Viena tokia moteris gyvenime buvo, gaila dabar nebėra (ne žmona).
Bet tuo pat metu buvo seksas su kitomis?
Diskutuojama juk apie tai, kad visą gyvenimą gyventi su vienu partneriu ir NENORĖTI niekad nieko kito.
Viena tokia moteris gyvenime buvo, gaila dabar nebėra (ne žmona).
Bet tuo pat metu buvo seksas su kitomis?
Diskutuojama juk apie tai, kad visą gyvenimą gyventi su vienu partneriu ir NENORĖTI niekad nieko kito.
Nebuvo. Ji mane visa uzpilde. Be to, seksas su ja buvo puikus.
Tai vadinama aistra. Išlaikyti tokią aistrą visą gyvenimą gal gali vienas žmogus. Bet du... Nesakau, kad neįmanoma. Bet tai tikrai ne man,
Jei partneris nueina su kazkuo fiziskai "nusidulkinti" be jokiu jausmu, nemanau, jog jis mane maziau myli nei tas, kuris, atseit, visuomet istikimas bus.
<...>
kad moterys vyriskeja, o vyrai moteriskeja, jau daugelio psichologu irodyta. ir kiek teko skaityt tokio pobudzio straipsnio, del to kaltos moterys![]()
<...>
Visgi tiems, kurie atsake i mano klausima turiu pasakyti, kad savo vyro klausausi ir girdziu, bet problema tame, kad jis sako: "Brangioji, gal tu neik pas kitus...nors as pas kitas vis tiek eisiu." Butent si nelygybe ir netolerancija man ramybes neduoda.
![]()
Jei partneris nueina su kazkuo fiziskai "nusidulkinti" be jokiu jausmu, nemanau, jog jis mane maziau myli nei tas, kuris, atseit, visuomet istikimas bus.
Aš žinau, kad "tik fiziškai" to padaryt negalėčiau, vis viena turėtų kažkoks jausmelis kirbėt...
todėl ir klausiu...
As, kaip ir vyrai, labai gerai sugebu atskirti fiziska potrauki nuo emocinio. zinoma, zmogus turi buti patrauklus (kaip ir vyrams). Gi niekas nenori buti su atstumianciu, bet man svelnus jausmai neturi asociaciju su sexu.