mes turime VW Touran.
Super modeliukas!!!!

tik kaina gerokai didesne nei SHARANo...
vazinejame jau tris metus ir nieko rimto dar neturejome. Vyro pastebejimu-tai labai stabiliai vaziuoja ziema, lengva valdyti. Siaip labai komfortabili, bagazine didele, taciau jei padarome 7 vietas-tada bagazines visai nedaug lieka. Pirkome tokia todel, kad darbine mano buvo VW Touran ir buvau i avarija papuolusi (is kt juostos persoko masina ir trenkesi i prieki)-tai saugos pagalves tik issoko-visai nenukentejau, o draudimas masinos jau siule nebetvarkyti, nors maciau vazineja atremontuota.
Man tai ji superine. Daug stalciu stalciuku, 10 oro pagalviu, na zodziu visko daug ir labai faina.
Tiesa, galiu papasakoti apie stabiluma ziema....
Dar su darbine vaziavome pas tevus svesti svenciu (Kaledu)... Pasukome i Zemaitijos naujai padengta kelia (as uz vairo-nes jei kas atsitiktu-atsakyti turejau as). Taigi spaudziu nemazai virs 100... priekyje autobusas ir man jis per letai vaziuoja, nes masina gi lekia musu gerai... taigi lenkiu ja... aplenkiau ir per veidrodeli matau autiko vairuotoja ispustomis akimis... dar nesupratau kodel, kai priekyje pamaciau avarija ir nusprendziau pastabdyti, nesinori pro ivykio vieta ant 100 pralekti...
stabdau... suveikia ABS, bet nestabdo... issigandau, vyro klausiu ka daryti...vyras: atleisk gaza... pro ivykio vieta pravaziuojame neblogu greiciu per visas avarijos nuolauzas ir sukes, kurios ant kelio metesi...pagaliau masina pati sustojo (iki riedejimo pabaigos). Su vyru lipam laukan paziureti kas cia nutiko, ar kokia padanga nenuleido pro sukes vaziuojant... zodziu lipam is masinos laukan ir neina kojos ant zemes padeti-slidu kaip ciuozykloje... (uztat 3 masinas laukuose ir mateme). Taigi masinos nekiek nesumete, nors ir ant stabdziu myniau kiek galejau, kelyje islikome stabilus, todel nebuvome ta 4-ta masina laukuose...
aisku gedimas koks kainuoja nemazai (turejome bulka-tai kelis litukus kainuodavo taisymai), tepalus su filtrais keiciame kasmet pries ziema-irgi kainuoja... bet kai riedi smagiai (ne kaip skarbonkeje)-tai tik dziaugiesi ir pamirsti prieziuros kaina

nors palyginimui galiu pasakyti, kad bulka tvarkydavome i menesi karta o gal net 2-tai per metus remontams iseina panasi suma... Ryja nedaug-5-7 l/100km, priklausomai nuo sezono.
Rekomenduoju tikrai toms seimoms, kurios ketina pirkti 7vieti automobiliuka...