Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis - 27 tema

QUOTE(Pukė @ 2009 04 17, 10:19)

leidzia koreguoti foto fragmetus, panaudojant kitos srities taskus arba rasta mirksiukas.gif cia is knygutes biggrin.gif

nieko nesako -ukiskai nemoki paaiskint? ax.gif blush2.gif

QUOTE(Pukė @ 2009 04 17, 10:25)

nee, spalvos tai skonio rekalas, man cia jos labai patinka, nekeisciau ax.gif

tik spalvota thumbup.gif tik ten pirma lyg man per rausva kazkokia mirksiukas.gif o su pakausiuku daug geresnis vaizdelis -vis tik mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 04 17, 08:41)
o kas cia per Sea tekstura g.gif neblogai ziurisi

zeruciai

Ediper Mastytoja Man irgi biški kliūna kad akytės vidury. JB man patinka tokios šviesios ir baltos thumbup.gif o paskutinei man nelabai kad fokusas į suknytę, ir mėlyna viskas g.gif Bet poza ir emocija man labai thumbup.gif

spaNguolė Pirma pienė šiais metais apačios per daug, o Pūkuotukas mielas, patinka smile.gif

Armana labai skanios braškės bigsmile.gif ypač antra thumbup.gif tik baltas pienas, baltas bliūdas ir juodas fonas schmoll.gif Kaip Zitlali sakė - skaidrus bliūdas būtų buvęs daug geriau thumbup.gif

Kaktuke geltonos gėlės labai labai thumbup.gif ir kadravimas toks neįprastas labai gerai atrodo, ir šviesa thumbup.gif reikės kada pamėgint vonioj smile.gif

Vasaraitė mazoji pozuotoja - ryškumas super, fonas man nei kiek netrukdo, tik aš matau labai rausvą veidkuką, čia jaučiu monitorius grybauja doh.gif

QUOTE(ediper @ 2009 04 17, 10:39)
pabandziau palikti tik veida,bet nusikirpo ir Tas Kazkas

Man antra labiau patinka, tik ne kvadratas.

QUOTE(Pukė @ 2009 04 17, 11:19)
na, su pakausiu saldzioji mergaite ir vertikali  kuri geriau? ar ne viena?

nu žinok ir man ta erdvė šonuose patinka bigsmile.gif palik tą horizontalų su pakaušiu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 04 17, 10:31)
nieko nesako -ukiskai nemoki paaiskint? ax.gif  blush2.gif
tik spalvota thumbup.gif  tik ten pirma lyg man per rausva kazkokia mirksiukas.gif o su pakausiuku daug geresnis vaizdelis -vis tik mirksiukas.gif

na, ukiskai tai tas pats, kas clone stamp, bet zyyyymiai paprasciau ir geriau biggrin.gif didelius plotus graziai klonuoja, sulieja perejimus spalvu smile.gif

aha, gal ten toj didelej rausvokas veidukas siek tiek, skubedama dariau, lelius uzia doh.gif blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba smile.gif

Nikkes berniukas man labai patiko - gal kokius 5 mm prideciau is kaires - bet ir tai nebutinai... superines spalvos wub.gif

Kaktukes
zolyneliai - wub.gif nu kokias spalvas jus pradejot isgaut............ wub.gif

Vasaraites mazoji manekene wub.gif

Ir Pukes spalvos man labai labai wub.gif o kadravimas ko gero labiausiai vertikalios patinka, nors pirmas variantas man irgi patiko ax.gif ka jau kalbet apie modeliuka wub.gif

kas cia dar... g.gif

ai - Ediper - kazkas su ryskumu nelabai... g.gif j/b reik kontrasto - per pilkas, o spalvotose man nelabai wb... zdz - dazniau reik ta fotika imt biggrin.gif

Papildyta:
va - Armanos braskes pamirsau - man labai patiko - kadangi su saldytom man suds gavos ir privargau nerealiai - tai cia jau man groziu grozis thumbup.gif tik nukarpyciau tuos fonus ir dubenelius isvis smile.gif

Kaktukes geltonas gelytes jau vakar apziurejau - labai gerai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 17 balandžio 2009 - 11:02
labas 4u.gif nebespeju doh.gif
QUOTE(lamella @ 2009 04 16, 21:21)
Sea, pamačiau Tavo foto kur mergaitė paskendusi plaukuose tarp saulės zuikučių nu nerealu wub.gif

drinks_cheers.gif nuostabi foto

Stiklines ciucis labai fotogeniskas thumbup.gif maniskis, tai nenusedi vietoj ramiai niekaip schmoll.gif

