Įkraunama...
Įkraunama...

Rekomenduojam serialus

Ugly Betty bigsmile.gif
Atsakyti
Labai geras rusiskas serialas Gromovai. Yra ir tesinys: Gromovai - Vilties namai. Superinis, rekomenduoju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airina4u: 27 birželio 2009 - 11:22
Rekomenduoju visoms pažiūrėti "The Tudors". Super serialas apie Anglijos karalių Henriką VIII. Nors esu mačiusi ne vieną filmą apie šį personažą, bet šiame seriale labau jau įspūdingai atskleista asmenybė. O jau istorinių filmų mėgėjams tai tikras perliukas. Na, tai mano nuomonė, kadangi esu būtent šio žanro gerbėja. smile.gif
Atsakyti
Gossip Girl, ER, Draugai, Grei Anatomy, Dirty Sexy Money 4u.gif
Atsakyti
Dabar ziuriu "The Tudors" - serialas tobulas, mane atvirksciai, serialas paskatino pasidomet Henriku VIII ir jo zmonomis ax.gif

Gal kas mate Breaking Bad? Verta ziuret?
Atsakyti
How I Met Your Mother thumbup.gif wub.gif
Jau yra 4 sezonai,bet kadangi serijos po ~25min ,neprailgsta 4u.gif

HIMYM imdb

Atsakyti
Weeds, Hung, Big Love, Skins, Pushing Daisies, Dead Like Me. Daug gerų yra, visų net neatsimenu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brooke: 04 rugsėjo 2009 - 00:11
Man labiausiai patike: Lost, Prison Break, Heros (jau rodo naujas serijas smile.gif, Being human, True Blood (sito neseniai visus isleistus sezonus paziurejau), Eureka
Atsakyti
True Blood (apie vampyrus, kazkiek panasus i Twilight) mirksiukas.gif
Atsakyti
Damager 4u.gif super serialas, Emi laureatas, antra sezona ziuriu, negaliu atsiplest, vienas is tokiu filmu, kurie prikausto ir negali begt kavos darytis, ar siaip kur atsitraukt lotuliukas.gif , nes siuzetas labai itemptas ir pastoviai kas nors vyksta
Atsakyti
Mano puikioji aukle(rusiskas) thumbup.gif Siuo metu ziuriu per tv3 estija(viasat) pratesima sio serialo, kai Viktorija jau istekejusi uz Satalino ir kaip jai sekasi suktis visuomenej, nerealiai nuotaika pakelia thumbup.gif
Atsakyti
Arti namų (Close to home)
Cukrus (Cane)
Daktaras Hausas
Draugai
Las Vegas
Nusikalstami protai (Criminal Minds)
Žalieji hektarai
4u.gif
Atsakyti