Įkraunama...
Įkraunama...

Mamytės menininkės

man,manau reikia pribręsti prie stambesnių projektų,aš dar pabūsiu laisvesnė ir ne tiek daug atsakomybės ant tokių jaunų pečių,architekto atsakomybė didesnė net už gydytojo.Manau ,kažkada apskritai būsiu meno verslininkė blush2.gif
Atsakyti
Na Lachese as taip ir uzuodziu dideli bizni su tavo darbeliais! biggrin.gif 4u.gif Taigi viena pazystama cia amerikiete savo mena ant puodeliu, knygu skirtuku, plyteliu atspaudzia. Ir oi kiek uzdirba smile.gif Tikrai ne kapeikas biggrin.gif Tai vat jauciu pelningesnis bus sis tavo menas negu architekto mirksiukas.gif Isitaisyk svetaine, kur zmones galetu uzsisakyt is viso pasaulio ir thumbup.gif
Na o mano sreen seiveriai nemokamai, tik reikia prisiregistruot prie tos Yahoo grupes, ten nesunku ir niekam neipareigoja. Ir pirmyn! smile.gif

China su tais rysiais tai ju turiu, gan zymus menininkai daug pasieke, populiarus-tik jie i tas galerijas nesibrove. Viska dare internetu. Zmones per laika patys juos susirado. Aisku populiarumas neatejo per viena nakti. 10 metu prireike kol varda uzsitarnavo ir fanu klubai susikure biggrin.gif Tai as dar pradzioj savo kelio esu. O su galerijom, kiek as gyvenu Ohio apylinkese tai pas mane nematau ryskiu abstrakcionizmo apraisku. Vien tapyba su nameliais, gelytem. Realizmas. Planuojam kraustytis i kita Texaso valstija, tai ten menininku, muzikantu laisves rojus. Tai tada Per Galerijas perleksiu biggrin.gif Dar minusas yra tas, kad galerijos labai uzsideda,geriau pirkti tiesiai is pacio dailininko be tarpininku.
Turiu gera pavyzdi musu LT dailininkus Svajone ir Pauliu Stanikus. Kiek maciau ju gyvenimo buda, tai nu ne man rolleyes.gif Populiarumas, pripazinimas, keliones, Prestizines Noiujorko galerijos ir tt. Bet matau ir ju kaina-pastovus lekimas, organizavimas, nervai, darbas iki isnaktu, kartais ir maistas nebesvarbu, cia budinga menininkams biggrin.gif Na ne man, as labiau sesli, savo erdves fane, seimyniska motera lotuliukas.gif Tai kas belieka-visagalis internetas biggrin.gif Savo darbams parodyti, privalumas dar tas-kad zmonem nereikia po galerijas lakstyti, sedi namie ir ziurinejasi paveikslus mirksiukas.gif
Ir vel as cia prirasiau biggrin.gif China, zinok duok tu man tuos rasinelius rasyti, man visada su jais sekasi lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Matau čia yra jau profesionalių...tad noriu pasitart...
Ruošiuosi stoti į interjero dizainą...Esu meniška siela,bet nežinau ar tai perspektyvi profesija...
Atsakyti
labukas,į kokią aukštąją traukia? apie dailės akademiją esam jau daug pasakiusios šioje temoje cool.gif ,jei kitur ,tada gal kiti galės daugiau pakomentuoti.
Atsakyti
QUOTE(Alegra @ 2007 03 02, 19:10)
China su tais rysiais tai ju turiu, gan zymus menininkai daug pasieke, populiarus-tik jie i tas galerijas nesibrove. Viska dare internetu. Zmones per laika patys juos susirado. Aisku populiarumas neatejo per viena nakti. 10 metu prireike kol varda uzsitarnavo ir fanu klubai susikure biggrin.gif Tai as dar pradzioj savo kelio esu. O su galerijom, kiek as gyvenu Ohio apylinkese tai pas mane nematau ryskiu abstrakcionizmo apraisku. Vien tapyba su nameliais, gelytem. Realizmas. Planuojam kraustytis i kita Texaso valstija, tai ten menininku, muzikantu laisves rojus. Tai tada Per Galerijas perleksiu biggrin.gif Dar minusas yra tas, kad galerijos labai uzsideda,geriau pirkti tiesiai is pacio dailininko be tarpininku.
Turiu gera pavyzdi musu LT dailininkus Svajone ir Pauliu Stanikus. Kiek maciau ju gyvenimo buda, tai nu ne man rolleyes.gif  Populiarumas, pripazinimas, keliones, Prestizines Noiujorko galerijos ir tt. Bet matau ir ju kaina-pastovus lekimas, organizavimas, nervai, darbas iki isnaktu, kartais ir maistas nebesvarbu, cia budinga menininkams biggrin.gif  Na ne man, as labiau sesli, savo erdves fane, seimyniska motera lotuliukas.gif Tai kas belieka-visagalis internetas biggrin.gif Savo darbams parodyti, privalumas dar tas-kad zmonem nereikia po galerijas lakstyti, sedi namie ir ziurinejasi paveikslus mirksiukas.gif
Ir vel as cia prirasiau biggrin.gif  China, zinok duok tu man tuos rasinelius rasyti, man visada su jais sekasi lotuliukas.gif

