Laba diena supermamos, mūsų šeimai kilo poreikis įsigyti 6-7 vietų automobilį, bet išsirinkti sunkoka. Taigi kviečiu padiskutuoti koks vienarūris nusipelno daugiau dėmesio ir kodėl?
Na mielos supermamos, gal kuri važinėja su 6-7 vienų mašinuku ir galėtų pakonsultuoti? O gal kartais kas nors turi Fiat Ulysse (7-8 vietų)?
Man labai gražus šitas http://www.citroen.l...rand_c4_picasso
bet greičiausiai naujo nežadat pirkt...
Dėl Fiat Ulisse kiek žinau, nieko gero niekas pasakyti negali (turiu daug pažystamų auto servisuose ), kaip ir apie Fiat Multipla, nors man ji labai labai miela
O va Toyota Corolla Verso atvirkščiai, labai giriama. Ir žinau vieną šeimą, kuri tokią turi, tai jie tikrai ja labai patenkinti.
bet greičiausiai naujo nežadat pirkt...
Dėl Fiat Ulisse kiek žinau, nieko gero niekas pasakyti negali (turiu daug pažystamų auto servisuose ), kaip ir apie Fiat Multipla, nors man ji labai labai miela
O va Toyota Corolla Verso atvirkščiai, labai giriama. Ir žinau vieną šeimą, kuri tokią turi, tai jie tikrai ja labai patenkinti.
Vairuoju Dodge Caravan Sport 7-vieti (amerikietis ), jau 3 metai, man jis Komfortas, stabilumas, lengva vairuot
Anksciau baidziausi dideliu masinu, o dabar mazu, labai nejauku i mazute isedus
Anksciau baidziausi dideliu masinu, o dabar mazu, labai nejauku i mazute isedus
Kažkaip aš prisibijau amerikonų, kad nebūtų didelių išlaidų priežiūrai ir benzui Planuojam pirkti padėvėtą mašinuką iki kokių 17-18000.
QUOTE(lingute @ 2009 04 21, 15:23)
Kažkaip aš prisibijau amerikonų, kad nebūtų didelių išlaidų priežiūrai ir benzui Planuojam pirkti padėvėtą mašinuką iki kokių 17-18000.
Tada vienareiksmiskai sharan, arba Seato arba Fordo analoga.
QUOTE(acuktuvaz @ 2009 04 21, 15:31)
Tada vienareiksmiskai sharan, arba Seato arba Fordo analoga.
Uz Jusu mineta suma ko gero geriausias pasirinkimas Galaxy...As asmeniskai rinkciausi 7-vieti...
As turiu Opel Zafira. 3 metu. Esu labai patenkinta. Ir tikrai rekomenduoju.
Telpame visi ir dar kate. Ir palapine, ir miegmaisiai ir visa kita, kai keliaujame stovyklauti i Pakutuvenus (seimu stovykla)
Klauskite, ko norite, apie musu Cafira (taip ji tariasi vokiskai)
Telpame visi ir dar kate. Ir palapine, ir miegmaisiai ir visa kita, kai keliaujame stovyklauti i Pakutuvenus (seimu stovykla)
QUOTE(vaikai3 @ 2009 04 22, 16:05)
Sveiki, septynvietis? Dyzelis ar benzinas? Kiek ryja kuro? Ir kaip ten mitas apie rūdis?
sveiki, ir mums iškilo poreikis 7-iečio mašiniuko, tai kiek žiūrėjom, daugiausia pasirinkimo iš opel zafirų, bet l. nieko atrodo ir ford galaxy, gal net patogesnė, bet kaip išsirinkt, į ką atkreipt dėmesį, nes turguj tai kiek paklausi - visos jos tobulos
Tevai mano turi Sharan, tai jokiu bedu, tetis pats viska susitvarko, tik jo bendzas-dujos
QUOTE(lindalyte @ 2009 04 28, 12:57)
sveiki, ir mums iškilo poreikis 7-iečio mašiniuko, tai kiek žiūrėjom, daugiausia pasirinkimo iš opel zafirų, bet l. nieko atrodo ir ford galaxy, gal net patogesnė, bet kaip išsirinkt, į ką atkreipt dėmesį, nes turguj tai kiek paklausi - visos jos tobulos
Na čia puikus pavyzdys, dėl automobilio patikimumo - taksi automobiliai akivaizdžiai daugiau taxi važinėja su VW Sharan (galaxy), nei su Opel Zafira. O juk taksistai "drožia" jas kasdiena, vadinasi ir automobilius renkasi ilgiau laikančius. Taigi jei jau rinktis tarp Sharan (galaxy) ir Zafira - manau kad geriau Sharan (galaxy)