ND RITMAS balsavimo rezultatai
1 Kelelis tolimas II 78
2 vijokliu kelias 43
3 Stairway To Heavan 23
4 Tylos ritmas 21
5 senas senas pianinas
16
6 pasiilgom laiškų
14
6 Į šviesų rytojų 14
7 Rožių ritmas 8
7 uoste ramu
8
7 uzsuktas 8
7 Jūsų Šviesybe, raudonąjį kandys sukapojo... 8
8 kelio ritmu 7
8 Geležinkelio ritmu. 7
8 Ne karoliai. 7
9 Ritmas remiasi į dangų II 5
9 Laiko nesustabdyt
5
9 Hipnozė 5
9 Langai langeliai
5
9 Nuotaikingai 5
10 Naktinio miesto ritmas 4
11 vaivorykštė 3
11 Seniai sugulę 3
11 11
3
12 ...kaip nusigaut
2
12 '''''''''''''''~IIIIIIIIIIIIIII 2
12 Pavasaris. Vidudienis. 2
12 Žirafa 2
13 Samanoti stogai 1
13 Spalvotu ritmu 1
13 Auga ritmu. 1
13 Susipynę
1
Balsavo 21 temos dalyvis
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 21, 20:20)
ar galit pasakyt apie kokius komentarus cia kalba? bo jauciuos kaip is konteksto iskritus...
speju Nikkes
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 21, 20:20)
ar galit pasakyt apie kokius komentarus cia kalba? bo jauciuos kaip is konteksto iskritus...
Nežinau, gal čia apie Nikkės komentarą, o gal nea...
O, tai kas gi ritmą laimėjo kaži, reik eit balsų skaičiuot
Kieno gi pirma vieta?
Aš jau pasirašiau albume , ačiū už 5 balus .
Aš jau pasirašiau albume , ačiū už 5 balus .
Kokie puikūs ritmai O pirma be jokios abejonės - pirma. Sveikinimai
"Pasistengiau" su actionais, kiek prisiminiau, kur ką mačiau. Bet ne visi jie tinka žmonių fotografijai. Jei rasiu dar ką - įmesiu
"Pasistengiau" su actionais, kiek prisiminiau, kur ką mačiau. Bet ne visi jie tinka žmonių fotografijai. Jei rasiu dar ką - įmesiu
Sveikinam laimetojus
berods uz visus balsavau
berods uz visus balsavau
čia parodau vietą iš kur mano suolelis ND (foto ne mano, iš ineto)
SPA Vilnius, Druskininkai, sanatorija, tai čia dešiniau, kur kadras kirptas yra tas suolas, čia matosi kiti to pačios stiliaus suolai (dedu nuorodą tik, didelė foto)
http://www.onlineexp...ry/big/2487.jpg
SPA Vilnius, Druskininkai, sanatorija, tai čia dešiniau, kur kadras kirptas yra tas suolas, čia matosi kiti to pačios stiliaus suolai (dedu nuorodą tik, didelė foto)
http://www.onlineexp...ry/big/2487.jpg
Sveikinų nugalėtojus mano favoritė 1vietą užėmė labai patiko tas sunkvežimis labai daug duoda nuotraukai
Ir dėkui už balsus mano "Stairway To Heavan"
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 04 21, 20:31)
Kokie puikūs ritmai O pirma be jokios abejonės - pirma. Sveikinimai
Musu geroji SP aciu, kad pasistengei del musu
Papildyta:
QUOTE(lamella @ 2009 04 21, 20:33)
Sveikinų nugalėtojus mano favoritė 1vietą užėmė labai patiko tas sunkvežimis labai daug duoda nuotraukai
nu tu pyyyypt.... dabar tik suvokiau, kad Tu is Kauno......... kokia geeeda....
tiksliau zinot, tai zinojau.... bet kazkaip dabar iki samones mano daejo....
Sveikinu nugaletojus
SP, labai aciu
SP, labai aciu
sveikinu nugaletojas balsavau uz visas
aciu labai
Pasirasiau albume
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 21, 19:36)
Musu geroji SP aciu, kad pasistengei del musu
aciu labai
Pasirasiau albume
Sveikinu nugaletojas!
Zitlali, visai be reikalo tu cia principus rodai (ir beja, ne pirma karta)... As irgi galiu pasakyti - ach, tu apie mano komentarus "fu" sakai, tai as is viso tada daugiau nieko nekomentuosiu... Bet juk nera reikalo pyktis, gyvenkime draugiskai! Atsiprasau, jei izeidziau, tikrai to nesiekiau, ir savo komentara parasiau juokaudama, ir smailiku pridejau. Ir komentuodama, beja, tave ir pagyriau, tikrai mano poziuriu nera ko taip supykti. Juk galu gale mes cia esame susitarusios viska sakyti tiesiai sviesiai, ka apie kiekviena foto galvojam. Taip kad viskas gerai, bendraujam ir toliau draugiskai ir produktyviai!
SP, labai aciu uz actionus! Ot pas mus pazengusios, tikras auksas!
Ai, teisingai, dar pamirsau. Zitlali gal ir nenori mano komentaru, bet gal kam kitam bus naudinga, jei kas nezino - nuotrauka gaunasi plokscia, jei apsvietimas yra tiesiai is priekio, todel reikia visada siekti soninio apsvietimo.
Zitlali, visai be reikalo tu cia principus rodai (ir beja, ne pirma karta)... As irgi galiu pasakyti - ach, tu apie mano komentarus "fu" sakai, tai as is viso tada daugiau nieko nekomentuosiu... Bet juk nera reikalo pyktis, gyvenkime draugiskai! Atsiprasau, jei izeidziau, tikrai to nesiekiau, ir savo komentara parasiau juokaudama, ir smailiku pridejau. Ir komentuodama, beja, tave ir pagyriau, tikrai mano poziuriu nera ko taip supykti. Juk galu gale mes cia esame susitarusios viska sakyti tiesiai sviesiai, ka apie kiekviena foto galvojam. Taip kad viskas gerai, bendraujam ir toliau draugiskai ir produktyviai!
SP, labai aciu uz actionus! Ot pas mus pazengusios, tikras auksas!
Ai, teisingai, dar pamirsau. Zitlali gal ir nenori mano komentaru, bet gal kam kitam bus naudinga, jei kas nezino - nuotrauka gaunasi plokscia, jei apsvietimas yra tiesiai is priekio, todel reikia visada siekti soninio apsvietimo.