Įkraunama...
Įkraunama...

Mamytės menininkės

QUOTE(neues @ 2007 05 05, 17:54)
Laba.
O baiginėji grafikos bakalaurą ar magistrą? Kokią specializaciją? Labai įdomu, bnes pati praeitais metais baigiau, tad lig šiol nostalgiškai užsuku į akadę "atsižymėti"  rolleyes.gif
Žadu nueiti į gynimus (tikiuosi, dar nepražiopsojau doh.gif ).

Dar tik bakalaura (nors pagal metus jau ir magistra tureciau baigt buvus, nes siauliuos dar ta pati studinau tris metus) ax.gif Siaip vaizduojamoji, bet paskutinius pora metu persinesiau ant taikomosios, kazkaip in ateicia veiziet pradejau, perspektyvu ieskot pradejau blush2.gif pasiilgstu visokiu graf. techniku pasibovyt, bet dar tikiu, kad pasizaisiu thumbup.gif Jei praeitaios baigei, tai klausyk, gal ir pazystamos busma, is matymo bent jau visus pernykscius zinojau, as apie bakalaura bigsmile.gif
O gynimai dar tik geguzes gale, jei mani prileis (antradieni si) tai bus 05 29 d. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligrafi @ 2007 05 06, 22:40)
Dar tik bakalaura (nors pagal metus jau ir magistra tureciau baigt buvus, nes siauliuos dar ta pati studinau tris metus) ax.gif Siaip vaizduojamoji, bet paskutinius pora metu persinesiau ant taikomosios, kazkaip in ateicia veiziet pradejau, perspektyvu ieskot pradejau blush2.gif pasiilgstu visokiu graf. techniku pasibovyt, bet dar tikiu, kad pasizaisiu thumbup.gif Jei praeitaios baigei, tai klausyk, gal ir pazystamos busma, is matymo bent jau visus pernykscius zinojau, as apie bakalaura  bigsmile.gif
O gynimai dar tik geguzes gale, jei mani prileis (antradieni si) tai bus 05 29 d. blink.gif

Labas.
Manau, kad nepažįstamos... Nebent kur celėse ar spaustuvėje prasilenkėm...
Aš pernai baigiau magistrą. O bakalaura baigiau anksčiau. Mat, po bakalauronestojau kelis metus - dirbau ax.gif . Kažkaip netikėjau, jog galima suderinti darbą su studijom. Tad, kai radau darbą pagal autorines + namuose, tada ir stojau į magistratūrą.
Sėkmės prileidimuose Tau!
O ką darai diplominiam?
Beje, o taikomosios Tavo vadovas Keptas?
Atsakyti
QUOTE(neues @ 2007 05 07, 17:06)
Labas.
Manau, kad nepažįstamos... Nebent kur celėse ar spaustuvėje prasilenkėm...
Aš pernai baigiau magistrą. O bakalaura baigiau anksčiau. Mat, po bakalauronestojau kelis metus - dirbau  ax.gif . Kažkaip netikėjau, jog galima suderinti darbą su studijom. Tad, kai radau darbą pagal autorines + namuose, tada ir stojau į magistratūrą.
Sėkmės prileidimuose Tau!
O ką darai diplominiam?
Beje, o taikomosios Tavo vadovas Keptas?

Niu taip, jei magistra, tai itkrai nepazystamos lotuliukas.gif
prileidimas normaliai, jau prileido, o darau Charmso "Nutikimai" iliustracijas, t.y. visa knyga blink.gif o taikomosios vadovo neturiu, bet konsultuojuos su Vaska mirksiukas.gif
Nebezinau ar verta i magistra stot, kokia tu specelizacija pasirinkus buvai, taikomoji? Kazko buvo anksciau upas, o dabar atrodo bergzdzias reikalas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligrafi @ 2007 05 08, 17:26)
Niu taip, jei magistra, tai itkrai nepazystamos lotuliukas.gif
prileidimas normaliai, jau prileido, o darau Charmso "Nutikimai" iliustracijas, t.y. visa knyga blink.gif o taikomosios vadovo neturiu, bet konsultuojuos su Vaska mirksiukas.gif
Nebezinau ar verta i magistra stot, kokia tu specelizacija pasirinkus buvai, taikomoji? Kazko buvo anksciau upas, o dabar atrodo bergzdzias reikalas blink.gif

Vaska- gerai. Bet tik tuo atveju, jei pati puikiai žinai ką nori padaryti ir kodėl būtent taip nori padaryti... Ta prasme, kad benrdauji kaip lygus su lygiu, o ne "prašome patarti". Sėkmės mirksiukas.gif užsuksiu paveizėt gynimų.
Atsakyti
QUOTE(neues @ 2007 05 09, 00:17)
Vaska- gerai. Bet tik tuo atveju, jei pati puikiai žinai ką nori padaryti ir kodėl būtent taip nori padaryti... Ta prasme, kad benrdauji kaip lygus su lygiu, o ne "prašome patarti". Sėkmės  mirksiukas.gif  užsuksiu paveizėt gynimų.

