Įkraunama...
Įkraunama...

Mamytės menininkės

QUOTE(Lachesė @ 2007 03 07, 03:06)
labukas,į kokią aukštąją traukia? apie dailės akademiją esam jau daug pasakiusios šioje temoje  cool.gif  ,jei kitur ,tada gal kiti galės daugiau pakomentuoti.

Apie dailės akademiją skaičiau...anksčiau tai buvo mano svajonė,dabar ne.. schmoll.gif
Aš galvoju stot į statybos ir dizaino kolegija,arba privačia dizaino kolegija,bet ten labai brangu...
Noriu turėti savo verslą ax.gif
Atsakyti
vel visos meninkes dingo kazkur unsure.gif
as uzsivertus savo universitetiniais darbais, kaip visada doh.gif dar isvaziuoju atostogu su vyru, tai teks visus darbus anksciau uzbaigt doh.gif

panos ar nebuna jums taip, kad reik kazka sukurti, o ideju didelis apvalus 0 g.gif
man kartais uzeina tokios dienos, ypac kai zinau, kad butinai kazka reikia padaryt ax.gif
is kur semiates ideju? ar spjaunat ir laukiat ikvepimo smile.gif
Atsakyti
Na pas mane China buna nedarbadieniai biggrin.gif Ideju niekada nepristygstu tik laiko ir kantrybes truksta, na dar ne visada gali prisipirkt 10 drobiu is karto smile.gif Man buna taip-ideja turiu, bet energijos tapyt ne-turi but kazkokia liepsnele dusioj "ant ikvepimo" O ji uzeina kaip kada-negali prognozuot biggrin.gif Ir dar pastebejau, kad jeigu tapau ilga laika ir kazkur greitai reikia eit su zmonem bendraut kitoj ne namu aplinkoj-nesigaudau biski aplinkoj, tik spalvu derinius matau aplinkui lotuliukas.gif Analizavimai spalvu galvoj prasideda, netinkami deriniai erzinti pradeda biggrin.gif Tai asmeniskai man reikia dozuot ta kuryba, paskirstyt laika. Nes jei tam pasauly visa laika gyvenciau-su zmonem nebesusisnekeciau-matyciau tik kokia ju megstinio ar kelniu spalva ir faktura lotuliukas.gif O kaip kitoms tokie menininku reikaliukai? mirksiukas.gif
Atsakyti
labas meniskosios mamytes smile.gif leidziu sau galvoti, kad galiu prie jusu prisijungti smile.gif
baigiau VDA KDI architektura, pries 3m. 4u.gif
Atsakyti
Sveikinu prisijungus mirksiukas.gif 4u.gif Gerai butu, kad dar daugiau meno bendraminciu atsirastu smile.gif Ir neprapultu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(china @ 2007 02 13, 17:34)
ka studijuoji ax.gif

ziuriu dauguma meninkiu cia tik pasiskust ateina verysad.gif
o galetume papliurpt apie is kur semetes ideju, kokius darbus darot ir rasot, kas sunku, o kas lengva it t.t. ax.gif

oj, labai atsiprashau, kad pamirshau jus 4u.gif

QUOTE(Lachesė @ 2007 02 15, 22:21)
aš negaliu pakęsti,kai akivaizdžiai yra taikomi dvigubi standartai ,tikrai taip žema.

Taip yra visur ir dazniausiai todel, kad ziurima i pati zmogu.ash kai dariau diplomini savo, tai destytoja pasake, kad ash padariau minimaliai kiek galejau ir pasiule man 8, komisija pakele pazymi, nors 8 gavo pana, kurios nei ideja nei idetas darbas nebuvo vertas to pazymio, nes pasieme daryti rankiniu komplekta nei karta nesedejus prie siuv. masinos, viska dare dest.kuri ir pasake tai komisijai, bet komisija pakele, o grupioke iki dabar pyksta ant destytojos smile.gif Bet ne norejau pasakyti, o vertina ziuredami i zmogu.Ash visa studiju laika buvau geriausia savo grupej, tai ir kertele man buvo uzkelta daug auksciau, o jei zmogus mato, kad neturi nei noro nei gysleles tai ir reikalauja ish jo minimaliai ir vertina maximaliai pagal jo gabumus.pas mus ir taip buvo visa laika.pikta, bet nieko nepadarysi.

