Įkraunama...

Rekomenduojam serialus

QUOTE(Lofficiel @ 2011 09 28, 20:34)

As rekomenduoju Revenge,Ringer,Hart of dixie  4u.gif

As rekomenduoju Revenge,Ringer,Hart of dixie  4u.gif

Dekui, parsisiunciau siuos, vakare paziuresiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte525 @ 2011 09 28, 20:43)

jauna daktarė naujoj vietoj...
user posted image

serija 1 - 26 rugsėjo 2011

jauna daktarė naujoj vietoj...
user posted image

serija 1 - 26 rugsėjo 2011

Dar ši reikia jamt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dviveide @ 2011 09 20, 20:09)

Rekomenduoju "Secret Diary of a Call Girl" visus neilgus sezonus smile.gif Laukiu naujojo sezono. Galima žiūrėti angliškai arba rusiškai, bet man buvo smagu paklausyti britų kalbos.

Rekomenduoju "Secret Diary of a Call Girl" visus neilgus sezonus smile.gif Laukiu naujojo sezono. Galima žiūrėti angliškai arba rusiškai, bet man buvo smagu paklausyti britų kalbos.

Tai kad 4 sezonas buvo paskutinis g.gif . Ar aš klystu?
Atsakyti
QUOTE(aprila @ 2011 08 20, 16:54)

Baigiau žiūrėti pirmą "The Event" sezoną ir sužinojau, kad jis buvo nutrauktas ir 2 sezono nebus. Tai nusivyliau, nes šis serialas man tikrai patiko.

Baigiau žiūrėti pirmą "The Event" sezoną ir sužinojau, kad jis buvo nutrauktas ir 2 sezono nebus. Tai nusivyliau, nes šis serialas man tikrai patiko.

Gaila...visai įdomiai žiūrėjosi. O gal ką žinot apie "The Walking Dead" ? Tikiuosi bent jau šito nenutraukė unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Balanda @ 2011 09 30, 12:40)

Gaila...visai įdomiai žiūrėjosi. O gal ką žinot apie "The Walking Dead" ?  Tikiuosi bent jau šito nenutraukė  unsure.gif

Gaila...visai įdomiai žiūrėjosi. O gal ką žinot apie "The Walking Dead" ?  Tikiuosi bent jau šito nenutraukė  unsure.gif

Jau jau greitai. Lyg tai spalio 15-ąją (jei dienos nesuklydau,reikia patikrinti info). Aš ir laukiu. mirksiukas.gif
Papildyta:
Suklydau. Spalio 16 dieną mirksiukas.gif
http://www.youtube.c...feature=related
Atsakyti
Paziurejau El Internado wub.gif Labai patiko wub.gif Net Vampire diaries nebesiziuri (aisku i Damona visad norisi ziuret ) biggrin.gif Dar taip manjakinskai nesu nieko ziurejusi doh.gif Ir tikrai ne meksikietiska nesamone kaip cia kazkuri rase cool.gif daugiau tokiu nesamoniu galetu rodyt biggrin.gif
Panos gal dar ka idomaus radot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabanne: 30 rugsėjo 2011 - 21:02
Spėjote peržiūrėti visus 7 sezonus ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egesichora @ 2011 09 30, 22:52)

deja taip smile.gif
Atsakyti
kaip man gaila ir liūdna buvo kai pasibaigė verysad.gif
Bet tęsinys labai suprastintų to serialo vertę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egesichora @ 2011 09 30, 12:46)

Jau jau greitai. Lyg tai spalio 15-ąją (jei dienos nesuklydau,reikia patikrinti info). Aš ir laukiu. 
Suklydau. Spalio 16 dieną 

Jau jau greitai. Lyg tai spalio 15-ąją (jei dienos nesuklydau,reikia patikrinti info). Aš ir laukiu. 
Suklydau. Spalio 16 dieną 

O,ačiū 4u.gif Gerai, kad jau taip greitai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabanne @ 2011 09 30, 22:01)

Paziurejau El Internado  wub.gif  Labai patiko  wub.gif  Net Vampire diaries nebesiziuri (aisku i Damona visad norisi ziuret ) biggrin.gif Dar taip manjakinskai nesu nieko ziurejusi  doh.gif Ir tikrai ne meksikietiska nesamone kaip cia kazkuri rase  cool.gif  daugiau tokiu nesamoniu galetu rodyt  biggrin.gif

Paziurejau El Internado  wub.gif  Labai patiko  wub.gif  Net Vampire diaries nebesiziuri (aisku i Damona visad norisi ziuret ) biggrin.gif Dar taip manjakinskai nesu nieko ziurejusi  doh.gif Ir tikrai ne meksikietiska nesamone kaip cia kazkuri rase  cool.gif  daugiau tokiu nesamoniu galetu rodyt  biggrin.gif

Iš kur atsisiuntėt g.gif ax.gif
Atsakyti
Beje, "El Internado Laguna Negra" niekaip negali būti "meksikietiška nesąmonė",nes ne meksikiečiai,o ispanai sukūrė ir nufilmavo. O ispanų siaubo ir mistiniai filmai buvo vertinami kaip geriausi (aišku,vėliau amerikosai su savo spec. efektais juos pralenkė)
Atsakyti