mano dabartinis darbas, silpnu nervu prasom neziureti
Na ziuriu China gerai panaudojai tuos zarnokus Ir ornamentas yra ir spalvu derinys ir dar savo efekta priduoda O tu kai nufotografuoji su fotosopu kai ka pridedi ar viskas taip kaip nufotografuota?
Gali uzsukt i mano tinklapi-jis yra mano parase. Ten kur ant home peidzo yra pats naujausias gigantinis paveikslas O senesni yra daugiau abstrakcijos.
Del to meninio filmuko, tai tas filmu direktorius, pats filmavimu visu pasirupintu ir profesionaliai tai padarytu. Man tik idejos ir kaip as viska isivaizduoju, turbut dar paciai reiketu dar ir vaidinti Kazko visi nori grust mane i ekrana
Sako Linco filmai geri, reiks pratikrint
Dar norejau paklaust ar turit savo mylimiausia lietuviu ar uzsienio dailininka? Idomu butu ivairiu nuomoniu isgirst As tai nuo mazumes Abstrakcionistes Kazes Zimblytes darbus isimylejus, keli Cukermano darbai, aisku Ciurlionis. Is uzsienio patinka amerikieciu eksperesyvaus abstrakcionizmo atstovo Poloko darbai, impresionistai Dega, Mone ir zinoma Van Gogas. Kaip gi be jo
Gali uzsukt i mano tinklapi-jis yra mano parase. Ten kur ant home peidzo yra pats naujausias gigantinis paveikslas O senesni yra daugiau abstrakcijos.
Del to meninio filmuko, tai tas filmu direktorius, pats filmavimu visu pasirupintu ir profesionaliai tai padarytu. Man tik idejos ir kaip as viska isivaizduoju, turbut dar paciai reiketu dar ir vaidinti Kazko visi nori grust mane i ekrana
Sako Linco filmai geri, reiks pratikrint
Dar norejau paklaust ar turit savo mylimiausia lietuviu ar uzsienio dailininka? Idomu butu ivairiu nuomoniu isgirst As tai nuo mazumes Abstrakcionistes Kazes Zimblytes darbus isimylejus, keli Cukermano darbai, aisku Ciurlionis. Is uzsienio patinka amerikieciu eksperesyvaus abstrakcionizmo atstovo Poloko darbai, impresionistai Dega, Mone ir zinoma Van Gogas. Kaip gi be jo
Sveikos na as save vadinu prie meno studijuoju kulturines veiklos vadyba, tad ne pati menu uzsiimu, bet syengiuosi, kad kitu menas iskiltu:) beje VIKO vadinasi mano mokymosi istaiga
QUOTE(Alegra @ 2007 03 31, 21:14)
Na ziuriu China gerai panaudojai tuos zarnokus Ir ornamentas yra ir spalvu derinys ir dar savo efekta priduoda O tu kai nufotografuoji su fotosopu kai ka pridedi ar viskas taip kaip nufotografuota?
Dar norejau paklaust ar turit savo mylimiausia lietuviu ar uzsienio dailininka?
Dar norejau paklaust ar turit savo mylimiausia lietuviu ar uzsienio dailininka?
