Įkraunama...
Įkraunama...

"Open relationship", kaip sako amerikonai

QUOTE(Medinis @ 2009 04 22, 14:43)
Nenorint ar bijant? Ar tikrai niekada nenorėjote?

Ar noras lova dalintis su vienu žmogumi yra būtina meilės dalis, ar tai tik priedas, ar tiesiog kažkas šalia?

jei jau asmeniskai manes klausi, tai galiu atsakyti tik apie save - nenoriu, nenorejau. dar klausimu bus?

jei myli zmogu, is kur noras "dulkint" kitus?
QUOTE(Melynziede @ 2009 04 22, 17:15)
Pas moteris labiau atsakomybės jausmas išvystytas...  smile.gif  (aišku, kalbu ne apie visas  biggrin.gif ).

paskaicius SM, darau isvada, kad ne velnio jis pas moteris neisvystytas laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Langoza @ 2009 04 22, 20:15)
jei jau asmeniskai manes klausi, tai galiu atsakyti tik apie save - nenoriu, nenorejau. dar klausimu bus?
jei myli zmogu, is kur noras "dulkint" kitus?

Nenorit ir nenorėjot... Arba jūs frigidiška, arba meluojate net pati sau. Kaip pasakytų Stanislavskis - "Netikiu".

O noras "dulkinti" nuo meilės buvimo ar nebuvimo nepriklauso.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 04 22, 16:43)
Nenorint ar bijant? Ar tikrai niekada nenorėjote?
Ar noras lova dalintis su vienu žmogumi yra būtina meilės dalis, ar tai tik priedas, ar tiesiog kažkas šalia?

Sakykit, jūs gal jaunas vedėte, jei manote, kad moterys yra labiau "monogamiškos būtybės"? biggrin.gif

Vedziau budamas 28. Monogamiskos moterys (daugmaz) pasitaike mano gyvenime, todel taip ir kalbu.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 04 23, 08:26)

O noras "dulkinti" nuo meilės buvimo ar nebuvimo nepriklauso.

Čia iš patirties taip sakot? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Melynziede @ 2009 04 23, 09:10)
Čia iš patirties taip sakot?  rolleyes.gif

Taip. Ta patirtis man prasidėjo kažkur nuo 13 metų, kai apie jokias meiles net minčių dar nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(Ares @ 2009 04 17, 23:01)
Labutis, tetukai.

As ir mano brangusis esame labai atviri, kalbame apie viska. Jau senokai nusprendeme, kad "atviri santykiai", t.y. kuomet abu galime karts nuo karto "nueiti i kaire" be jokiu isipareigojimu yra gerai ir mums abiems, ir musu santykiams. Suprantame, jog zmogus negali buti su vienu zmogumi visa gyvenima. Juk visuomet norisi ivairoves, kazko naujo. 

Zinoma, nesipasakojame vienas kitam apie nuotykius, taciau apie juos tikrai numanome.

Problema tame, kad maniskis paskutiniu metu pradejo verkslenti, kad jis man nera vienintelis. Suprantu, jog zmogus nori buti TAS, su kuriuo as noreciau visuomet buti kartu, taciau as irgi zinau, jog as jam neesu vienintele moteris sexo atzvilgiu.

Gal galetumete paaiskinti, kaip suprasti tokia vyro pozicija, kuomet jis sutinka, jog abu gali tureti kitus partnerius, o veliau del to priestarauja...nors jis pats tokiu santykiu neatsisako, t.y. jis noretu, jog jis galetu tureti kitu moteru, o as kitu vyru tureti negaliu.

Gal as durna, bet tokie dalykeliai man nepatinka. Jei abu gali kitu turet, tai abu, o jei ne vienas, tai nei vyras nei moteris neturetu su kitais but.
Susitarimas yra susitarimas . Abiem vienodos galimybės . Vyrui tikriausiai "prabudo" savininkiškumas . Jei jau bendraujate taip atvirai , tai pasiaiškinkite , kodėl , kas anksčiau jam buvo priimtina , dabar tapo ne taip priimtina ...Jei tai pavydas , tai yra jo problema . Jis turėtų su juo "tvarkytis" .
Atsakyti
QUOTE(indrealex @ 2009 04 23, 09:34)
Susitarimas yra susitarimas . Abiem vienodos galimybės . Vyrui tikriausiai "prabudo" savininkiškumas . Jei jau bendraujate taip atvirai , tai pasiaiškinkite , kodėl , kas anksčiau jam buvo priimtina , dabar tapo ne taip priimtina ...Jei tai pavydas , tai yra jo problema . Jis turėtų su juo "tvarkytis" .

