Įkraunama...
Įkraunama...

Rekomenduojam serialus

As siandien 1 serija pasižiūrėjau naujo serialo The Secret Circle mirksiukas.gif ax.gif
Patiko, rekomenduoju ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2011 09 17, 20:58)
The Secret Circle mirksiukas.gif  ax.gif

Geraii, išbandysim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2011 09 17, 20:58)
As siandien 1 serija pasižiūrėjau naujo serialo The Secret Circle mirksiukas.gif  ax.gif
Patiko, rekomenduoju  ax.gif  mirksiukas.gif

Apie ka jis? Ir kur rasti?
Atsakyti
QUOTE(radera @ 2011 09 18, 10:39)
Apie ka jis? Ir kur rasti?

imdb pasiskaitykite , o aš siunčiausi iš - čia (angliškai) wink.gif
Atsakyti
Rekomenduoju "Secret Diary of a Call Girl" visus neilgus sezonus smile.gif Laukiu naujojo sezono. Galima žiūrėti angliškai arba rusiškai, bet man buvo smagu paklausyti britų kalbos.

user posted image

Secret Diary of a Call Girl is a British television drama broadcast on ITV2 from 2007-2011 based on the blog and books by the pseudonymous "Belle de Jour," starring Billie Piper as Belle, a high-class London-based call girl. The series was written by Lucy Prebble, who is also known as the author of The Sugar Syndrome and ENRON. The series has been compared to Sex and the City by many critics, mainly due to its humorous approach to sex.
Atsakyti
Body of proof 4u.gif
Atsakyti
The Event - pirma serija pasirode idomi, ziuresim kaip toliau bus, bet kadangi nelabai megstu fantastikos tai tikuosi nenusivaziuosi i pievas su ateiviais kokiais. g.gif
Papildyta:
QUOTE(Dviveide @ 2011 09 20, 20:09)
Rekomenduoju "Secret Diary of a Call Girl" visus neilgus sezonus smile.gif Laukiu naujojo sezono. Galima žiūrėti angliškai arba rusiškai, bet man buvo smagu paklausyti britų kalbos.

user posted image

Secret Diary of a Call Girl is a British television drama broadcast on ITV2 from 2007-2011 based on the blog and books by the pseudonymous "Belle de Jour," starring Billie Piper as Belle, a high-class London-based call girl. The series was written by Lucy Prebble, who is also known as the author of The Sugar Syndrome and ENRON. The series has been compared to Sex and the City by many critics, mainly due to its humorous approach to sex.

O bus 5 sezonas? bigsmile.gif
Atsakyti
Kiek domėjausi, tai greičiaisiai nebus, bet gal bus filmas clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(Dviveide @ 2011 09 21, 18:21)
Kiek domėjausi, tai greičiaisiai nebus, bet gal bus filmas  clap_1.gif

Yra filmas, ne pagal šį serijalą, tačiau tematika tokia pati "Nimfomanės užrašai" Diario de una ninfómana . Jeigu nematėt - rekomenduoju. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LadyLina: 22 rugsėjo 2011 - 00:50
Man geriausias is visu dabar rodomu yra "The Good Wife", patinka ir santykiu pavaizdavimas, ir tai, kad daug veiksmo sukasi apie teise. Is kriminaliniu - "Criminal Minds", kazkada LTV rode pirmus du sezonus, bet paskui nutrauke. Is nauju - "Revenge", "Ringer", "Prime suspect" pirmos serijos sudomino, gal bus laiko kazkada perziureti smile.gif
Atsakyti
man irgi "Secret Diary of a Call Girl" patiko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(egesichora @ 2011 08 19, 21:45)

Va,va,nei vienas neprilygo po jo

aha, jau pries kelis menesius baigau ziureti (cai apie el internado), ir kur tik koki ispaniska zodi isgirstu, taip sirdi ir suspaudzia, kad internatas baigesi sad.gif . nei vienas neprilygsta tikrai, nei mano numyletieji Tudorai, ar Roma, ar Visitors ir taip toliau ,daug geru serialu, bet tokiu kaip sis tikrai vienetai.
Atsakyti