cia tik man taip atrodo, ar ten pastave nemazai nauju darbu? na visi tie kur i peizaza panasu man nematyti, arba atmintis pas mane prasta. bet man jie
nu matai, gal is dailininkes aktore arba rezisiere tapsi rezisiere tai noreciau fainai turetu buti
del tu dailininku, tai vieno lietuvaicio dailininko paveiksla noreciau pasikabinti namie, bet kazkur izkrito pavarde , na tikiuosi greit atkrispris, o ir siaip reik pagalvot, kurie man cia labiausiai prie sirdies
mano sitose nuotraukose niekas neprideta, nes su juostele fotkinta, cia specialiai mums taip sugalvojo, kad nepagrazintume nors as ir siaip juosta turbut daug labiau megstu, tik tiek,kad resultatu reik laukt ilgiau, o ir rezultatai gali kartais nemaloniai nustebinti
eglootia, sveika prisijungus kaip smagu, kad meninkiu pagaliau daugeja
Man su ta fotografija, su tom juostelem tai taip..uztrunka. Tik pastebejau, kad mano skaitmeninis nepagauna judanciu objektu normaliai, o paprastas-geriausios nuotraukos iseina fotografuojant is traukinio kokius vaizdus. O mano meninem uzmaciom tinka skaitmeninis puikiai, nes ui kiek kadru butu juostoje sugadinta Cia tik istrini ir viskas
Su mano paveikslais tai as jau uzvaziavau i abstrakcius peizazus, dabar paskutinis jau ale ekspresionizmo,impresionizmo ir abstrakcionizmo elementu turi vaziuoju pirmyn Tik noreciau apsitupeti, nes galerijom nesusitupejeliu nereikia
Sveikinu Eglootia prisijungus prie burio Laukiam daugiau ideju ir nuomoniu
Su mano paveikslais tai as jau uzvaziavau i abstrakcius peizazus, dabar paskutinis jau ale ekspresionizmo,impresionizmo ir abstrakcionizmo elementu turi vaziuoju pirmyn Tik noreciau apsitupeti, nes galerijom nesusitupejeliu nereikia
Sveikinu Eglootia prisijungus prie burio Laukiam daugiau ideju ir nuomoniu
QUOTE(china @ 2007 03 31, 16:45)
jujuka, o ka dabar veiki? dirbi gal kur su architektiura?
dabar jau treti metai dirbu architektore smagu, bet taip jau norisi laiudiskI TARIANT ANT SAVES PRADET DIRBT, KAD BUTU LAISVE VISISKA, BET KARTU IR NESINORI TO VISO POPERIZMO, KURIS DABAR BEVEIK ATLIEKAMAS UZ MANE..NU PO DEKRETO ZIURESIU, O DABAR DAR IKI RUGPJUCIO VID. PADIRBESIU
QUOTE(Alegra @ 2007 03 31, 21:19)
Tai va galvoju reikia pradet tokius filmukus pradet ziuret, mazdaug kokia struktura ir tt. Kazka idomaus pagal save padaryt
kazkada teko apie dali rashyti darba, kad jis filmus kure, bet ne trumpametrazius kaip supratau idomu butu paziuret o shiaip teko ir man galerijose matyti, vieni idomus, kiti nelabai labai patiko londone modern tate gallery matytas filmukas kur ish skirtingu filmu imti kadrai su skirtinga muzika, instrumentais ir viska rodo keliuose ekranuose ir maishosi garsai tas geras
china, geri darbai, ypac su akytem ir smegenom patiko
man tai ish lietuviu dailininka patinka sauka, o ish uzsienieciu tai Tolouse lautrec [pamirshau kaip pavarde rashosi tiksliai ], ypac plakatai jo super
man tai grazesnes foto su juostele darytos, nes kaip kadrai ish filmu musu vestuvese fotografavo drauge, kuri studijuoja fotografija, tai man daug labiau patiko nuotraukos darytos su zenitu nei kad su skaitmena
ash pati irgi kartais pafotkinu, bet skaitmeniniu ir toki kica daugiau
va galiu parodyt keleta jei idomu cia darytos zenitu mano vestuviu foto planuojam su ta pacia fotografe daryti fotosesija neuzilgo
http://s61.photobuck...sychogincherry/
fAINOS NUOTRAUKYTES, BET NEREALIAUSIA TA KUR "OI"VADINASI, TOKIA ATSITIKTINE IT TAIP FAINIAI SUFOKUSUOTA..LABAI
Labas.
Jei priimsite, mielai prisijugsiu prie Jūsų
Tiesa, aš ne mama, kol kas...
Prieš metus baigiau VDA magistratūrą; grafiką
(grafinio dizaino spec., nors niekada neapleidau ir grynosios, lakštinės grafikos).
