sveikos , musu princese sveria 9,5 kg , o ugis tai 72 cm . ji visa laika zemiau viduriuko augo . bet nieko gyd sake viskas ok . ir zandukus turim ir siaip tokia visa tvirta panelyte .
Sveikos
Maniskis sveria 10kg 500g o ugis 82 cm , uz poros savaiciu metukai bus
Maniskis sveria 10kg 500g o ugis 82 cm , uz poros savaiciu metukai bus
Mums 1m.7 men.
Ugis 81 cm, o svoris apie 11.0 kg.
Ugis 81 cm, o svoris apie 11.0 kg.
Mes dručkiai išvis,db mums 1m.,svoris 13kg ir 78cm
O aš jau norėjau pasigirti, kad mes turbūt esam didžiausi, bet deja deja sūnus 1,1 metų, o ūgis 78 cm, sveria 12 kg ...
Maniske 1 metuku ir 2 menesiu svere 14 kg, o ugis 82 O pagrindinis maistas jai vis dar MP. Dabar kai jau du menesiai kaip laksto, tai akyse vaikiukas kusta
Dukrelei 1 m. ir 1,5 men. Sveria 8,7 kg. ugis 75 Maziuke. Daug laksto senai, bet svorio daug neprarandame. Tikriausiai nera ka prarasti
Metu proga svere 9kg,o ugis 80cm,apetitas pas pana zveriskas (MP pati ji atsisake 11men.),bet kaip anciukas,ka suvalgo,tuoj i puoda atlieka o ir dabar tas tarpsnis,kai igudo begioti,tai vargiai ar svoris augs
Mum siandie 16 menesiu, sveriam 11,800g, ugis 85, ziurint kudutis, bet kai viskas gerai, tai ir nesuku galvos
Metuku sverem 9,5 kg ir esam 80 cm
Sveikos mamytes mano dukryte metuku laiko tesvere 7800 g, o ugis 76 cm , coliuke jis pas mus, dabar mums jau 1 metai ir 3 men, dar nesisvereme, kita savaite vyksime skiepu, tuo paciu ir ugi, bei svori suzinosime
Mano berniukas budamas 1m 3 men svere 11.700g ir buvo 82 cm ugio
Mano pusantru metuku mazylio ugis 82cm ir 12kg svoris.