Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis - 27 tema

QUOTE(Peperoni @ 2009 04 21, 18:53)
Vasaraite su veiduko spalva tai labai negerai...  unsure.gif

QUOTE(vugi @ 2009 04 21, 19:04)
Vasaraite, nugi man ir atrodo, kad persausta del veiduko..

Aha, pati ziuriu ziuriu, per daug saldi ir nenaturali g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 04 21, 19:36)
Aha, pati ziuriu ziuriu, per daug saldi ir nenaturali g.gif  4u.gif

ir isdegus ten jauciu... pasviesinai per daug.... ax.gif
Atsakyti
fu, po tokiu komentaru dingsta isvis noras fotkint, kai taip is auksto pamokanciai pasijuokiama. Gero vakaro visom. Dingstu kuriam laikui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 21, 19:54)
fu, po tokiu komentaru dingsta isvis noras fotkint, kai taip is auksto pamokanciai pasijuokiama. Gero vakaro visom. Dingstu kuriam laikui  mirksiukas.gif

g.gif As turbut kazka praleidau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 04 21, 19:59)
g.gif  As turbut kazka praleidau rolleyes.gif

as irgi... g.gif
Papildyta:
Bentski actionu prideta blink.gif bigsmile.gif kam dekot? thumbup.gif
Atsakyti
Ei, grįžau namo , atėjau parsisiųti tų įžimiųjų actionų, bet nebeleidžia, rašo limitas išnaudotas ar kaip verysad.gif ten
Gal galit kuri į paštą pametėti keliaslaiskam eta gmail.com būčiau dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Padangė @ 2009 04 21, 17:10)
Rustė na kadangi esu naujoke tai turbut neverta siulytis pafotkint krikstynas  ax.gif  blush2.gif

Pirma komunija bus smile.gif

man profesionalių ir nereikia...tinka mėgėjiško, kad tik fotikas ne muilinė...
QUOTE(Rasytce @ 2009 04 21, 17:35)
Ruste, parasysiu as tau i AZ  4u.gif

ačiū ;aciuks: aš tau atrašiau
QUOTE(wyshnia @ 2009 04 21, 18:10)
As irgi noreciau.... Kaip tik tuo metu Lietuvoj busiu...  ax.gif

labai prašom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 04 21, 17:35)
ziurint ko tu labiau nori ir ka dazniausiai fotkinsi wink.gif man tai itaise, kad galeciau ir prtretus ir peizazus ir kazkiek paukstukus pritraukus, jei jie nelabi toli wink.gif

jei nori - galiu duot savo diedo skype - pasnekesit is arciau ir pasakys kas kaip prie ko. as nesipersu - tiesiog noriu parinkt tau geriausia varijanta, nes jis ziniu tai tikrai turi ir apie foto ir apie kainas smile.gif

Ačiū labai, šiandien pravedinsiu galvą nuo tų fotikų, o tai visą dieną apie juos info grūdau galvon, reik suvirškinti biggrin.gif 4u.gif

Rustės berniukam šviečiasi didžiulė fotosesija bigsmile.gif
O ne šiandien ritmo balsavimas baigiasi...? g.gif Einu pažiūrėsiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lamella: 21 balandžio 2009 - 19:13
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 21, 19:54)
fu, po tokiu komentaru dingsta isvis noras fotkint, kai taip is auksto pamokanciai pasijuokiama. Gero vakaro visom. Dingstu kuriam laikui  mirksiukas.gif

ei, Zitlali, na nepyyyyk, nors pilnai tave suprantu zinok wink.gif as tai taves tiek nekomentuoju, nes pati TOKIU kadru dar net nemoku padaryt wink.gif vat kai jau fotkinciau tiek kiek tu ir taip kaip tu, tuomet ir tarciau tokius svarius zodzius cool.gif

Se balioneli 4u.gif galetum tu Kaune but - but faina susimatyt biggrin.gif
Atsakyti
ar galit pasakyt apie kokius komentarus cia kalba? g.gif bo jauciuos kaip is konteksto iskritus... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 04 21, 20:11)
O ne šiandien ritmo balsavimas baigiasi...? g.gif Einu pažiūrėsiu

nespėjau pabalsuoti bash.gif
Atsakyti
Nagi nagi, kas laimėjo? bigsmile.gif

Zitlali, neimk į plaučius 4u.gif , aš šiaip irgi labai skaudžiai reaguoju į kritiką, na tokia jau mano natūra, bet po kurio laiko tai tikrai matau kad ta kritika buvo tinkama ir pati su tuo sutinku ax.gif .
Edeva, man tavo dangus gražus rolleyes.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spaNguolė: 21 balandžio 2009 - 19:26