Epider, man tai ta pirma nekarpyta, ir tie isdegimai nieko... ir ta, kur mergaite i akis ziuri ir ta paskutine isplaukusi nebloga, apsimesk, kad specialiai
As kazkaip nedirstu komentuoti (zinau, kad ne as ir ne pirma karta verkslenu), nes kuo toliau tuo labiau visko pamatau, suvokiu... Man iki jusu tai aukstasis pilotazas... vel depresija, kad simtmeciais neismoksiu
o kaip toks buitiakas?
Rico , ir man depresija niekaip nesugebu savo vaikui padoraus portreto isspaust ir 50-ukas maniskis ne vaiku fotkinimui per letas jis
Peperoni,aciu uz palaikyma
Lamella, uz komentara
Peperoni,aciu uz palaikyma
Lamella, uz komentara
QUOTE(Sadi @ 2009 04 17, 11:32)
siaip man ziuris , nors ir poza tokia idomiai nenaturaliai isrodo kazkodel
QUOTE(ediper @ 2009 04 17, 11:36)
Rico , ir man depresija niekaip nesugebu savo vaikui padoraus portreto isspaust ir 50-ukas maniskis ne vaiku fotkinimui per letas jis
nu jau, nu jau -tikrai esi isspaudus neblogu as tai tyliu visai jau kas su vaiku susije- tai visiskas totalus pravalas
Kaktuke,tave gelininke praminsiu , nu man visos tavo geliu foto mielos , paskutine - pritrenkianti savo spalvom ir margas fonas labai cia dera ir kampas paimtas super, zodz, toliau taip
Pukė, man antroji spalvos
Sadi, Peperoni, lamella aciu uz komentarus
Aciu, dagyventi tik reikia
Nu kaip as tau tokio ryskumo pavydziu kokie nustatymai tos foto
Pukė, man antroji spalvos
Sadi, Peperoni, lamella aciu uz komentarus
QUOTE(Valetta @ 2009 04 17, 11:52)
tai jo Valeta Maltos sostine nebuvus as ten, bet turetu but pasakiskai grazu geros keliones
Aciu, dagyventi tik reikia
QUOTE(Sadi @ 2009 04 17, 12:32)
o kaip toks buitiakas?
QUOTE(bonda @ 2009 04 17, 12:38)
nu jau, nu jau -tikrai esi isspaudus neblogu as tai tyliu visai jau kas su vaiku susije- tai visiskas totalus pravalas
oi nea! o svetimu vaiku su juo is vis ne nepagaunu,o jei dar apsvietimas prastas va savo auto ,kai dariau tai praktiskai visi 170 ! kadru ryskus tik problema sutilpti i kadra
Aciu visoms uz komentarus issisniukusiam berniukui ir uz lietuviu kalbos pamokas. Pasirodo, vartoju nesuprantamus zodzius. Ne zemaite as, bet aplinkoj yra ir zemaiciu, taip kad gali buti, kad tai zemaitiskas zodis.
Pirstukas siaip ten nenukirstas. Bet foto smarkiai apkarpyta, nemazai kirpta is visu pusiu, tai turbut reikia daugiau vietos rankytei palikti. Cia as pirma karta bandziau nukirpti virsugalvi, tai ir kitur atitinkamai mazinau.
Keista man girdeti jusu pagyrimus del spalvu. Juk butent sitoj srity jauciuosi labai zalia. Del kitu dalyku tai gal gincyciausi, ale del spalvu tai tik klapsiu akim, ir tiek... Cia truputi smumdytos kreives (tarp kitko, pamazinau raudonos, nors kazkuri komentavote, kad raudonos daugokai) plius lengvas actionas (Peledikes).
O del ryskumo tai taip ir galvojau, kad pro Bonda nepraslysiu... Ten jau grynai fotografo apsiziopsojimas - fotkinau diafragmos prioritetu ir, zinoma, kaip visada nesugebejau per akute pasiziureti, koks islaikymas... per ilgas... (1/60s).
Puke, kad tave dar labiau pripainioti, pasisakysiu ir as - man mergaite vertikali geriausiai. Grazi foto! Gal butu buve geriau truputi is zemiau fotkinti (cia tau nuolatine gulinetoja ant zemes sako ).
Sadi, patiko man, toks ismintingas vaiko zvilgsnis. Ne siaip ziuri, o su klausimu. Tik viena beda: neaisku, kas sitoj foto pagrindinis objektas vaikas ar kaladele...
Pirstukas siaip ten nenukirstas. Bet foto smarkiai apkarpyta, nemazai kirpta is visu pusiu, tai turbut reikia daugiau vietos rankytei palikti. Cia as pirma karta bandziau nukirpti virsugalvi, tai ir kitur atitinkamai mazinau.
Keista man girdeti jusu pagyrimus del spalvu. Juk butent sitoj srity jauciuosi labai zalia. Del kitu dalyku tai gal gincyciausi, ale del spalvu tai tik klapsiu akim, ir tiek... Cia truputi smumdytos kreives (tarp kitko, pamazinau raudonos, nors kazkuri komentavote, kad raudonos daugokai) plius lengvas actionas (Peledikes).
O del ryskumo tai taip ir galvojau, kad pro Bonda nepraslysiu... Ten jau grynai fotografo apsiziopsojimas - fotkinau diafragmos prioritetu ir, zinoma, kaip visada nesugebejau per akute pasiziureti, koks islaikymas... per ilgas... (1/60s).
Puke, kad tave dar labiau pripainioti, pasisakysiu ir as - man mergaite vertikali geriausiai. Grazi foto! Gal butu buve geriau truputi is zemiau fotkinti (cia tau nuolatine gulinetoja ant zemes sako ).
Sadi, patiko man, toks ismintingas vaiko zvilgsnis. Ne siaip ziuri, o su klausimu. Tik viena beda: neaisku, kas sitoj foto pagrindinis objektas vaikas ar kaladele...
QUOTE(Medona @ 2009 04 17, 09:26)
ir taviskis jau nebe leliukas
tik truputi paryskinau, ka dar reiktu bandyt daeksponuot?
tik truputi paryskinau, ka dar reiktu bandyt daeksponuot?
ryskint nereiktu, reiktu arba diafragma daugiau atidaryt, arba islaikyma ilgint Paprasciau kalbant si nuotrauka per tamsi
Einu ziuret, apie kokia Nikkes nuotrauka cia kalbat Jau pamaciau Nikke, o ikelt visai nekirpta?
QUOTE(bonda @ 2009 04 17, 12:38)
na čia ir buvo tokia nenatūrali poza - stovi prie stalo ir galvytę deda ant rankos Mėgsta ji tokius pagulinėjimus
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 04 17, 12:43)
f5.6 ir išlaikymas 1/60s. Čia pavyko nes šviesa nuo lango ant vaiko krenta ir pavyko,nes mergiotė ramiai stovėjo
QUOTE(Nikkė @ 2009 04 17, 12:54)
Va tas raudonos nuėmimas tikrai priduoda tokio lengvumo nuotraukai, skaidrumo
Aha, kaladėlė ta kiek per arti, bet nespėjau jos patraukt
o vaikus judancius prie kokio islaikymo fotkint? na, jei pasirenk islaikimo prioriteta? pas mane tai raso nuo NR skaiciukai (pvz NR "30) (cia jau labai ilgas) iki jau be jokiu raidziu lyg 4000 ta parsme kaip pasiverst i ta 1/60 s, 1/125 s ir pan.? ar jei 60, tai ir bus 1/60 s? nu blondiniskas kl...
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 04 17, 11:43)
Kaktuke,tave gelininke praminsiu , nu man visos tavo geliu foto mielos , paskutine - pritrenkianti savo spalvom ir margas fonas labai cia dera ir kampas paimtas super, zodz, toliau taip
pasviesinau ,bet turbut vis vien nieko gero ?