na as savo didija rasyma baigiau, tai dabar pora savaiciu galiu ramiau gyventi smile.gif

aha, matai, kiekvienas daiktas turi savo vieta. us nebuvau, tai nezinau kaip ten yra, kur tu gyveni, bet abstrakcijos, bent is mano patirties, tai labiau miestiecius traukia, ypac modernius didelio miesto gyventojus.
na as ir seimyniska ir visko paaukoti del meno negaleciau. va dvi savaites pasedejau kaip isprotejus ir iskart gaila pasidare, kad aukoju savo ir vyro laika. na bet ka padarysi
Atsakyti
Nezinau kas cia daros-negaliu perskaityt sios temos, rodo klaida blink.gif Ir idomiai postus rodo, anksciau taip nebudavo.. g.gif Man jau sitiek temu neatidaro schmoll.gif Jei kam panasiai buvo parasykit man i privata zinute, nes nezinau kaip perziuret doh.gif Ar cia as viena tokia? g.gif Dabar rasau ir ziuriu, kad apacioj paskutiniai zmoniu postai yra biggrin.gif Na bet vistiek keistai cia musu menininku temoj tu pasisakymu nesimato unsure.gif
Atsakyti
Na, turiu prisipazinti, as nestudijuoju menu, taciau domiuosi. Gal kuri galit parasyt, o kaip su ateitim? Kuo planuojat tapti, jei negausit valstybinio darbo sioje srityje? Turiu mintyje, ar imanoma menininkei issipirkti kazkoki patenta, verslo liudijima ar ka nors, kad legaliai dirbt "pas save", moket kazkokius mokescius ir tiketis ne tik soc.draudimo, taiciau ir pensijos ateityje?
Tikiuosi, supratot apie ka as blush2.gif
Labai noreciau, kad atsilieptu mergina/moteris/o gal ir vyras, kuris jau pradejo savo menine karjera pats. Kuris kazka sau dirba namuose, kazkur kazka parduoda, gyvena is meno, taciau nebijo del savo ateities...
Atsakyti
QUOTE(Alexandra.R. @ 2007 03 10, 17:26)
Na, turiu prisipazinti, as nestudijuoju menu, taciau domiuosi. Gal kuri galit parasyt, o kaip su ateitim? Kuo planuojat tapti, jei negausit valstybinio darbo sioje srityje? Turiu mintyje, ar imanoma menininkei issipirkti kazkoki patenta, verslo liudijima ar ka nors, kad legaliai dirbt "pas save", moket kazkokius mokescius ir tiketis ne tik soc.draudimo, taiciau ir pensijos ateityje?
Tikiuosi, supratot apie ka as  blush2.gif 
Labai noreciau, kad atsilieptu mergina/moteris/o gal ir vyras, kuris jau pradejo savo menine karjera pats. Kuris kazka sau dirba namuose, kazkur kazka parduoda, gyvena is meno, taciau nebijo del savo ateities...