QUOTE(china @ 2007 02 17, 20:16)

beja, i fotografija irgi niekas rimtai neziuri, beveik visiems atrodo, kad ka cia apie tai studijuoti reikia, tipo fotkinti visi moka, bet as jau pripratau :

aga fotografija tai tikrai visiems atrodo nerimta, nes gi kiekvienas moka fotkint smile.gif labai faina specialybe smile.gif

QUOTE(Alegra @ 2007 03 01, 03:37)
Tik cia zmoniu supratimas skiriasi: jie zino kodel tiek moka uz originala, nes tai yra ORIGINALAS, ne kopija.
Papasakok kokios paskaitos pas tave mirksiukas.gif Jauciu kompozicija tai uztikrintai yra pirmam plane

tas zmoniu supratimas ir yra esminis skirtumas, del ko lietuvoje sunku yra pragyventi menininkui smile.gif

QUOTE(Alegra @ 2007 03 02, 22:10)
  Isitaisyk svetaine, kur zmones galetu uzsisakyt is viso pasaulio ir  thumbup.gif

seniai galvoju apie internetine parduotuve, deja Lietuvoje dar prastas atsiskaitymo ish uzsienio uz prekes sistema.Pvz paypal mes galim tik moketi, gauti pinigu deja nea verysad.gif arba ash nzn visu atsiskaitymo budu [apie vardinius cekius neshneku, nes ilgai keliauja, gryninimas ir visa kita]

QUOTE(china @ 2007 03 19, 19:12)
shyna, reklama, man turbut vienas is idomiausiu dalyku, visada labai pavydziu zmonems dirbantiems toj srity. sukurti gera reklama manau didelis menas, ideju labai jau orginaliu reikia.

fotografija juk irgi susijusi su reklama glausciai smile.gif beje ash tau parodysiu viena fotografe ish vokietijos kuria megstu smile.gif kadangi pati esu kico megeja ir dar dievinu 6taji desimtmeti tai man jos darbai super thumbup.gif va cia http://www.cherrymuffins.com/

kas del ideju, tai ash esu ideju generatorius, pas mane ju visada pilna, tik ar tai ryzo ar noro joms igyvendint taip ir nesurandu blush2.gif
Atsakyti
sveikos, as kadangi sugalvojau nelaiku vaziuot atostogu, tai dabar uzsikasusi bandau visus darbus padaryt doh.gif

jujuka, o ka dabar veiki? dirbi gal kur su architektiura?

aha, jei kitca megsti, ginchery, tai cherrymuffins tada patikt turetu, bet man nelabai smile.gif
del reklamos, tai fotografija gali buti ir labai arti ir toli nuo jos, bet siaip dievinu geras reklamas, gaila, kad mazai tikrai geru reklamu sukuriama

alegra, kaip sekasi tapyti mirksiukas.gif
Atsakyti

china, o kur butu galima tavo darbu paziureti? smile.gif

ash shiaip ne tik kicinius dalykelius megstu, bet skoningas kicas man labai prie shirdies ir cia visame kame smile.gif n etik fotografijoj smile.gif o neskoningo kico tai nemegstu schmoll.gif
Atsakyti
oi kaip as pritariu tom kurios vda studijom nusivyle, as kaune grafika studijuoju ir galiu pasakyt ta pati visiskas bardakas. Praeita semestra net dekano nepagarba teko patrirt, niekam to nelinkeciau isgirst ir pajust kaip pucia dumus tau tiesiai i veida ir sako "aciu, viso gero" o tu zinai kad esi 100 procentu teisus ir gini savo teises.turbut niekur kitur taip nera, kad katedroj geles merkiamos ne i vazas, o i degtines bonkas ir kai destytojai praktiskai VISADA yra isgere net jei tai 9 ryto ir visiskai neperdedu.aisku yra ir geru dalyku, bet visuma................
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2007 03 31, 16:15)
china, o kur butu galima tavo darbu paziureti? smile.gif

