploma apsigyniau kazkaip visai neblogai man gavos
china sekmes tau as tai leliuko irgi laukiaus ir po to ciuciuodama diploma apsigyniau kazkaip visai neblogai man gavos
QUOTE(china @ 2007 09 07, 07:06)
sveikos, menininkes
China Muzos vis dar laksto ir JAV galerijas atakuoja:D Sveikinu su busimu seimos pagausejimu! Ziuriu forumas atgyja
QUOTE(rutellee @ 2007 09 07, 15:19)
studijuoti nori interjero dizaina
interjero dizainas labi madinga specialybe ir jauciu idomi, nes labai smagu namus irenginet.
na tikiuosi man ir neblogai gausis, reiks ismokt laika planuot ir kaip nors
QUOTE(Alegra @ 2007 09 08, 16:55)
China Muzos vis dar laksto ir JAV galerijas atakuoja:D Sveikinu su busimu seimos pagausejimu! Ziuriu forumas atgyja
aciu uz sveikinimus
kaip fainai, kad galerijas atakuoji kaip sekasi? turetum daugiau darbu parduot turbut.
reik kaip nors gaivint ta menininkiu kampeli tik, kad tu menininkiu pas mus baisiai mazai
Na man kol kas sekasi. Is patirties pamaciau,kad galeriju yra paciu ivairiausiu ir reikia atsirinkti kur galima eiti su savo darbais. Yra galeriju kurios uzdirba is dailininku ir nesirupina paveikslu pardavimu Vadinamos Scam Tai vat kad galerija tai dar ne viskas Reikalavimai irgi patys ivairiausi. Istikruju reikia labai pasisvesti menininko karjerai nes nera lengva. Atrodo nutapei gera paveiksla ir viskas.. Toli grazu Darbas tik prasideda.. Pradzia sunkiausia kol uzsitarnauji gera varda ir reputacija. Tam gali prireikti ir daugelio metu(skirtingai kiekvienam)
Kokios yra kitu menininku-iu patirtys?
Kokios yra kitu menininku-iu patirtys?
SOS
reikia zmogaus kaune, kuris galetu padaryti grafiti - tipo krepsinio stiliaus viena siena
reikia zmogaus kaune, kuris galetu padaryti grafiti - tipo krepsinio stiliaus viena siena
Sveiki, aš būsima studentė Ir linkstanti į meną (Ką tokio veikiu galite pamatyti ČIA, nors suprantu, menu tai vadinti gal ir būtų per drąsu ) Tikslieji mokslai, ypač matematika, man - kančia. Svajoju apie juvelyrikos - kalvystės studijas, bet nelabai įsivaizduoju kokių įgudžių reiktų, kokie mokymosi dalykai, sistema. Tačiau problema ta, kad piešti nemoku
Gal galėtumėte pagelbėti ir patarti?
Gal galėtumėte pagelbėti ir patarti?