Įkraunama...
Įkraunama...

"Open relationship", kaip sako amerikonai

QUOTE(Medinis @ 2009 04 23, 14:30)
Taip, man priimtina.

Tai Jūsų gyvenimas panašus į temos autorės, tik niekas nekelia tokių problemų? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2009 04 23, 14:33)
nepazistu nei vienos tokios  ax.gif

Ir? Tu pazisti tikrai nedaug zmoniu palyginus su skaicium gyvenanciu pasauly ar Lietuvoj, ar Vilniuj.
As pazistu dvi moteris kurios su vienu vyru nugyveno po keliasdesimt metu ir tuo tikrai dziaugiasi.
Papildyta:
QUOTE(Medinis @ 2009 04 23, 14:30)
Gal aš klystu - bet kažkur atminties kertelėje radau, jog jūs išsiskyręs.

Taip, aš išsiskyręs. Kaip tai susiję su jūsų klausimu?
Atsakyti
QUOTE(JaunasTetis @ 2009 04 23, 14:37)
Ir? Tu pazisti tikrai nedaug zmoniu palyginus su skaicium gyvenanciu pasauly ar Lietuvoj, ar Vilniuj.
As pazistu dvi moteris kurios su vienu vyru nugyveno po keliasdesimt metu ir tuo tikrai dziaugiasi.

nugyventi su vienu vyru keliasdesimt metu santuokoj nera tas pats, kas tureti per savo visa gyvenima tik viena vyra biggrin.gif
gal pries santuoka, gal santuokoj turejo, o gal nasle patapusi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(JaunasTetis @ 2009 04 23, 14:38)
Taip, aš išsiskyręs. Kaip tai susiję su jūsų klausimu?

Tiesiogiai. Jūsų žodžiais tikint, jūs mylite vieną moterį ir nesižvalgote į kitas. Visas gyvenimas koncentruojamas į šeimą. Jūs išsiskiriate. Ar jums buvo gerai skyrybų metu ir po skyrybų, kai visas gyvenimas (jei jis buvo toks, kaip jūs norėtumėte dabar) pasikeitė?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 04 23, 14:47)
Tiesiogiai. Jūsų žodžiais tikint, jūs mylite vieną moterį ir nesižvalgote į kitas. Visas gyvenimas koncentruojamas į šeimą. Jūs išsiskiriate. Ar jums buvo gerai skyrybų metu ir po skyrybų, kai visas gyvenimas (jei jis buvo toks, kaip jūs norėtumėte dabar) pasikeitė?

Išsiskyrus man geriau, todėl ir skyriausi.

Papildyta:
QUOTE(ooo @ 2009 04 23, 14:38)
nugyventi su vienu vyru keliasdesimt metu santuokoj nera tas pats, kas tureti per savo visa gyvenima tik viena vyra  biggrin.gif
gal pries santuoka, gal santuokoj turejo, o gal nasle patapusi  rolleyes.gif

Pazistu abi moteris pakankamai seniai ir gerai, ir abi sakė turėjusios tik po vieną vyrą. Ne sutuoktinį, o vyrą.
Atsakyti
QUOTE(JaunasTetis @ 2009 04 23, 15:25)

Papildyta:

Pazistu abi moteris pakankamai seniai ir gerai, ir abi sakė turėjusios tik po vieną vyrą. Ne sutuoktinį, o vyrą.

labai padorios norejo atrodyti biggrin.gif arba gal tikrai tokiu pasitaiko ax.gif bet faktas,kad vienetai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2009 04 23, 15:28)
labai padorios norejo atrodyti  biggrin.gif  arba gal tikrai tokiu pasitaiko  ax.gif  bet faktas,kad vienetai  rolleyes.gif

Viena ju mano mociute, kitai taip pat nera tikslo meluoti.
Ir joks cia ne faktas. Tai tik tavo nuomone.
Atsakyti
QUOTE(JaunasTetis @ 2009 04 23, 15:30)
Viena ju mano mociute, kitai taip pat nera tikslo meluoti.
Ir joks cia ne faktas. Tai tik tavo nuomone.

ne visos moterys tamstos mociuciu amziaus ax.gif
kiti laikai - kiti paprociai ax.gif
kalbam apie tas, kurioms vis dar aktualu seksas (garbaus amziaus senoliams irgi aktualu, bet jau gal nebe taip labai) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2009 04 23, 15:39)
ne visos moterys tamstos mociuciu amziaus  ax.gif
kiti laikai - kiti paprociai  ax.gif
kalbam apie tas, kurioms vis dar aktualu seksas (garbaus amziaus senoliams irgi aktualu, bet jau gal nebe taip labai)  ax.gif

Kitai moteriai 41 metai. Ji irgi garbaus amziaus? paprociai cia ne prie ko. vienai moteriai uzteks vieno, kito kaip tamstai gal ir penkiasdesimt bus per mazai.
Atsakyti
QUOTE(JaunasTetis @ 2009 04 23, 15:57)
Kitai moteriai 41 metai. Ji irgi garbaus amziaus? paprociai cia ne prie ko. vienai moteriai uzteks vieno, kito kaip tamstai gal ir penkiasdesimt bus per mazai.

nei jus zinot, kiek as vyru turiu ir esu turejus, nei komentuokit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JaunasTetis @ 2009 04 23, 15:25)

Į dūšią lįsti nenoriu. Bandžiau paaiškinti savo klausimą. Gal jūsų situacijoje jis ne toks tinkamas, bet manau supratote kodėl aš to klausiu.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 04 23, 16:07)
Į dūšią lįsti nenoriu. Bandžiau paaiškinti savo klausimą. Gal jūsų situacijoje jis ne toks tinkamas, bet manau supratote kodėl aš to klausiu.

Supratau. Neneigsiu, minčių apie kitas moteris būta. Tačiau galima gyventi ir su vienu žmogum, nenorint nieko daugiau. Viena tokia moteris gyvenime buvo, gaila dabar nebėra (ne žmona).
Atsakyti