ash shiaip ne tik kicinius dalykelius megstu, bet skoningas kicas man labai prie shirdies ir cia visame kame smile.gif n etik fotografijoj smile.gif o neskoningo kico tai nemegstu  schmoll.gif

mano dar kolkas niekur smile.gif dabar isvis tik universitetui fotografuoju, o ten tokios keistos nuotraukos. ikelsiu pora is dabartiniu projektu mirksiukas.gif
Atsakyti
Ziuriu diskusijos vyksta! mirksiukas.gif smile.gif Pagirtina, atsigaunam biggrin.gif
Na, o as tapau ir toliau smile.gif Tik ziuriu stilius keiciasi i kita puse biski, tai gal neveltui sako, kad menininkai tik 5 metai po universiteto truputi apsitupi ir randa save smile.gif
Gal kas nors dare meninius filmus trumpametrazius? Galerijom su meno kontekstu. Manim susidomejo filmu direktorius ir nori mano idejas igyvendinti, bet problema tame, kad tais filmais nesidomejau. Pagrinde pas mane tapyba, dizainas, abstrakti fotografija.. Tai va galvoju reikia pradet tokius filmukus pradet ziuret, mazdaug kokia struktura ir tt. Kazka idomaus pagal save padaryt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JABLYNKST @ 2007 03 31, 18:12)
oi kaip as pritariu tom kurios vda studijom nusivyle, as kaune grafika studijuoju ir galiu pasakyt ta pati visiskas bardakas. Praeita semestra net dekano nepagarba teko patrirt, niekam to nelinkeciau isgirst ir pajust kaip pucia dumus tau tiesiai i veida ir sako "aciu, viso gero" o tu zinai kad esi 100 procentu teisus ir gini savo teises.turbut niekur kitur taip nera, kad katedroj geles merkiamos ne i vazas, o i degtines bonkas ir kai destytojai praktiskai VISADA yra isgere net jei tai 9 ryto ir visiskai neperdedu.aisku yra ir geru dalyku, bet visuma................

nesuprantu, kaip ten jums visoms taip blogai, kazkaip nesitiki, net kad taip gali buti, gerai, kad as i savo univera pakolkas isimylejus ax.gif nes tada tikrai neprisiversciau nieko daryti doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Alegra @ 2007 03 31, 18:19)
Ziuriu diskusijos vyksta!  mirksiukas.gif  smile.gif  Pagirtina, atsigaunam biggrin.gif
Na, o as tapau ir toliau  smile.gif  Tik ziuriu stilius keiciasi i kita puse biski, tai gal neveltui sako, kad menininkai tik 5 metai po universiteto truputi apsitupi ir randa save smile.gif
Gal kas nors dare meninius filmus trumpametrazius? Galerijom su meno kontekstu. Manim susidomejo filmu direktorius ir nori mano idejas igyvendinti, bet problema tame, kad tais filmais nesidomejau. Pagrinde pas mane tapyba, dizainas, abstrakti fotografija.. Tai va galvoju reikia pradet tokius filmukus pradet ziuret, mazdaug kokia struktura ir tt. Kazka idomaus pagal save padaryt smile.gif

aha, net nesitiki, kad menininkes atsibudo lotuliukas.gif

i kokia puse keiciasi, idomu paziuret butu. o kad keiciasi po kazkiek laiko tai pilnai tikiu, reiskias tobuleji ir keitiesi, menininkui blogai jei vietoj uzsitupi mirksiukas.gif

teko matyt ne karta tu filmuku visokiausiu galerijose. labai skirtingi jie buna, ziurint ka tu nori daryti. o tu ir filmuotum pati? ar tik ideja tavo butu? filmuojant labai apie apsvietima reik gerai ismanyti, kad kas nors gero gautusi
Atsakyti