man atrodo tavo klausima galima taikyti bet kokiai profesijai, kaip pasiseks ir kaip pati ko sieksi. o valstybinius darbus dirba nelabai jau daug menininku, bent manb taip atrodo.
o patenta ir visa kita zinoma, kad gali issiimti, o kiek pensijos gausi, irgi priklausys tik nuo taves pacios. taip, kad nemanau, kad labai jau kitaip su tais menais nei su visuo kitu, aisku, gal daugiau pastangu ir talento reikia mirksiukas.gif

alegra, ar jau pasitaise ten tau su tais matymais?
Atsakyti
Nepasitaise g.gif Vis normaliai nesimato, kai paspaudziu atsakyt, tik tada matau paskutines zinutes.. blink.gif Rodo klaida, pasiziurejau pagalbos failuos: tema istrinta arba perkelta jei taip rodo. Kazkas ne taip.. schmoll.gif

O del to pragyvenimo tai pritariu Chinai. Priklauso kiek pats dirbsi ir kiek stengsies. Pazystamu pora po 32m- jau po metu gali nebedirbt ir isleist save i pencija biggrin.gif Bet are 10meteliu. Cia viskas is meno. Aisku patys i banka pinigus krauna-paskui pasiskirste po kiek issiims, kad uztektu pragyvenimui. Medicinine-patys kas menesi moka draudimui is savo kisenes, paskui apmoka gal koki 70%.(Cia USA)
Reikia pasiryzimo is stiprybes. O tie pasakymai-oi tu cia vargsi, nieko dora neiseis su tais menais g.gif Tada yra proga irodyt, kad-ne lotuliukas.gif Kai labai nori-viskas imanoma. Tik reikia-laiko, kantrybes, talento ir mokytis is savo klaidu mirksiukas.gif Ir netiket, kai kazkas sako-tu negali smile.gif
Tam valstybiniam darbe-kojas pakratyciau per metus biggrin.gif Ir stengtis tik del pencijos doh.gif Saves marinimas ir prievartavimas. Gyvenam viena karta, tad jei turim drasos-gyvenkim, kad paskui senatvej gaila nebutu del praleistu metu ir sugaisto laiko kazkur kitur(ne ten kur sirdis sauke rolleyes.gif )
Atsakyti
O as dabar galvoju - skaityciausi kad esu meninke ar ne? smile.gif

Siuo metu griztu prie tokio statuso, bet po truputi. Mokyklos laikais pabaigiau Kauno Antano Martinaicio dailes mokykla - tokie tat mano mokslai sia tema. Bet ten ejau ne seip tevu varoma (kaip buna)... istisai kanors piesdavau, klijuodavau, lipdydavau, siudavau ir t.t. ko tik neprisigalvodavau lotuliukas.gif

O kai namuose atsirado pirmas kompiuteris, persimeciau i sia sfera... ir stai turiu KTU informatikos bakalaura, 2 metu sistemu administratores darbo patirti... Man ten puikiai sekesi bet supratau kad noriu kitaip... idomiau...

Dabar daugiau nei puse metu dirbu dizainere - kuriu imonems ivaizdzius, reklamas, internetinius puslapius... Ir jauciuosi daug laimingesne. Galvoje - idejos! Zinoma jos sukasi daugiausia apie mano namus ir dabartini darba, bet vis labiau trokstu atrasti save ir dar kokioje srityje.. Gal reiktu grizti prie kadaise atrasto savito grafikos stiliaus, o gal sugalvoti ka nors naujesnio...

Tai kaip cia save kolkas ivertinti - menininke ar ne? smile.gif

(turbut is tiesu menininke, va nusipirkau toki buta palepeje kuris mano draugems tik klaustrofobija kelia, o man yra zavingas....) ax.gif
Atsakyti
Sakyciau tu prie meno Shyna smile.gif Su tom savokom tai cia galima ilgai aiskintis, svarbiausia kaip pati jautiesi. Turi menine gyslele. O toliau jau kaip pati nori kur link viska vystyti smile.gif
Atsakyti
shyna, reklama, man turbut vienas is idomiausiu dalyku, visada labai pavydziu zmonems dirbantiems toj srity. sukurti gera reklama manau didelis menas, ideju labai jau orginaliu reikia.
Atsakyti