Matau SM pilna moteru kurios mano kad joms ir vyrams taikomi tie patys standartai. O po to skundziates kad vyrai moteriskeja. Nei velnio, cia moterys vyriskeja. Geria, ruko, dulkinasi, rekia jei neduok dieve bandai draust, o po to kai vyrai tokiu salinasi, pacios sau atstoja vyra ir dejuoja kad nebera vyru. Tai po velniu, likit moteriskos. Ir mano akimis, moteris negali sau leist tiek kiek vyras kalbant apie lovos partnerius. Zinau kad iskart puls moteriskes ir vienas kitas vyriokas irodinet kitaip, bet tai mano nuomone.
Atsakyti
QUOTE(JaunasTetis @ 2009 04 23, 09:41)
Zinau kad iskart puls moteriskes ir vienas kitas vyriokas irodinet kitaip, bet tai mano nuomone.

Įrodinėti nepulsiu, bet diskutuoti man patinka. Kodėl jūs manote, kad moterys turi mažiau sau leisti "lovos reikaluose"? Kadangi rašote apie moterų ir vyrų skirtumus - kokia turėtų būti jūsų svajonių arba ideali moteris?
Atsakyti
Matau SM pilna moteru kurios mano kad joms ir vyrams taikomi tie patys standartai. O po to skundziates kad vyrai moteriskeja. Nei velnio, cia moterys vyriskeja. Geria, ruko, dulkinasi, rekia jei neduok dieve bandai draust, o po to kai vyrai tokiu salinasi, pacios sau atstoja vyra ir dejuoja kad nebera vyru. Tai po velniu, likit moteriskos. Ir mano akimis, moteris negali sau leist tiek kiek vyras kalbant apie lovos partnerius. Zinau kad iskart puls moteriskes ir vienas kitas vyriokas irodinet kitaip, bet tai mano nuomone.

kada paskutini mamuta sumedziojai? biggrin.gif
as negeriu kaip vyras, nerukau, tai nors pasidulkint neuzdrauskit, kaaa biggrin.gif tik vat pasidulkinimui vyro reik, o siais laiakis tikrai ju mazeja - stresas veikia rolleyes.gif
o moteriska, tai vienuolisko elgesio? ar cadromis besidangstanti? rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Medinis @ 2009 04 23, 09:45)
Įrodinėti nepulsiu, bet diskutuoti man patinka. Kodėl jūs manote, kad moterys turi mažiau sau leisti "lovos reikaluose"? Kadangi rašote apie moterų ir vyrų skirtumus - kokia turėtų būti jūsų svajonių arba ideali moteris?

Medini, taigi moteris i lova turi gultis su iki pasmakres susagstytais flaneliniais naktiniais iki kulnu, droviai nusukti akis i siena ir atmetusi rankas i sonus leisti vyrui ko jam reikia (tik siukstu tegu nenurengia, taigi nepadoru) - zodziu, atlikti savo moters pareiga biggrin.gif ir butinai tamsoje ir neisleidziant nei garselio biggrin.gif
zodziu - labai moteriska ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ooo: 23 balandžio 2009 - 08:49
QUOTE(Medinis @ 2009 04 23, 09:45)

Neturiu iliuzijų kalbant apie moteris. Nebūna nei tobulų, nei idealių.
O MANO MANYMU, mažiau sau leisti turi todėl, kad jos priima į save kitą žmogų.
Atsakyti
QUOTE(JaunasTetis @ 2009 04 23, 09:49)
Neturiu iliuzijų kalbant apie moteris. Nebūna nei tobulų, nei idealių.
O MANO MANYMU, mažiau sau leisti turi todėl, kad jos priima į save kitą žmogų.

o vyrai atiduoda save - tai kiba jiems galima save dalint visoms is eiles? g.gif
Atsakyti
Aš standartų kitiems žmonėms netaikau . Kad vyrai moteriškėja nesiskundžiu nei forumuose , nei gyvenime . Kai man ką nors bando drausti , nerėkiu . Apskritai nerėkiu . Autorės poroje buvo toks susitarimas . Vyras tam neprieštaravo . Manau , kad jis arba turi tvarkytis su savo nepasitenkinimu , arba susirasti kitą moterį .
Atsakyti