Vaska gerai, bent jau tikrai kazkaip atsigaunu biski kai su juo pasikonsultuoju. Keptas nelabai i tuos tipografinius lenda reikalus, o Zvilius tiesiog man antipatiskas, negaliu as su juo kalbet...o gal reiktu,bet... blush2.gif
O paveizet nesuk, gi ir taip zmoniu daug bus, ir taip baisu blush2.gif lotuliukas.gif
O rimtai, gi norejau paklaust, ka reikia akcentuot ir apskritai kokia ir apie ka turi buti ginimosi kalba?kazko jau ir mislit apie tai baisiai pradejau doh.gif
Atsakyti
laba vakara menininkes 4u.gif

as nezinau ar galiu save dar priskirti, bet visada domejausi ir siuo metu jau bandau dirbti su interjero dizainu...
pasiskaitinejau jusu atsiliepimus apie VDA, tai man akys issoko blink.gif ....dabar kaip tik domiuos, noriu mokintis - bet tose nenuosekliosiose studijose...ir issirinkau - VDA arba vln dizaino kolegija...bet po jusu komentaru kaip ir istrinu VDA.....
amerikoj gyvendama mokinausi namuose - thompson education direct - alegra gal girdejusi? ten tokie kursai namuose, egzus atsiskaitai internetu, ir isigijau interjero dekoratores diploma (tas diplomas tai ne joks aukstasis, tik taip vadinamas)...tai dabar dar labai noriu tobulintis ir daugiau visko zinoti ta linkme, siaip pati savarankiskai viska mokinuos, bet nutariau, kad gal praverstu ir mokymosi istaiga....
gal kartais kuri girdejote apie nenuosekliasias studijas?
Atsakyti
QUOTE(rutellee @ 2007 05 09, 13:07)

amerikoj gyvendama mokinausi namuose - thompson education direct - alegra gal girdejusi? ten tokie kursai namuose, egzus atsiskaitai internetu, ir isigijau interjero dekoratores diploma (tas diplomas tai ne joks aukstasis, tik taip vadinamas)...tai dabar dar labai noriu tobulintis ir daugiau visko zinoti ta linkme, siaip pati savarankiskai viska mokinuos, bet nutariau, kad gal praverstu ir mokymosi istaiga....

Na as negirdejusi apie tokia programa,tiesa pasakius nelabai gilinausi cia USA dar kazka pabaigt ax.gif Tai dabar su interjero dekoratores diplomu gali isidarbinti kokioj dizaino studijoj? g.gif O issilavinimas skaitosi dabar-baigti kursai ar aukstesnysis? Man tai patinka kambarius perorganizuot, detales keist,viska suderint. Tik vat nepatinka-kai reiktu viska projektuot ir braizyt kokiu kambariu perdarymus biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mielosios,

įkišiu nosį su tokiu klausimėliu.. Ar juvelyriką galima studijuoti tik VDA Telšiuose ar dar yra kokiu nors kitokių galimybių? Nu niekaip nerandu... doh.gif
Atsakyti
Berods mano grupioke i Telsius turejo vaziuot mokytis juvelyrikos smile.gif Bet turbut ne prie sirdies gal Telsiai buvo,kad ilgai ten nesimokino nors buvo geriausia is kurso pagal stojimo egzaminus mirksiukas.gif Ji Vilniete, tai jei Vilniuj nera-tai tiktai Telsiuos gal ir yra.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alegra @ 2007 05 22, 19:31)
Na as negirdejusi apie tokia programa,tiesa pasakius nelabai gilinausi cia USA dar kazka pabaigt ax.gif  Tai dabar su interjero dekoratores diplomu gali isidarbinti kokioj dizaino studijoj? g.gif O issilavinimas skaitosi dabar-baigti kursai ar aukstesnysis? Man tai patinka kambarius perorganizuot, detales keist,viska suderint. Tik vat nepatinka-kai reiktu viska projektuot ir braizyt kokiu kambariu perdarymus biggrin.gif

sveikute,
na as nebandiau eiti dirbti i kokia istaiga ir nezinau kiek jis vertas demesio, tai tiesiog toks kaip diplomukas, bet ne koks auksto lygio, man reikejo issilaikyt berods 32 egzus...ne siaip sau kokius 4 ir vsio....ir cia nera toks kaip issilavinimas, gal daugiau kaip kursai...praktines dalies kaip ir ner...reikejo atlikt viena darba ir viskas, bet.....
man irgi labai patinka viskas kas susije su interjeru...aplamai labai daug domiuos kitais stiliais, ir labia pabode man lietuvoje isivyrave modernai....man paciai prie sirdies shaby chic (apie kuri suzinojau gyvendama USA ), provancas....po biski jau galima butu kurti tai ir lietuvoj, nes pastebejau jau nemazai atsiranda parduotuviu su siu stiliu detalemis, tik gal su baldais butu problema.....
neseniai grizau is ispanijos, tai ten irgi maciau pardziu, kurios prekiauja vat panasiu stiliu, nu labai grazu wub.gif
Atsakyti
Siaip tai man patinka tas laidas paziureti,kur dizaineriai pakeicia kambarius neatpazystamai. O biudzetas koks 500$ smile.gif Ir ten nebutinai kokie brangumynai, tiesiog pakeicia sienu spalva,detalem paivairina ir tt.. Manau LT irgi turetu buti kokios firmos uzsiimancios panasiais darbais. Parinkti sienu spalvas,detales ir tt.. Kas ten zino jei manes nebutu prigasdine su savo braizybom interjero dizaino spec,gal buciau ir bandzius mirksiukas.gif
Atsakyti
oi prisimenu as tas laidas....netgi esu nusifotkinusi new yourke su vienu is vedeju....nepamenu nei laidos jau nei kanalo, bet ten kur veda moteris su vyru (panasus i geju - plikas), tai va su juo...ju laida nebloga, jie neblogai pavaro....po to prisimenu trading spaces, man patinka tas rytietis, neblogai jis daro...ten kur kaimynai susikeicia vietom thumbup.gif nu usa yra neblogu laidu ir geru ideju, ane?
o gal kartais nezinau, gal galima ju laideles paziuret per interneta, kazkada bandziau ieskot, bet neradau?
na man su braizyba irgi ne kas, labiausiai gazdina....bet siu metu tikslas ismokti mirksiukas.gif
Atsakyti