Įkraunama...
Įkraunama...

"Open relationship", kaip sako amerikonai

QUOTE(Melynziede @ 2009 04 22, 14:11)
Bandyti išgirsti....  g.gif  A la "Brangioji, gal tu jau geriau nebevaikščiok "į kairę", užteks jau, kad aš einu... " Ir tada gyventi ilgai ir laimingai...  rolleyes.gif

Klausytis ir išgirsti - du skirtingi dalykai.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 04 22, 15:05)
Klausytis ir išgirsti - du skirtingi dalykai.

Na Medini, tu ištisai su savo sapalionėm. Geriau patartum, ko klausia autorė. Filosofuoji nuolat.
Atsakyti
QUOTE(Dukee @ 2009 04 22, 15:29)
Na Medini, tu ištisai su savo sapalionėm. Geriau patartum, ko klausia autorė. Filosofuoji nuolat.

Aš jau patariau. Panašu, kad tai žmonės, kurie moka suprasti vienas kitą. Tegu prisimena šią savo savybę.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 04 22, 15:39)
Aš jau patariau. Panašu, kad tai žmonės, kurie moka suprasti vienas kitą. Tegu prisimena šią savo savybę.

Panašu, kad jau nebemoka, nes kyla problemų... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Melynziede @ 2009 04 22, 15:43)
Panašu, kad jau nebemoka, nes kyla problemų...  rolleyes.gif

Problemos yra būtinos, nes jų nesant žmogus kvailėja. Tiesa ne visiems problemos padeda... Bet jei pora sąmoningai pasiekė tokį susitarimą, tai gal protaujantys...
Atsakyti
QUOTE(Melynziede @ 2009 04 22, 13:28)
O koks tolkas kartu tąsytis, jei vis norisi mylėtis su kitais?

Visiškai sutinku. Ir nematau jokios čia meilės ar pagarbos. Ne daugiau nei švelnumą vienas kitam ir patogumą gyventi kartu.
Atsakyti
QUOTE(JaunasTetis @ 2009 04 22, 15:56)
Visiškai sutinku. Ir nematau jokios čia meilės ar pagarbos.

Kas jums yra meilė ir pagarba?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 04 22, 16:00)
Kas jums yra meilė ir pagarba?

O Jums? Ypač pagarba, jei remsimės autorės tema... rolleyes.gif
Atsakyti
tarkim, as myliu viena vyra, bet jo ner dabar salia - tai ka, man visa likusi gyvenima gyvent kaip vienuolei? nu jau neee...
meile yra meile, o naturalus poreikiai seksui - kas kita...
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2009 04 22, 16:02)
... o naturalus poreikiai seksui - kas kita...

Ėjimas lengviausiu keliu... Taip mirtinai reikia sekso ar labai toli ir ir ilgai negįžtantis vyras? 4u.gif (tik nesupykit už klausimą.. 4u.gif ).
Atsakyti
QUOTE(Melynziede @ 2009 04 22, 16:06)
Ėjimas lengviausiu keliu... Taip mirtinai reikia sekso ar labai toli ir ir ilgai negįžtantis vyras?  4u.gif  (tik nesupykit už klausimą..  4u.gif ).

O jei aš įsimylėjau Klaudiją Shiffer ar kaip ten rašosi? Ar man į vienuolius įsirašyti?

Beje, jūs į darbą lengviausiu keliu einate/važiuojate ar lipat per namus, tvoras, o gal per NewYork'ą kas rytą vykstate?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medinis: 22 balandžio 2009 - 15:09
QUOTE(Medinis @ 2009 04 22, 16:08)
O jei aš įsimylėjau Klaudiją Shiffer ar kaip ten rašosi? Ar man į vienuolius įsirašyti?

Tokiu atveju reikia mokėt atskirt nerealias faktazijas nuo realių santykių lotuliukas.gif
Atsakyti