Įkraunama...
Įkraunama...

"Open relationship", kaip sako amerikonai

QUOTE(JaunasTetis @ 2009 04 23, 10:14)
As kalbu is vyro varpines, tu is moters. Saunu kad esi emancipuota wink.gif
Taciau pazistu nemazai moteru kurios masto panasiai irmano nuomone lieka ta pati.

as pazistu nemazai moteru, kurios mano kaip as biggrin.gif
ir tai nereiskai, kad dulkinames su kuo papuola biggrin.gif tiesiog manom, kad jei yra vyras, kuris labai patinka, tai ner tokia jau baisi nuodeme ir pasinaudot proga biggrin.gif
jei gryztant prie pirmo temos posto - jei buvo susitarimas, kad abu gali tyliai eit i kaire, tai tvarka, jei vyras nebenori tokio susitarimo ,tegu susitaria, kad jis atsaukiamas, bet kaip abiem galiojo jis, taip abimes ir atsaukiamas - ka reiskia, kad jam galima, o jai - ne cool.gif
Papildyta:
QUOTE(JaunasTetis @ 2009 04 23, 10:15)
Dabar jau apsimeti kvailute. "Vyras ima, moteris duoda". Toki posaki tikrai girdejai.

tai vyru posakis - jie isivaizduoja, kad "gauna" biggrin.gif
o realiai fiziologiskai objektyviai - gaunasi, kad moteris gauna, o vyras duoda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2009 04 23, 10:17)
as pazistu nemazai moteru, kurios mano kaip as  biggrin.gif
ir tai nereiskai, kad dulkinames su kuo papuola  biggrin.gif  tiesiog manom, kad jei yra vyras, kuris labai patinka, tai ner tokia jau baisi nuodeme ir pasinaudot proga  biggrin.gif

Tu bandai mano nuomone nugincyt ar tiesiog nuolat kartoji savo?
Papildyta:
QUOTE(ooo @ 2009 04 23, 10:18)
tai vyru posakis - jie isivaizduoja, kad "gauna"  biggrin.gif
o realiai fiziologiskai objektyviai - gaunasi, kad moteris gauna, o vyras duoda  biggrin.gif

Paziuresim ar po gimdymo vis dar sakysi kad moterys ima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JaunasTetis @ 2009 04 23, 10:18)
Tu bandai mano nuomone nugincyt ar tiesiog nuolat kartoji savo?

siandien nenusiteikusi gincytis- pateikiu kita poziuri biggrin.gif kartojuosi tiek pat kartu, kaip ir tamsta biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(JaunasTetis @ 2009 04 23, 10:19)
Paziuresim ar po gimdymo vis dar sakysi kad moterys ima biggrin.gif

kas taip kardinaliai pasikeicia po gimdymo, kad pasikeistu objektyvus dalykai? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2009 04 23, 10:19)
siandien nenusiteikusi gincytis-  pateikiu kita poziuri  biggrin.gif  kartojuosi tiek pat kartu, kaip ir tamsta  biggrin.gif

As savaji pateikiau viena karta. Ir neklausineju taves "jei taip, kodel tada taip o ne taip" ar pan. Tavo nuomone yra tavo nuomone, nekibk ir tu prie manosios.
Gincytis su moterim gali tik kvailys. Perdaug emociju is vienos puses wink.gif
Papildyta:
QUOTE(ooo @ 2009 04 23, 10:21)
siandien nenusiteikusi gincytis-  pateikiu kita poziuri  biggrin.gif  kartojuosi tiek pat kartu, kaip ir tamsta  biggrin.gif
Papildyta:

kas taip kardinaliai pasikeicia po gimdymo, kad pasikeistu objektyvus dalykai?  bigsmile.gif