Nikes berniuko foto labai spalvos patinka ir vos erdves truksta rolleyes.gif
QUOTE(Armana @ 2009 04 17, 08:52)

wub.gif kaip noreciau dabar braskiu

QUOTE(Vasaraitė @ 2009 04 17, 09:10)
Po savaites vaziuoju i kelione wub.gif i Malta, tai viliuos grizus turesiu bent kokia foto verta jums parodyti, beje tavo nikas man su ta vietove asocijuojas bigsmile.gif

tai jo Valeta Maltos sostine biggrin.gif nebuvus as ten, bet turetu but pasakiskai grazu wub.gif geros keliones

QUOTE(ediper @ 2009 04 17, 09:39)
4u.gif pabandziau palikti tik veida,bet nusikirpo ir Tas Kazkas  unsure.gif
user posted image

patinka, bet nekirpta geriau ziurejosi, si per daug suspausta ax.gif

QUOTE(Kaktuke @ 2009 04 17, 10:13)

bigsmile.gif kaip nerealiai

leidzia koreguoti foto fragmetus, panaudojant kitos srities taskus arba rasta mirksiukas.gif cia is knygutes biggrin.gif

wacko.gif
Atsakyti
Sadi, Peperoni, aciu uz kitokias nuomones bigsmile.gif vadinas, man ne kvankst lotuliukas.gif
Atsakyti
na, su pakausiu saldzioji mergaite lotuliukas.gif ir vertikali smile.gif kuri geriau? ar ne viena?

as balsuoju uz horizontalia foto, tik veiduko spalvos geresnes vertikalioje, svelnesnesm, maziau raudonumo.

Tas Zolynelis vienintele is daugelio padarytu ryzki foto bigsmile.gif , del to ir rodau jums, kad ir pati pasidziaugciau, aciu uz komentarus ir uz geltonos geles komentarus aciu.

Renkuosi netradicine kompozicija. Paprastai geriausia, kai objektas eina is kairio apatinio kampo, jei jau kampe komponuojam, bet ziuriu visoms tiko ir kitaip komponuota thumbup.gif . Man paciai idomiau atrodo rolleyes.gif

Zitali, kazkokia ne nuotaikom paskutiniu metu g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 04 17, 11:55)
Zitali, kazkokia ne nuotaikom paskutiniu metu  g.gif  biggrin.gif

As? blink.gif su su.. cia priklauso kokia intonacija posta perskaitysi biggrin.gif o siaip tai dantys vaikui ir nemigo naktys su isterijom tai truputi wacko.gif oj.. apie vaikus... tongue.gif persiprasau hi.gif bet siaip su nuotaika mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 17 balandžio 2009 - 11:03
QUOTE(Pukė @ 2009 04 17, 11:54)
Sadi, Peperoni, aciu uz kitokias nuomones bigsmile.gif vadinas, man ne kvankst lotuliukas.gif

karsta.gif vadinas ne as viena taip vis dazniau pagalvoju apie save.... lotuliukas.gif

p.s. dabar tik pamaciau, kad Puke su dviem k raidem parasiau... lotuliukas.gif Nikke - Tu pradedi vaidentis tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 17 balandžio 2009 - 11:02
Peperoni ir Valetta , 4u.gif uz komentarus 4u.gif
jo reik fotika dazniau imti i rankas drinks_cheers.gif bet ir su skoniu pas mane problemos blush2.gif ir kuo toliau tuo prasciau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 04 17, 12:05)
Peperoni ir Valetta4u.gif uz komentarus 4u.gif
jo reik fotika dazniau imti i rankas  drinks_cheers.gif bet ir su skoniu pas mane problemos  blush2.gif ir kuo toliau tuo prasciau doh.gif

jau gal tik pabaigiam.... lotuliukas.gif be skonio matai... doh.gif nu mirk is juoko... biggrin.gif mars fotkint ax.gif tongue.gif ir tiktai greitais biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 17 balandžio 2009 - 11:14
Pfuuu kiek daug foto pridėta biggrin.gif
Taigi ką prisiminsiu tą pakomentuosiu blush2.gif

Puke, man vertikali labiausiai, gal čiučiut erdvės daugiau, bet spalvos tai patinka wub.gif
Ediper, man pirmoji labiausiai ir nekarpyta, turi nuotaiką thumbup.gif Tik gal jb kitokio norėtus, bet man ji labiausiai iš visų Tavo įdėtų mirksiukas.gif
Vasaraite, ryški mergytė ant sofos visai gerai žiūris, tik sofos linija/sudurimas krinta į akis, bet šeip man atrodo gerai mirksiukas.gif
Kaktuke, gerai tie žolynėliai žiūris, spalvos gražios ir pasvyrimas patinka smile.gif

Nors nesu gėlių megėja ir žolelių visokių, bet kartais būna tokių kabinančių nuotraukų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lamella: 17 balandžio 2009 - 11:19