QUOTE(china @ 2007 02 13, 17:34)
ka studijuoji
ziuriu dauguma meninkiu cia tik pasiskust ateina
o galetume papliurpt apie is kur semetes ideju, kokius darbus darot ir rasot, kas sunku, o kas lengva it t.t.
oj, labai atsiprashau, kad pamirshau jus
QUOTE(Lachesė @ 2007 02 15, 22:21)
aš negaliu pakęsti,kai akivaizdžiai yra taikomi dvigubi standartai ,tikrai taip žema.
Taip yra visur ir dazniausiai todel, kad ziurima i pati zmogu.ash kai dariau diplomini savo, tai destytoja pasake, kad ash padariau minimaliai kiek galejau ir pasiule man 8, komisija pakele pazymi, nors 8 gavo pana, kurios nei ideja nei idetas darbas nebuvo vertas to pazymio, nes pasieme daryti rankiniu komplekta nei karta nesedejus prie siuv. masinos, viska dare dest.kuri ir pasake tai komisijai, bet komisija pakele, o grupioke iki dabar pyksta ant destytojos
Bet ne norejau pasakyti, o vertina ziuredami i zmogu.Ash visa studiju laika buvau geriausia savo grupej, tai ir kertele man buvo uzkelta daug auksciau, o jei zmogus mato, kad neturi nei noro nei gysleles tai ir reikalauja ish jo minimaliai ir vertina maximaliai pagal jo gabumus.pas mus ir taip buvo visa laika.pikta, bet nieko nepadarysi.
QUOTE(china @ 2007 02 17, 20:16)
beja, i fotografija irgi niekas rimtai neziuri, beveik visiems atrodo, kad ka cia apie tai studijuoti reikia, tipo fotkinti visi moka, bet as jau pripratau :
aga fotografija tai tikrai visiems atrodo nerimta, nes gi kiekvienas moka fotkint
labai faina specialybe
QUOTE(Alegra @ 2007 03 01, 03:37)
Tik cia zmoniu supratimas skiriasi: jie zino kodel tiek moka uz originala, nes tai yra ORIGINALAS, ne kopija.
Papasakok kokios paskaitos pas tave
Jauciu kompozicija tai uztikrintai yra pirmam plane
tas zmoniu supratimas ir yra
esminis skirtumas, del ko lietuvoje sunku yra pragyventi menininkui
QUOTE(Alegra @ 2007 03 02, 22:10)
Isitaisyk svetaine, kur zmones galetu uzsisakyt is viso pasaulio ir
seniai galvoju apie internetine parduotuve, deja Lietuvoje dar prastas atsiskaitymo ish uzsienio uz prekes sistema.Pvz paypal mes galim tik moketi, gauti pinigu deja nea
arba ash nzn visu atsiskaitymo budu [apie vardinius cekius neshneku, nes ilgai keliauja, gryninimas ir visa kita]
QUOTE(china @ 2007 03 19, 19:12)
shyna, reklama, man turbut vienas is idomiausiu dalyku, visada labai pavydziu zmonems dirbantiems toj srity. sukurti gera reklama manau didelis menas, ideju labai jau orginaliu reikia.
fotografija juk irgi susijusi su reklama glausciai
beje ash tau parodysiu viena fotografe ish vokietijos kuria megstu
kadangi pati esu kico megeja ir dar dievinu 6taji desimtmeti tai man jos darbai super
va cia
http://www.cherrymuffins.com/
kas del ideju, tai ash esu ideju generatorius, pas mane ju visada pilna, tik ar tai ryzo ar noro joms igyvendint taip ir nesurandu