Įkraunama...
Įkraunama...

6-7 vietų vienatūriai Kas geriau?

QUOTE(Rokile @ 2012 12 29, 20:36)
Pagaliau ir mes isigijom vienaturi - Toyota Previa wub.gif  Nors 2001m, bet labai super auto thumbup.gif  Tik neturim autozinyno, manual knygos ar kaip ten ji vadinasi blush2.gif  Gal kuris sio automobilio turetojas galetu imesti nuoroda, kur tokia rasti 4u.gif  (niekaip googlej nerandam blush2.gif ) Butu dyyyyydelis ACIU 4u.gif

Jai Vilniujegyvenat, ar kartais cia apsilankote, paieskokit gariunuose angare, kur autodalim prekiauja. Ten ivairiu modeliu serviso instrukciju yra, bet rusu kalba blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(duokanka @ 2013 01 01, 16:53)
Jai Vilniujegyvenat, ar kartais cia apsilankote, paieskokit gariunuose angare, kur autodalim prekiauja. Ten ivairiu modeliu serviso instrukciju yra, bet rusu kalba  blush2.gif

labai labai aciuuuuu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rokile @ 2012 12 30, 19:06)
Viskas ten lb patogu, keduciu atseginet nereikia mirksiukas.gif jei jau mb sake,kad gale vietos uztenka, reiskias jos tikrai daug, nes jam pastoviai jos mazai biggrin.gif mes pasirinkima pradejom nuo mazdos mpv, galvojom , rinkomes..tada perejom prie sharan arba seat, galiausiai nupirkom previa biggrin.gif ir labai labai labai dziaugiames abu, kad nepirkom  vis tik kt variantu thumbup.gif galiu pasakyt viena - reik vaziuot, ziurinet ne viena masina, kad suprastum vis tik kuris variantas tavasis wub.gif

vis tik pasirinko MB trecia varianta.. Kadangi pagrinde vezinsis su ja MB, rinkosi jis, tik kol atrado ko norejo teko man vargt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabe @ 2013 01 05, 19:36)
vis tik pasirinko MB trecia varianta.. Kadangi pagrinde vezinsis su ja MB, rinkosi jis, tik kol atrado ko norejo teko man vargt  doh.gif

tai jau kiek suprantu, turite auto bigsmile.gif 4u.gif ? Mazda MPV?
Siaip tikrai geras automobilis, bet mus stabde rudys, nes viena surudijusi tau turim kieme doh.gif Linkiu, kad Jums nerudytu mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rokile @ 2013 01 06, 16:23)
tai jau kiek suprantu, turite auto bigsmile.gif  4u.gif ? Mazda MPV?
Siaip tikrai geras automobilis, bet mus stabde rudys, nes viena surudijusi tau turim kieme doh.gif  Linkiu, kad Jums nerudytu mirksiukas.gif  4u.gif

aciukas 4u.gif
mano nuomone visos masinos rudyja kai nepriziuri.. turejom ne viena Opeliuka, aplinkiniai zvenge is musu "nakti girdziu kaip Opelis rudyja", na nepasakyciau, kad daugiau nei kitos rudyjo, vaziuokle ir variklis patikimi buvo, likau patenkinta kainos ir kokybes santykiu, turbut ir dabar butume maste apie Opel, bet tiesiog ner sios markes miniveno pagal musu poreikius biggrin.gif
ziuresim, tikiuosi pataikem gerai, kol kas erdves lyg pakankamai, kuro sanaudos - dziugina ir stebina, nes daug kelioniu atsisakydavom del kuro sanaudu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabe @ 2013 01 06, 23:32)
aciukas  4u.gif
mano nuomone visos masinos rudyja kai nepriziuri.. turejom ne viena Opeliuka, aplinkiniai zvenge is musu "nakti girdziu kaip Opelis rudyja", na nepasakyciau, kad daugiau nei kitos rudyjo, vaziuokle ir variklis patikimi buvo, likau patenkinta kainos ir kokybes santykiu, turbut ir dabar butume maste apie Opel, bet tiesiog ner sios markes miniveno pagal musu poreikius  biggrin.gif
ziuresim, tikiuosi pataikem gerai, kol kas erdves lyg pakankamai, kuro sanaudos - dziugina ir stebina, nes daug kelioniu atsisakydavom del kuro sanaudu  smile.gif

