Įkraunama...
Įkraunama...

Rekomenduojam serialus

QUOTE(Tučka @ 2009 09 30, 06:51)
Ir as parsisiunciau 7 sezona aukles, tik labai gaila, kad nebevaidins Vikos mama Liubov Grigorjevna  verysad.gif  Superiniai ji vaidino  bigsmile.gif

paziurejau 7 sezona, dabar reikia laukt 8-ojo... tik skaiciau, kad ir Satalina vaidins kazkas kitas unsure.gif
Atsakyti
o as rekomenduoju Veronica Mars 4u.gif
Atsakyti
Liezuwautoja per LNK sawwaitgaliais thumbup.gif
Atsakyti
O aš rekomenduočiau visiems, kas mėgsta dramos-detektyvo žanrą - Flashforward (šiuo metu Amerikoje rodo po 1 seriją į savaitę). Aš asmeniškai iš interneto siunčiuosi, nes pažiūrėjau pirmą seriją ir susidomėjau labai.
Atsakyti
Rekomenduoju: Secret diary of a call girl, Lt nerodoma. Apie aukštos klasės prostitutę, ji pasakoja apie savo gyvenimą. Superinis.
Atsakyti
Dabar žiūriu Greys' anatomy, nusivylusios šeimininkės, privati praktika, liežuvautoja, Beverly hills 90210 naujas, Melrouzas naujas, ir dabar pradėjau žiūrėt The O.C (Po Kalifornijos saule). thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Iš rusų neseniai peržiūrėjau ir l. patiko: I padaet sneg, Gromovai, Gyvenimas kurio nebuvo, Ir visgi aš myliu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Krissstina @ 2009 11 01, 22:31)
Rekomenduoju: Secret diary of a call girl, Lt nerodoma. Apie aukštos klasės prostitutę, ji pasakoja apie savo gyvenimą. Superinis.

o tai iš kur jį gaut internete yra?
Atsakyti
QUOTE(tamago @ 2009 11 15, 17:28)
o tai iš kur jį gaut internete yra?

Linkomanijoje yra.

Dar vakar pradėjau žiūrėti V serialą apie ateivius, vaidina iš Liežuvautojos blondinės mama. Labai neblogas.
Va čia galima žiūrėti:
Serialai online, geriausia spausti Megavideo.com nuoroda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krissstina: 15 lapkričio 2009 - 17:12
Labai patiko serialas ''Angel'' thumbup.gif
Atsakyti
Megstantiems detektyvinius,krininalinius - "Mentalist", ""Elewenth hour", "Castle", "24"(yra net 7 sezonai).
Atsakyti
QUOTE(violla @ 2009 12 05, 22:29)
, "24"(yra net 7 sezonai).

Aš vieną sezona žiūrėjau šito, bet man schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif Laaaaaaabai ištemtas, nuspėjamas ir nuobodus ax.gif
Atsakyti
Visiems linksmos sielos žmonėms- nerealiausias, bent jau man, serialas per BALTICUM TV, kiekvieną šeštadienį 20.00, "SERANŲ ŠEIMYNĖLĖ".
GYVENK IR ŽVENK....
Atsakyti