Rube ir man patiko,o noreciau paziuret seriala koki su THALIA
Galiu rekomenduoti labai gerą rusišką serialą "Две судьбы","Две судьбы-2", "Две судьбы-3", labai geras ir užvedantis serialas, dar "Шерокое река"
"Lost"
pats mylimiausias
Aisku "Draugai"...
O ieškančioms gerų filmų ir serialų internetu - tiesioginiam žiūrėjimui (nereikės siųstis į kompiuterį) - užeikite http://www.filmai.in/uzeik-892.html
Atsiprašau, nenoriu reklamuo, tik padėt surasti norimus filmukus..

Aisku "Draugai"...
O ieškančioms gerų filmų ir serialų internetu - tiesioginiam žiūrėjimui (nereikės siųstis į kompiuterį) - užeikite http://www.filmai.in/uzeik-892.html
Atsiprašau, nenoriu reklamuo, tik padėt surasti norimus filmukus..

"Lie to me" 
(orientacijai - aš dar žūriu/žiūrėjau Nusivylusias šeimininkes, "Mad men", "Superntural", 'Kalėjimo bėgliai").

(orientacijai - aš dar žūriu/žiūrėjau Nusivylusias šeimininkes, "Mad men", "Superntural", 'Kalėjimo bėgliai").
QUOTE(iclė @ 2009 06 12, 17:39)
iclė, 12 Bir 2009 - 17:39, paraÅ�Ä—:
iclė, 12 Bir 2009 - 17:39, paraÅ�Ä—: ![]()
"Lie to me"
"Lie to me" 

man irgi šitą rekomendavo pažiūrėti, sako, labai geras, reikės pabandyti pažiūrėti...
Kol kas mėgstamiausias buvo "Kalėjimo bėgliai" - bet kuo tolyn tuo labiau "nusivažiavo", nors į pabaigą vėl buvo azartas pakilęs žiūrėti

. O šiuo metu užsikabinau už Robin Hood. Na moka anglai tiek filmus tiek serialus kurti. Toks su humoru šiek tiek, ir vaikystę priminė, kai prilipę prie teliko Robin Hudą žiūrėjom.
Tik šis aišku naujo pastatymo.
[/quote]
Gal galetum imesti nuoroda youtube nuo pirmos serijos ir t.t. pirmo sezono naujo pastatymo Robin Hood? Labai noriu paziureti, bet kadangi nesu maciusi sio serialo, tai nezinau, kuri ten pirma serija. Busiu labai dekinga

[/quote]
Gal galetum imesti nuoroda youtube nuo pirmos serijos ir t.t. pirmo sezono naujo pastatymo Robin Hood? Labai noriu paziureti, bet kadangi nesu maciusi sio serialo, tai nezinau, kuri ten pirma serija. Busiu labai dekinga

Kokia sauni tema, dabar tik pamaciau
Ka parekomenduotumet NNS (DH) gerbejai? Laaabai sunku laukti 6 sezono

Ka parekomenduotumet NNS (DH) gerbejai? Laaabai sunku laukti 6 sezono

[quote=bonziuka,2009 06 15, 03:04]
. O šiuo metu užsikabinau už Robin Hood. Na moka anglai tiek filmus tiek serialus kurti. Toks su humoru šiek tiek, ir vaikystę priminė, kai prilipę prie teliko Robin Hudą žiūrėjom.
Tik šis aišku naujo pastatymo.
[/quote]
[/quote]
Tiesą sakant, aš youtube nelabai moku ir mėgstu naudotis. Jei tinka rusų kalba paieškok www. torrents.ru skyriuje Serialai, o jeigu nori angliškai tai www.torrentreactor.net.

[/quote]

[/quote]
Tiesą sakant, aš youtube nelabai moku ir mėgstu naudotis. Jei tinka rusų kalba paieškok www. torrents.ru skyriuje Serialai, o jeigu nori angliškai tai www.torrentreactor.net.
"Daktaras Hausas"
Lost
Nip tuck
Nip tuck