Speju pas tave niekas nepasikeis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JaunasTetis @ 2009 04 23, 10:22)
As savaji pateikiau viena karta. Ir neklausineju taves "jei taip, kodel tada taip o ne taip" ar pan. Tavo nuomone yra tavo nuomone, nekibk ir tu prie manosios.
Gincytis su moterim gali tik kvailys. Perdaug emociju is vienos puses wink.gif

na ne viena karta, ne viena biggrin.gif
as nekimbu - per daug geros nuotaikos, kad kabinetis biggrin.gif
ir nesiginciju todel biggrin.gif
ir emocijos is mano puses kokios - pašposijimai? biggrin.gif
žodžiu, per daug rimtai žiūri į šią temą biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(JaunasTetis @ 2009 04 23, 10:23)
Speju pas tave niekas nepasikeis  lotuliukas.gif

aš konkrečiai tamstos klausiu, kas keičiasi, bo nežinau biggrin.gif
tai prašom papasakoti biggrin.gif
Atsakyti
<JaunasTetis>, manau jums dar daug teks sužinoti apie moteris. Ir net apie tas "monogamiškas", kurias manote tokiomis esant. Čia tiesiog pastebėjimas, nei priekaištas nei kas kitas..
Visos moterys kekšės - štai mano nuomonė, su kuria per 3 metus jau pradeda sutikti ir dauguma šio forumo senbuvių.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 04 23, 10:28)
<JaunasTetis>, manau jums dar daug teks sužinoti apie moteris. Ir net apie tas "monogamiškas", kurias manote tokiomis esant. Čia tiesiog pastebėjimas, nei priekaištas nei kas kitas..
Visos moterys kekšės - štai mano nuomonė, su kuria per 3 metus jau pradeda sutikti ir dauguma šio forumo senbuvių.

Gali buti. Man jos siuo metu tik kaip kekses ir reikalingos.
As pats taip kol kas galiu pasakyti tik apie viena. Po sios temos apie dvi.
Atsakyti
QUOTE(Melynziede @ 2009 04 22, 19:15)
Pas moteris labiau atsakomybės jausmas išvystytas...  smile.gif  (aišku, kalbu ne apie visas  biggrin.gif ).
O kaip monogamija susijusi su atsakomybės jausmo išsivystymu ?
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2009 04 23, 10:25)
na ne viena karta, ne viena  biggrin.gif
as nekimbu - per daug geros nuotaikos, kad kabinetis  biggrin.gif
ir nesiginciju todel  biggrin.gif
ir emocijos is mano puses kokios - pašposijimai?  biggrin.gif
žodžiu, per daug rimtai žiūri į šią temą  biggrin.gif
Papildyta:

aš konkrečiai tamstos klausiu, kas keičiasi, bo nežinau  biggrin.gif
tai prašom papasakoti  biggrin.gif

Neisizeisk, bet manau kad studentems geriau diskutuoti su destytojais, o as juo nesu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 04 23, 10:28)

Tikrai VISOS?... unsure.gif Jūs vedęs?
Atsakyti
QUOTE(JaunasTetis @ 2009 04 23, 10:38)
Gali buti. Man jos siuo metu tik kaip kekses ir reikalingos.
As pats taip kol kas galiu pasakyti tik apie viena. Po sios temos apie dvi.

nu nu - apie ka dar? bigsmile.gif

QUOTE(JaunasTetis @ 2009 04 23, 10:39)
Neisizeisk, bet manau kad studentems geriau diskutuoti su destytojais, o as juo nesu wink.gif

na as ne studente, tik vaiku neturiu - va sakai, kad pagimdziusi vietoj to,kad imti, pradesiu duoti biggrin.gif tai normaliai ir klausiu - o kas pasikeis po gimdymo? nezinot, kad negalit papasakoti? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2009 04 23, 10:58)
nu nu - apie ka dar?  bigsmile.gif
na as ne studente, tik vaiku neturiu - va sakai, kad pagimdziusi vietoj to,kad imti, pradesiu duoti  biggrin.gif  tai normaliai ir klausiu - o kas pasikeis po gimdymo? nezinot, kad negalit papasakoti?  g.gif  biggrin.gif

Kai matysiu kad su tavim gali buti konstruktyvi diskusija, tada ir pakalbesim wink.gif kol kas nepyks, bet manau kad tevu forume tu veiki nezinia ka.
Atsakyti