QUOTE(JaunasTetis @ 2009 04 23, 10:08)
Taciau pati zinai kad vyras skirtingai ziures i moteri, turejusia kelis partnerius ir turejusia keliasdesimt. Niekas nenori buti 512-as.
O kam tam vyrui žinot kelintas jis? Ir šiaip, kas nutinka, sužinojus, kad esi ne pirmas/antras? Ypač, jei tokia informacija pasiektų jau gerokai "apsibendravus" su atitinkama moterim? Kas pasikeistų? Žmogus šalia tai tas pats liktų. Bet vat vyriški kompleksai neleistų į tą patį žmogų žiūrėti taip pat...
O šiaip, bendraujant su tokiais jautriais sekso klausimu vyrais tikriausiai verta naudotis vienos dainuškos žodžiais "Все мы бабы-стервы милый Бог с тобой
Каждый кто не первый тот у нас второй"
QUOTE(JaunasTetis @ 2009 04 23, 10:19)
Paziuresim ar po gimdymo vis dar sakysi kad moterys ima
Nu taip
Ne tik, kad "ima", bet dar ir pilve užaugina tai, kas "paimta". Paskui atiduoda pasauliui gatavą produktą ir toliau ima....
QUOTE(Langoza @ 2009 04 23, 11:26)
ir kiek teko skaityt tokio pobudzio straipsnio, del to kaltos moterys
Tai jau tikrai taip
Dėl visko šiais laikais "kaltos moterys"
QUOTE(Langoza @ 2009 04 23, 11:32)
tai negi visos moterys, cia SM pasisakancios uz kuo ivairesni ir ne viena partneriu skaiciu, yra nepatenkintos savo draugais, vyrais???
Na, aš nežinau kaip kitos, bet man visiškai nereikia jokio "įvairesnio" partnerių skaičiaus
Aš žinau, kad aš turiu norus ir poreikius, kuriuos galiu patenkint, galiu ir ne. Ir man nepatinka, kai prasideda "dainos" apie tai, kad vyrai sekse kažkuom tai ypatingais ufonautais patampa
(atitinkamai moterys "ypatingos" tik vaikų priežiūroj ir namų ruošoj ). Suprasčiau šitą požiūrį tikriausiai vienu atveju - jei kalbėtų tas vyras, kuris mylisi ne su moterimis