Įkraunama...
Įkraunama...

"Open relationship", kaip sako amerikonai

QUOTE(JaunasTetis @ 2009 04 23, 16:16)
Viena tokia moteris gyvenime buvo, gaila dabar nebėra (ne žmona).

Bet tuo pat metu buvo seksas su kitomis?

Diskutuojama juk apie tai, kad visą gyvenimą gyventi su vienu partneriu ir NENORĖTI niekad nieko kito.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 04 23, 16:19)
Bet tuo pat metu buvo seksas su kitomis?

Diskutuojama juk apie tai, kad visą gyvenimą gyventi su vienu partneriu ir NENORĖTI niekad nieko kito.

Nebuvo. Ji mane visa uzpilde. Be to, seksas su ja buvo puikus.
Su ja ir nenorejau nieko kito.Taciau tas laikotarpis nebuvo visas gyvenimas tad nesiimu sprest.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JaunasTetis: 23 balandžio 2009 - 15:22
QUOTE(JaunasTetis @ 2009 04 23, 16:21)
Nebuvo. Ji mane visa uzpilde. Be to, seksas su ja buvo puikus.

Tai vadinama aistra. Išlaikyti tokią aistrą visą gyvenimą gal gali vienas žmogus. Bet du... Nesakau, kad neįmanoma. Bet tai tikrai ne man,
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 04 23, 16:27)
Tai vadinama aistra. Išlaikyti tokią aistrą visą gyvenimą gal gali vienas žmogus. Bet du... Nesakau, kad neįmanoma. Bet tai tikrai ne man,

Tai nebuvo tik aistra, Medini. Ta moteri as mylejau. Gal myliu ir dabar.
Gero vakaro.
Atsakyti
QUOTE(JaunasTetis @ 2009 04 23, 16:28)
Tai nebuvo tik aistra, Medini. Ta moteri as mylejau. Gal myliu ir dabar.
Gero vakaro.

Žinau... gero ir jums.
Atsakyti
Oj, kiek daug cia visi prikalbejo. Kaip matau, dauguma atsakymu su tema nesusije ,o visi kalba apie tokiu santykiu prasme ir morale. Visgi tiems, kurie atsake i mano klausima turiu pasakyti, kad savo vyro klausausi ir girdziu, bet problema tame, kad jis sako: "Brangioji, gal tu neik pas kitus...nors as pas kitas vis tiek eisiu." Butent si nelygybe ir netolerancija man ramybes neduoda. ax.gif

O tokiems, ne i tema atsakinejanciams, galiu pasakyti, jog dvasiniai dalykai nuo fiziniu gali tikrai skirtis. Jei partneris nueina su kazkuo fiziskai "nusidulkinti" be jokiu jausmu, nemanau, jog jis mane maziau myli nei tas, kuris, atseit, visuomet istikimas bus.
Atsakyti
QUOTE(Ares @ 2009 04 23, 18:08)
Jei partneris nueina su kazkuo fiziskai "nusidulkinti" be jokiu jausmu, nemanau, jog jis mane maziau myli nei tas, kuris, atseit, visuomet istikimas bus.

Čia labiau vyriška pozicija, o kaip Jūs? Aš žinau, kad "tik fiziškai" to padaryt negalėčiau, vis viena turėtų kažkoks jausmelis kirbėt... blush2.gif todėl ir klausiu... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Langoza @ 2009 04 23, 10:26)
<...>
kad moterys vyriskeja, o vyrai moteriskeja, jau daugelio psichologu irodyta. ir kiek teko skaityt tokio pobudzio straipsnio, del to kaltos moterys smile.gif
<...>

Neblogas pasiteisinimas, dėl savo skystablauzdiškumo ir mėmiškumo apkaltinti kitus, bet tik ne save. Gal galų gale atėjo laikas vyrukams susiimti ir baigti ašaroti, kad jie moteriškėja ir dėl to kaltos vyriškėjančios moteros? Pasaulis keičiasi, raumenų nebūtina turėti tam, kad išgyvetum ir išgyvetų tavo šeima. Jei nesugeba prisitaikyti esant konkurencija, vadinasi jiems lemta išnykti. Toks išlikimo dėsnis.
cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Ares @ 2009 04 23, 17:08)
Visgi tiems, kurie atsake i mano klausima turiu pasakyti, kad savo vyro klausausi ir girdziu, bet problema tame, kad jis sako: "Brangioji, gal tu neik pas kitus...nors as pas kitas vis tiek eisiu." Butent si nelygybe ir netolerancija man ramybes neduoda.  ax.gif

Žmogus - suknistas egoistas, nepriklausomai nuo lyties;
Galbūt bijo, kad pradėsite lyginti jį su kitais;
Yra tikimybė, kad nenori būti blogesniu už kokį nors Petrą nuo Balbieriškio;
Vadovaujasi stereotipu, kad moteris gali atsiduoti kitam vyrui tik iš meilės (pasak kai kurių moteris neskiria sekso ir meilės sąvokų);

Ir t.t.
Atsakyti
As, kaip ir vyrai, labai gerai sugebu atskirti fiziska potrauki nuo emocinio. zinoma, zmogus turi buti patrauklus (kaip ir vyrams). Gi niekas nenori buti su atstumianciu, bet man svelnus jausmai neturi asociaciju su sexu.
Atsakyti
QUOTE(Ares @ 2009 04 23, 16:08)
Jei partneris nueina su kazkuo fiziskai "nusidulkinti" be jokiu jausmu, nemanau, jog jis mane maziau myli nei tas, kuris, atseit, visuomet istikimas bus.

o sakyk, nera slykstu is vieno vyro lovos grizti namo, kur laukia kitas vyras?
o ziurint i savo vyra, neiskyla pries akis vaizdas, kad gal but jis tik ka nulipes nuo kitos moters?

cia tik siaip, mano smalsumas blush2.gif

QUOTE(Melynziede @ 2009 04 23, 16:13)
Aš žinau, kad "tik fiziškai" to padaryt negalėčiau, vis viena turėtų kažkoks jausmelis kirbėt...  blush2.gif  todėl ir klausiu...  blush2.gif

atsargiau su tokiais pareiskimais bigsmile.gif tuoj ir tu gausi diagnoze, kad nesi visiskai normali tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ares @ 2009 04 23, 18:02)
As, kaip ir vyrai, labai gerai sugebu atskirti fiziska potrauki nuo emocinio. zinoma, zmogus turi buti patrauklus (kaip ir vyrams). Gi niekas nenori buti su atstumianciu, bet man svelnus jausmai neturi asociaciju su sexu.

Jūs - ne vyras. Taip pat nesate kitas asmuo, nežinote ką jis tiksliai galvoja ir kaip jo mintys skiriasi nuo to ką jis ištaria. Taip pat, aš nesu jūs, todėl negaliu pasakyti ar sugebate atskirti seksą nuo jausmų, ar tik bandote vaidinti. Šiuo atveju aš galiu kalbėti tik už save, o už save kalbėdama, galiu pasakyti, kad aš maišau seksą ir jausmus. Man tai tapatu ir neatskiriama. O vyrai - gali, jiems "nusigręžti" tik ir tereikia kartais (tai tas pats kaip ir masturbacija, nieko konretaus - tik mechaninis veiksmas).
Atsakyti
Komentatorems galiu atasakyti, jog si mintis buvo butent mano, nes man galvoje netelpa mintis, kad 50 metu i prieki su vienu vyru sexu uzsiiminesiu, tad jausmai cia neturi reiksems. Yra "juodas sexas" ir yra "mylejimasis" - du skirtingi dalykai.
Atsakyti