Įkraunama...
Įkraunama...

"Open relationship", kaip sako amerikonai

QUOTE(Melynziede @ 2009 04 22, 16:06)
Ėjimas lengviausiu keliu... Taip mirtinai reikia sekso ar labai toli ir ir ilgai negįžtantis vyras?  4u.gif  (tik nesupykit už klausimą..  4u.gif ).

o ka, jei mirtinai? o ka, jei jis vedes ir vaidina istikima zmonai? biggrin.gif o kam reikia komplikuotai?

QUOTE(Medinis @ 2009 04 22, 16:08)
O jei aš įsimylėjau Klaudiją Shiffer ar kaip ten rašosi? Ar man į vienuolius įsirašyti?

Beje, jūs į darbą lengviausiu keliu einate/važiuojate ar lipat per namus, tvoras, o gal per NewYork'ą kas rytą vykstate?

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 04 22, 12:05)
Gal galite paaiškinti kas tai yra?

nelipti ant kitu vyru, turint namuose savo. analogiskai taikoma tas pats ir vyrui - neiskot kitu sijonu, jei yra, kaip autores pacios teigiama, mylima zmona.
QUOTE(Medinis @ 2009 04 22, 13:44)
Bet jei pora sąmoningai pasiekė tokį susitarimą, tai gal protaujantys...

jau turbut visiskai nusiprotave rolleyes.gif

QUOTE(ooo @ 2009 04 22, 14:02)
tarkim, as myliu viena vyra, bet jo ner dabar salia - tai ka, man visa likusi gyvenima gyvent kaip vienuolei? nu jau neee...
meile yra meile, o naturalus poreikiai seksui - kas kita...

vibratoriu pilni sexo shopai
Atsakyti
QUOTE(Langoza @ 2009 04 22, 16:11)
nelipti ant kitu vyru, turint namuose savo. analogiskai taikoma tas pats ir vyrui - neiskot kitu sijonu, jei yra, kaip autores pacios teigiama, mylima zmona.
vibratoriu pilni sexo shopai

ka reiskia, nelipt, jei abu nori lipt ir abiems tai tinka, tik staiga vienas persigalvojo is dalies ax.gif
ar vibratorius gali atstoti vyra? nemanau...
Atsakyti
QUOTE(Langoza @ 2009 04 22, 16:11)
nelipti ant kitu vyru, turint namuose savo.

O kiti vyrai gali ant jūsų lipti? flirtuoti? Beje šiame skyrelyje jau buvo tema, kad ne tik vyrai pavojingi, o ir moterys...
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 04 22, 16:13)
O kiti vyrai gali ant jūsų lipti? flirtuoti? Beje šiame skyrelyje jau buvo tema, kad ne tik vyrai pavojingi, o ir moterys...

ta prasme, kad moteris ir su moterim? na taip... gali buti... tikimybe (mano asmenine nuomone) didesne, nei vyras su vyru ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2009 04 22, 14:13)
ka reiskia, nelipt, jei abu nori lipt ir abiems tai tinka, tik staiga vienas persigalvojo is dalies  ax.gif

ar vibratorius gali atstoti vyra? nemanau...

tai va ir problema, kad jau persigalvojo vienas. kitas dar nedasiprotejo rolleyes.gif

na, jei jau toks didelis tas sexo poreikis, kad norisi patenkinti tik gyvuliskus instinktus(netaikau to niekam asmeniskai) , tai mazu plastmases gabalas bent kiek pades rolleyes.gif

QUOTE(Medinis @ 2009 04 22, 14:13)
O kiti vyrai gali ant jūsų lipti? flirtuoti?

jei dar nesupratai, Medini, as esu uz tai, kad nereikia lipti nei vienam. tad jei as nelipsiu, ant manes tuo labiau nieks neuzliptu man to nenorint
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Langoza: 22 balandžio 2009 - 15:19
QUOTE(Medinis @ 2009 04 22, 16:00)
Kas jums yra meilė ir pagarba?

Šiuo atveju meilė man neatsiejama nuo noro lova dalintis tik su vienu žmogum. Tai taikoma labiau moteriai kaip labiau monogamiškai būtybei.
Atsakyti
QUOTE(Langoza @ 2009 04 22, 16:18)
na, jei jau toks didelis tas sexo poreikis, kad norisi patenkinti tik gyvuliskus instinktus(netaikau to niekam asmeniskai) , tai mazu plastmases gabalas bent kiek pades  rolleyes.gif

ar esat girdejusi apie Maslow poreikiu piramide? zmogus tik gyvulys, ilgam uzgniauzti igimtus instinktus nesveika psichikai ax.gif
Papildyta:
QUOTE(JaunasTetis @ 2009 04 22, 16:21)
Šiuo atveju meilė man neatsiejama nuo noro lova dalintis tik su vienu žmogum. Tai taikoma labiau moteriai kaip labiau monogamiškai būtybei.

kas nustate, kad moteris yra labaiu monogamiska butybe? vyrai, nepakenciantys konkurencijos?
Atsakyti
QUOTE(Ares @ 2009 04 17, 22:01)

Gal as durna, bet tokie dalykeliai man nepatinka.

nu vot abu durni pasakysiu..a ka ne?? laisvi santykiai,nelaisvi...nera skirtumo..apie tai negali buti snekama poroje..is pradziu tai atrodo idealu,viskas pasakojama,isleidziami i pasimatymus,sutinkami su ovacijom nuuu kaip??? bigsmile.gif a veliau prasideda...kur,su kuo,kodel,as nenoriu,man nepatinka....nu ir t.t...
zmones egoistai..altruistai patampam kai jau nieko nebegalim imti is kitu,tada pradedam duoti..bo geri tampam... biggrin.gif
jums atgal kelio nera...ir mano nuomone -jusu santykiai turi tik laisvu santykiu ateiti geriausiu atveju...o siaip kad smegenu nesukt vienas kitam susitarkit iskart dabar..nes vyrukui prabudo kazkas nuosavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Langoza @ 2009 04 22, 16:18)
jei dar nesupratai, Medini, as esu uz tai, kad nereikia lipti nei vienam. tad jei as nelipsiu, ant manes tuo labiau nieks neuzliptu man to nenorint

Nenorint ar bijant? Ar tikrai niekada nenorėjote?

QUOTE(JaunasTetis @ 2009 04 22, 16:21)

Ar noras lova dalintis su vienu žmogumi yra būtina meilės dalis, ar tai tik priedas, ar tiesiog kažkas šalia?

Sakykit, jūs gal jaunas vedėte, jei manote, kad moterys yra labiau "monogamiškos būtybės"? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 04 22, 15:43)
jei manote, kad moterys yra labiau "monogamiškos būtybės"? biggrin.gif

hihihi.gif
labiau labiau...tikraaaiii dirol.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 04 22, 16:43)
... moterys yra labiau "monogamiškos būtybės"? biggrin.gif

Pas moteris labiau atsakomybės jausmas išvystytas... smile.gif (aišku, kalbu ne apie visas biggrin.gif ).
Atsakyti