Dirbu daug ir įvairius dalykus. Kartai mielus, kartai ne labai. Na, bet kaip bebūtų, negaliu labai skųstis (nebent laiko stoka).
Mėgstu medžio raižiniu, litogrfiją, įvairius grafinius - miksus. Dar tapyti patinka.
Dar turiu priklausomybę knygoms. Ypač -specializuotom...
Dėl to kenčia (kartais) buidžetas
Jei priimsite, mielai prisijugsiu prie Jūsų
Tiesa, aš ne mama, kol kas...
Prieš metus baigiau VDA magistratūrą; grafiką
(grafinio dizaino spec., nors niekada neapleidau ir grynosios, lakštinės grafikos).
Dirbu daug ir įvairius dalykus. Kartai mielus, kartai ne labai. Na, bet kaip bebūtų, negaliu labai skųstis (nebent laiko stoka).
Mėgstu medžio raižiniu, litogrfiją, įvairius grafinius - miksus. Dar tapyti patinka.
Dar turiu priklausomybę knygoms. Ypač -specializuotom...
Dėl to kenčia (kartais) buidžetas
Na GinCherry nuotraukytes tai super Ypac tos su balta-juoda, kaip is filmo, tikrai labai isimintinos ir fainos nuotraukos
Sauka mane irgi labai zavi, vien jo knyga pavarciau ir apakau-kiek daug darbu nutapes! Savam stiliui, ta aukso spalva jo darbuose iduoda isskirtinumo, tie savotiski zmones..Va taip dirbti reikia-produktyviai ir gerai
Apie Tuluz Lotreka specialiai visa knyga studiju laikais perskaiciau. Nelaimingas, luosas, atstumtas visu zmogus buvo..Galbut ta kancia veda menininka i didesne plotme..Plakatu didysis meistras. Kad ir Van Gogas, vienisas, sergantis..Tik viena darba per savo gyvenima pardave..O dabar visuose vadoveliuose irasytas
Del trumpametraziu gal kas mate Lynco filmus? Visi tik sneka, kaip puiku O dar prisiminiau, mokyklos laikais su drauge luzom, kai uztikom Salvadoro Dali traktata apie oro gadinima
Sveikinu visas prisijungusias i buri! Gera pasidalinti mintimis ir musu profesiniais dziaugsmais ir rupesciais
Sauka mane irgi labai zavi, vien jo knyga pavarciau ir apakau-kiek daug darbu nutapes! Savam stiliui, ta aukso spalva jo darbuose iduoda isskirtinumo, tie savotiski zmones..Va taip dirbti reikia-produktyviai ir gerai
Apie Tuluz Lotreka specialiai visa knyga studiju laikais perskaiciau. Nelaimingas, luosas, atstumtas visu zmogus buvo..Galbut ta kancia veda menininka i didesne plotme..Plakatu didysis meistras. Kad ir Van Gogas, vienisas, sergantis..Tik viena darba per savo gyvenima pardave..O dabar visuose vadoveliuose irasytas
Del trumpametraziu gal kas mate Lynco filmus? Visi tik sneka, kaip puiku O dar prisiminiau, mokyklos laikais su drauge luzom, kai uztikom Salvadoro Dali traktata apie oro gadinima
Sveikinu visas prisijungusias i buri! Gera pasidalinti mintimis ir musu profesiniais dziaugsmais ir rupesciais
QUOTE(Alegra @ 2007 04 04, 06:20)
Sauka mane irgi labai zavi, vien jo knyga pavarciau ir apakau-kiek daug darbu nutapes!
kažkaip mane jo žmonos darbai labiau veža ...Sauka kažkoks užsiciklinęs- pats save tiražuoja... O ar kabintumėt jo darbus ant savo buto sienų? nebent vaikų kambary- už bausmę, kad buvo blogi ir neklausė- atneši ir pakabini jei geri- neši vėl į rūsį... Ale aš čia gerai sumislijau svarbu nepamiršt, kai mano atžala paūgės