Įkraunama...
Įkraunama...

Rekomenduojam serialus

QUOTE(*Voriukas* @ 2009 11 16, 10:46)
Labai patiko serialas ''Angel''  thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Himawari @ 2009 10 25, 11:07)
O aš rekomenduočiau visiems, kas mėgsta dramos-detektyvo žanrą - Flashforward (šiuo metu Amerikoje rodo po 1 seriją į savaitę). Aš asmeniškai iš interneto siunčiuosi, nes pažiūrėjau pirmą seriją ir susidomėjau labai.

Ačiū labai už šitą rekomendaciją, pradėjau vakar žiūrėt, tai labai patiko, užkabina tikrai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Orina: 07 gruodžio 2009 - 20:28
Orina

Kaip smagu, kad jums patiko. biggrin.gif As va uzvakar paziurejau 10-a serija, dabar labai laukiu tesinio, vis kokioj idomioj vietoj pasibaigia serija. doh.gif Sedziu ir spelioju, ar atskleis visas paslaptis pirmame sezone, ar ne... ko gero, ne, nors ir buvo pazadeta "uzbaigta siuzetine linija". Bet juk taip idomu, kas ir kaip! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Himawari @ 2009 12 07, 21:32)
Orina

Kaip smagu, kad jums patiko. biggrin.gif As va uzvakar paziurejau 10-a serija, dabar labai laukiu tesinio, vis kokioj idomioj vietoj pasibaigia serija. doh.gif Sedziu ir spelioju, ar atskleis visas paslaptis pirmame sezone, ar ne... ko gero, ne, nors ir buvo pazadeta "uzbaigta siuzetine linija". Bet juk taip idomu, kas ir kaip! thumbup.gif

As dar tik dvi paziurejau, dabar neturiu kada toliau ziuret, laukiu iseiginiu dienu kada galesiu toliau ziuret ax.gif Tik gaila, kad tik 10 seriju verysad.gif
Atsakyti
Tai ne 10, bus daugiau, pirmam sezone, regis, 13 turi buti. O gal dar 2 ir 3 sezonai... Tik kad iseina po viena serija i savaite, tai labai ilgai laukt...
Atsakyti
Serialas "Lie to me" pavergė mano dėmesį bigsmile.gif Nepraleidžiu nė vienos serijos. Tikrai rekomenduočiau pažiūrėti. Abu sezonus. ax.gif

Dar vienas iš naujesnių ir įdomesnių- "FlashForward". Pirmas sezonas baigės, laukiu antro. ax.gif
Atsakyti
Įdomu bus "Life Unexpected" pažiūrėt, kurį pradės nuo sausio vidurio per CW rodyt smile.gif
Atsakyti
Rekomenduoju:

Grey's Anatomy - apie medikus, meilę ir gyvenimą.

Private Practice - apie medikus, savęs ieškojimą ir meiles, meiles.

Lie to Me - truputį detektyvinis, truputį mokslinis, su neįprastais metodais ir netikėtais atvejais.

Prison Break - super įdomus. Neįmanoma atsitraukt tiesiog.

The Big Bang Theory - apie fizikus ir jų draugę. Žiauriai juokingas serialas, kurio bajeriai dar juokingesni, jei išmanai mokslą. ;]
Atsakyti
rojaus obuoliukai.cia rusu serialas.ziuriu 2 sezona.man super.
Atsakyti
Labai patiko serialas "Fringe" (kazkuom panasus i X-failus),dabar jau ziuriu antra sezona. Ir aisku man nera nieko idomiau uz Daktara Hausa thumbup.gif
Atsakyti
Na, man tai True Blood nepakeiciamas wub.gif dar patiko ir Gossip GIrl ir How I met your mother ten tai prisijuoksi iki mirties lotuliukas.gif
Atsakyti
maniskiai tai "hausas" ir "CSI" thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti