Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis - 27 tema

Epider, man tai ta pirma nekarpyta, ir tie isdegimai nieko... ir ta, kur mergaite i akis ziuri wub.gif ir ta paskutine isplaukusi nebloga, apsimesk, kad specialiai blush2.gif hihihi.gif

As kazkaip nedirstu komentuoti (zinau, kad ne as ir ne pirma karta verkslenu), nes kuo toliau tuo labiau visko pamatau, suvokiu... Man iki jusu tai aukstasis pilotazas... vel depresija, kad simtmeciais neismoksiu tongue.gif
Atsakyti
o kaip toks buitiakas?

user posted image
Atsakyti
Rico , ir man depresija lotuliukas.gif niekaip nesugebu savo vaikui padoraus portreto isspaust doh.gif ir 50-ukas maniskis ne vaiku fotkinimui doh.gif per letas jis bash.gif

Peperoni,aciu uz palaikyma 4u.gif
Lamella, 4u.gif uz komentara
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 04 17, 11:32)
o kaip toks buitiakas?

siaip man ziuris wub.gif , nors ir poza tokia idomiai nenaturaliai isrodo kazkodel g.gif

QUOTE(ediper @ 2009 04 17, 11:36)
Rico , ir man depresija  lotuliukas.gif niekaip nesugebu savo vaikui padoraus portreto isspaust  doh.gif ir 50-ukas maniskis ne vaiku fotkinimui  doh.gif per letas jis  bash.gif

nu jau, nu jau -tikrai esi isspaudus neblogu mirksiukas.gif as tai tyliu visai ax.gif ax.gif jau kas su vaiku susije- tai visiskas totalus pravalas doh.gif doh.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Kaktuke,tave gelininke praminsiu lotuliukas.gif , nu man visos tavo geliu foto mielos wub.gif , paskutine - pritrenkianti savo spalvom ir margas fonas labai cia dera ir kampas paimtas super, zodz, toliau taip 4u.gif

Pukė, man antroji 4u.gif spalvos wub.gif

Sadi, Peperoni, lamella aciu uz komentarus 4u.gif

QUOTE(Valetta @ 2009 04 17, 11:52)
tai jo Valeta Maltos sostine  biggrin.gif nebuvus as ten, bet turetu but pasakiskai grazu  wub.gif geros keliones

Aciu, dagyventi tik reikia biggrin.gif

QUOTE(Sadi @ 2009 04 17, 12:32)
o kaip toks buitiakas?

Nu kaip as tau tokio ryskumo pavydziu blush2.gif blush2.gif blush2.gif kokie nustatymai tos foto bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 04 17, 12:38)
siaip man ziuris wub.gif , nors ir poza tokia idomiai nenaturaliai isrodo kazkodel g.gif
nu jau, nu jau -tikrai esi isspaudus neblogu mirksiukas.gif as tai tyliu visai ax.gif  ax.gif jau kas su vaiku susije- tai visiskas totalus pravalas doh.gif  doh.gif  verysad.gif  verysad.gif

oi nea! o svetimu vaiku su juo is vis ne nepagaunu,o jei dar apsvietimas prastas doh.gif va savo auto ,kai dariau tai praktiskai visi 170 ! blush2.gif kadru ryskus ax.gif tik problema sutilpti i kadra lotuliukas.gif
Atsakyti
Aciu visoms uz komentarus issisniukusiam berniukui ir uz lietuviu kalbos pamokas. biggrin.gif Pasirodo, vartoju nesuprantamus zodzius. biggrin.gif Ne zemaite as, bet aplinkoj yra ir zemaiciu, taip kad gali buti, kad tai zemaitiskas zodis.
Pirstukas siaip ten nenukirstas. Bet foto smarkiai apkarpyta, nemazai kirpta is visu pusiu, tai turbut reikia daugiau vietos rankytei palikti. Cia as pirma karta bandziau nukirpti virsugalvi, tai ir kitur atitinkamai mazinau. ax.gif
Keista man girdeti jusu pagyrimus del spalvu. blink.gif Juk butent sitoj srity jauciuosi labai zalia. Del kitu dalyku tai gal gincyciausi, ale del spalvu tai tik klapsiu akim, ir tiek... Cia truputi smumdytos kreives (tarp kitko, pamazinau raudonos, nors kazkuri komentavote, kad raudonos daugokai) plius lengvas actionas (Peledikes).
O del ryskumo tai taip ir galvojau, kad pro Bonda nepraslysiu... cray.gif biggrin.gif Ten jau grynai fotografo apsiziopsojimas - fotkinau diafragmos prioritetu ir, zinoma, kaip visada nesugebejau per akute pasiziureti, koks islaikymas... per ilgas... (1/60s). doh.gif

Puke, kad tave dar labiau pripainioti, biggrin.gif pasisakysiu ir as - man mergaite vertikali geriausiai. Grazi foto! Gal butu buve geriau truputi is zemiau fotkinti (cia tau nuolatine gulinetoja ant zemes sako doh.gif ).

Sadi, patiko man, toks ismintingas vaiko zvilgsnis. Ne siaip ziuri, o su klausimu. biggrin.gif Tik viena beda: neaisku, kas sitoj foto pagrindinis objektas – vaikas ar kaladele...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikkė: 17 balandžio 2009 - 11:57
QUOTE(Medona @ 2009 04 17, 09:26)
ir taviskis jau nebe leliukas  biggrin.gif  4u.gif
tik truputi paryskinau, ka dar reiktu bandyt daeksponuot?  ax.gif

ryskint nereiktu, reiktu arba diafragma daugiau atidaryt, arba islaikyma ilgint smile.gif Paprasciau kalbant si nuotrauka per tamsi 4u.gif

Einu ziuret, apie kokia Nikkes nuotrauka cia kalbat biggrin.gif Jau pamaciau smile.gif Nikke, o ikelt visai nekirpta? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wyshnia: 17 balandžio 2009 - 12:10
QUOTE(bonda @ 2009 04 17, 12:38)

na čia ir buvo tokia nenatūrali poza - stovi prie stalo ir galvytę deda ant rankos smile.gif Mėgsta ji tokius pagulinėjimus smile.gif

QUOTE(Vasaraitė @ 2009 04 17, 12:43)
Nu kaip as tau tokio ryskumo pavydziu blush2.gif kokie nustatymai tos foto bigsmile.gif

f5.6 ir išlaikymas 1/60s. Čia pavyko nes šviesa nuo lango ant vaiko krenta ir pavyko,nes mergiotė ramiai stovėjo smile.gif

QUOTE(Nikkė @ 2009 04 17, 12:54)
Keista man girdeti jusu pagyrimus del spalvu.  blink.gif Juk butent sitoj srity jauciuosi labai zalia. Del kitu dalyku tai gal gincyciausi, ale del spalvu tai tik klapsiu akim, ir tiek... Cia truputi smumdytos kreives (tarp kitko, pamazinau raudonos, nors kazkuri komentavote, kad raudonos daugokai) plius lengvas actionas (Peledikes).

Sadi, patiko man, toks ismintingas vaiko zvilgsnis. Ne siaip ziuri, o su klausimu.  biggrin.gif Tik viena beda: neaisku, kas sitoj foto pagrindinis objektas – vaikas ar kaladele...

Va tas raudonos nuėmimas tikrai priduoda tokio lengvumo nuotraukai, skaidrumo thumbup.gif

Aha, kaladėlė ta kiek per arti, bet nespėjau jos patraukt ax.gif
Atsakyti
o vaikus judancius prie kokio islaikymo fotkint? na, jei pasirenk islaikimo prioriteta? pas mane tai raso nuo NR skaiciukai (pvz NR "30) (cia jau labai ilgas) iki jau be jokiu raidziu lyg 4000 ax.gif ta parsme kaip pasiverst i ta 1/60 s, 1/125 s ir pan.? blush2.gif blush2.gif ar jei 60, tai ir bus 1/60 s? nu blondiniskas kl... blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 04 17, 11:43)
Kaktuke,tave gelininke praminsiu lotuliukas.gif , nu man visos tavo geliu foto mielos wub.gif , paskutine - pritrenkianti savo spalvom ir margas fonas labai cia dera ir kampas paimtas super, zodz, toliau taip 4u.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
pasviesinau ,bet turbut vis vien nieko gero ? unsure.gif
user posted image
Atsakyti