va butent, kuro sanaudos stebina ir mane thumbup.gif drinks_cheers.gif nors sita - laivas, bet i ankstesni minivena (Mitsubishi Space Runer), kuris benzinu vaziuoja, jau koja nekyla kazkaip sesti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rokile: 07 sausio 2013 - 11:03
QUOTE(Rokile @ 2013 01 07, 12:51)
va butent, kuro sanaudos stebina ir mane thumbup.gif  drinks_cheers.gif  nors sita - laivas, bet i ankstesni minivena (Mitsubishi Space Runer), kuris benzinu vaziuoja, jau koja nekyla kazkaip sesti biggrin.gif

Tai kokios realios Mazda MPV dyzeliuko kuro sanaudos? Ir kokiu greiciu vazinejat uzmiestyje?
Atsakyti
QUOTE(Apokalipsė @ 2013 01 23, 12:56)
Tai kokios realios Mazda MPV dyzeliuko kuro sanaudos? Ir kokiu greiciu vazinejat uzmiestyje?

musu Toyota, ne Mazda mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Apokalipsė @ 2013 01 23, 12:56)

galiu parasyti MPV benzinas/dujos sanaudas ax.gif sausio men. ka vezinamies: dujos trasoj/mieste 8/11L, benzino panasiai 8/10L. Trasa - greitkelis, pastebejau, kad maziau duju ima kai ~90-100km/h vaziuojam (~7L), paspaudus iki 110km/h 8L duju vidurkis.
Tik reiks pabaigt tvarkyt kuro sistema, nes po nakties sunkiai uzkuriam, per riebu misini srebia, to pasekoj ir benzino sanaudos nemazos kurimui gaunasi doh.gif
Ispudziai: labai patogu, jog atskiros sedynes, vietos pakanka, jau tarp keduciu normalaus sudejimo zmogus telpa, lengvai nusilenkia sedyne, galima pasidaryt gulstesne padeti miegojimui vaziuojant, galinis sildymas - super dalykas, tikrai nei vienas nesala, begines dureles - vienas malonumas kai su mazais vaikais kazkur vaziuojam, manevringumo pakankamai. Uzkliuvo (daug metu prasivezinus su Opel) - trumpi sankaba ir akseleratorius (pastoviai pergazuoju judant is vietos, na ir su dyzeline Corsa dazniau vazineju, ten paprasciau perprast buvo blush2.gif ) ir begiu atstumai.. sunkiai 3 begi pataikau, nesijaucia greitis, lengvai virsyt greiti imanoma, vis pamirstu, kad ilgesne nei Zafira ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Siaip neblogas variantas VW touran arba ford galaxy 01-07metų. Nedažnai genda, o ir eksplotacija nebrangi
Atsakyti
O as galiu pasakyti taip - po Toyota Previos ne uz ka nenoreciau sesti prie WV Sharan, Seat ar juo labiau Galaxy schmoll.gif Sitie man kaip traktoriai biggrin.gif Uzteko pavazinet kelias dienas ir po to teko pavairuot draugu Seata - skirtumas ryskus. Todel dziuagiames, kad nepirkom. Kalbu apie komforta - patogu, dideli veidrodeliai ir zyyyymiai minkstesne
Atsakyti
QUOTE(Gimnazistas @ 2013 01 27, 13:10)
Siaip neblogas variantas VW touran arba ford galaxy 01-07metų. Nedažnai genda, o ir eksplotacija nebrangi

drinks_cheers.gif . aš už touraną
Atsakyti