Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis - 27 tema

QUOTE(Peperoni @ 2009 04 21, 20:36)
nu tu pyyyypt.... dabar tik suvokiau, kad Tu is Kauno......... biggrin.gif  kokia geeeda.... blush2.gif

tiksliau zinot, tai zinojau.... bet kazkaip dabar iki samones mano daejo.... lotuliukas.gif  doh.gif  blush2.gif

Ha ha lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikinu nugalėtojus 4u.gif

Už dvi nuotraukytes aš irgi balsavau. Tik šį kartą kažkodėl dalyvavimas buvo ne toks aktyvus unsure.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armana: 21 balandžio 2009 - 20:07
Sveikinu nugaletojas!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Viena autore jau zinoma. smile.gif Lamella, saunuole esi. 4u.gif 4u.gif 4u.gif

O dabar paaiskinkit dlia osobo tupych, kur Jus tuos actionus sudejote??? blush2.gif Bent jau kur ta tema... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linole: 21 balandžio 2009 - 19:51
QUOTE(linole @ 2009 04 21, 19:51)
O dabar paaiskinkit dlia osobo tupych, kur Jus tuos actionus sudejote???  blush2.gif Bent jau kur ta tema...  4u.gif

Fotki.com albumas atskiras yra mirksiukas.gif

As Tavo viena foto pazinau ax.gif ne karolius thumbup.gif gaila, balu mazai buvo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valetta: 21 balandžio 2009 - 19:58
Ačiū, kad dėkojat, bet nedėkokit daugiau smile.gif Aš tik nuorodas sukėliau, o tai visai nesunku...

O komentarai tai ir mane kartais skaudina. Na, bet ką padarysi. Gal oda storesnė užaugs, jei nesutrupės drugelio sparnai smile.gif
Atsakyti
Sveikinimai nugaletojams ir visiems dalyvavusiems 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 04 21, 19:54)

O komentarai tai ir mane kartais skaudina. Na, bet ką padarysi. Gal oda storesnė užaugs, jei nesutrupės drugelio sparnai smile.gif

Kaip graziai pasakyta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 04 21, 20:54)
Fotki.com albumas atskiras yra  mirksiukas.gif

As Tavo viena foto zinau  ax.gif karolius  thumbup.gif gaila, balu mazai buvo  4u.gif

Aciu, jau radau. smile.gif

Valetta, Tau didelis 4u.gif uz gera teviskes pazinima. smile.gif
Siaip jau kai dejau ta nuotrauka, buvo spelioniu: pazinsi ar ne. biggrin.gif

Atsakyti
sveikinu nugaletojas, tikrai grazus ritmai thumbup.gif

apie kritika ziuriu kalbate, kalbejau su kolega ir buvau apkaltinta, kad nemoku foto komentuoti, tiksliau visa upa numusu. bet man asmeniskai, nors kritika skaudziai ikanda, bet neleidzia visisko s.. rodyti kitiems.
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2009 04 21, 20:51)
Viena autore jau zinoma.  smile.gif Lamella, saunuole esi.  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Anokia čia šaunuolė aš blush2.gif Ačiū smile.gif

QUOTE(Saulės pūga @ 2009 04 21, 20:54)

Na pas Tave žodžiai tokie gražūs visad būna wub.gif Pavydžiu baltai tokios kalbėsenos, aš tai mažakalabė ir taip gražiai kalbėt nemoku verysad.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lamella: 21 balandžio 2009 - 20:08
QUOTE(lamella @ 2009 04 21, 20:06)
Na pas Tave žodžiai tokie gražūs visad būna wub.gif Pavydžiu baltai tokios kalbėsenos, aš tai mažakalabė ir taip gražiai kalbėt nemoku verysad.gif  biggrin.gif

Aš irgi mažakalbė, kalbu labai lakoniškai. O vat taip gražiai kaip SP, arba taip šmaikščiai ir juokingai kaip Zitali , Nikkė ir Ninnin nemoku blush2.gif

Šį kartą darydama ND peržengiau per save ax.gif , nes fotografuoti rožių ėjau į turgelį, ir ten prašiau visai nepažįstamos tetos leisti pafotografuoti rožių žiedus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armana: 21 balandžio 2009 - 20:17
QUOTE(Edeva @ 2009 04 21, 15:10)

nenooooooooooooooooriu dry.gif

lyg ir pilkoka, ale man ziuris, ir ryski mirksiukas.gif

QUOTE(Sadi @ 2009 04 21, 15:30)

"ji turi būti kažkur ten"

patys debesai idomus- tikrai pilni lietaus thumbup.gif

QUOTE(Edeva @ 2009 04 21, 18:08)

nu grazu ta saule vakarejanti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 04 21, 21:10)
Aš irgi mažakalbė, kalbu labai lakoniškai. O vat taip gražiai kaip SP, arba taip šmaikščiai ir juokingai kaip Zitali , Nikkė ir Ninnin nemoku blush2.gif

Tada gerai, kad aš neviena tokia drinks_cheers.gif biggrin.gif Aš SP pasisakymais visad žaviuos wub.gif
Atsakyti