Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis - 27 tema

QUOTE(Baccardi @ 2009 04 21, 15:14)
Edeva,

O kodėl per vidurį kadruoji,a?  ax.gif  Ryškumas geras, šiaip kaip buitiakiška foto, tai neerzina manęs tos detalės, tik man erdvės, erdvės trūksta (Liga naujausia mano  hihihi.gif )

unsure.gif gausiu lupt ane verysad.gif net nzn kodel per viduri blush2.gif gal kad esme dukrytej o jei buna kur nors sone tada visas buitiakas kaip ant stalo doh.gif o viena kart bandzia paklodes kabint etc ka jus manot nespejus pakabint direktoriuke nusprende kad netvarka ir ivede savaja doh.gif bandysiu pasitaisyt blush2.gif
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 21, 15:18)
vadinas mano monikas grybauja smile.gif nes man balti blikai kaip isdege matos smile.gif

unsure.gif arba mano ir isivaizduoju kaip cia viskas gerai hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 04 21, 16:21)
Man tik neaišku koki objektyvą reikia įsigyti, jei sakot, kad kitinio neimt g.gif

ziurint ko tu labiau nori ir ka dazniausiai fotkinsi wink.gif man tai itaise, kad galeciau ir prtretus ir peizazus ir kazkiek paukstukus pritraukus, jei jie nelabi toli wink.gif

jei nori - galiu duot savo diedo skype - pasnekesit is arciau ir pasakys kas kaip prie ko. as nesipersu - tiesiog noriu parinkt tau geriausia varijanta, nes jis ziniu tai tikrai turi ir apie foto ir apie kainas smile.gif

Ruste, parasysiu as tau i AZ 4u.gif
Atsakyti
Gal galite kas nors tarti zodeli apie 5 ND, siek tiek nesuprantu apie ta WB, ka jus turite omeny Automatiniu rezimu, pusiau automatiniu ir rankiniu g.gif Cia yra wb rezimai??? Auto tai ant auto, pusiauautomatiniai - tai tie kur su saulyte ar debeseliu ir t.t., o koks rankinis tada blink.gif niekaip neismastau schmoll.gif padekit rolleyes.gif
Atsakyti
Sadi, grazu!

Zitlali, nu uz apsvietima tai zinok tikrai sesk-du. tongue.gif Cia apie visas foto, kur ir cia idejai, ir i albuma. Ryski astri sviesa tiesiai is priekio, veidai plokstuteliai, nuotraukos gylis visai dinges. Fonas tamsus, mama tamsiais rubais, praktiskai is niekur jos galva isnyra. doh.gif Baik tu tuos kudikelius dirbtinem sciesom spiginti, biggrin.gif ypac jei neturi softboxo, o tik astrias lempas, geriau jau dirbk prie naturalaus apsvietimo. 4u.gif

O rakursai visi labai grazus, bet ta sviesa viska sugadina... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikkė: 21 balandžio 2009 - 17:04
QUOTE(Sadi @ 2009 04 21, 15:30)
"ji turi būti kažkur ten"
user posted image

čia tipo HDR bandžiau  g.gif

geri bandymai bigsmile.gif tik kadre blaskanciu objektu daug blush2.gif

QUOTE(Edeva @ 2009 04 21, 15:52)
ziurekit ar yra skirtumas tarp anos ir sitos ?  g.gif

matosi, sita geresne smile.gif

QUOTE(Zunkelis @ 2009 04 21, 16:37)
Auto tai ant auto, pusiauautomatiniai - tai tie kur su saulyte ar debeseliu ir t.t., o koks rankinis tada  blink.gif  niekaip neismastau  schmoll.gif  padekit  rolleyes.gif

rankinis vadinasi custum wb, bent jau canon'e, skaityk instrukcija mirksiukas.gif ten yra tikrai aprasyta kaip nusistatyti rankini wb rolleyes.gif
o situ ND man foto per mazos unsure.gif bet kiek matosi, tai gerai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikkė @ 2009 04 21, 10:54)
Prasau tylos! Darnus pradziamoksliu choras  flirt.gif  flirt.gif  flirt.gif  flirt.gif gieda padekos giesme Wyshniai. Akompanuoja Stikline ir Nikke. Soka Duoma (sorry, bet jauniausiems visada sunkiausias darbas tenka...).  biggrin.gif

blink.gif A baigsit... Del giesmiu nesitarem biggrin.gif Nikke pazadejo daug graziu fotografiju is jusu visu uz ta actiona, tai dabar lauksiu bigsmile.gif
p.s. I sveikata visoms, ji naudosianciom 4u.gif

QUOTE(Rustė @ 2009 04 21, 12:40)
mergaitės, ar kuri nenorėtumėte man dvynius gegužės 23d pafotografuoti...skolinga nelikčiau...Pirma Komunija Katedroje jiem bus... su savo muiline nenoriu net prasidėti, nes žinau, kad nieko gero nesigaus sad.gif

As irgi noreciau.... Kaip tik tuo metu Lietuvoj busiu... ax.gif
Atsakyti
Labukas, nu is bandziaus actiona, didelis aciu wyshnia, noriu kritikos blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 04 21, 10:51)
Būčiau dėkinga 4u.gif
Skirtingos klasės tai kuris geresnis? ax.gif

Ir beje geriau su kitiniu pirkti ar kokį kitą objektyvą rinktis iškarto...? blush2.gif

su vienu nuliu pusiau profesionalus... as jau svajoju apie 5D(cia turbut profesionalus skaitosi,niu bet Tik! svajoju biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ediper: 21 balandžio 2009 - 17:33
QUOTE(wyshnia @ 2009 04 21, 18:10)
As irgi noreciau.... Kaip tik tuo metu Lietuvoj busiu...  ax.gif

jeeeee.... yahoo.gif thumbup.gif turiu nuojauta, kad bus meetas Rustes berniuku komunijos proga biggrin.gif

QUOTE(Vasaraitė @ 2009 04 21, 18:26)
Labukas, nu is bandziaus actiona, didelis aciu wyshnia, noriu kritikos blush2.gif

Vasaraite su veiduko spalva tai labai negerai... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 21 balandžio 2009 - 17:53
Vasaraite, nugi man ir atrodo, kad persausta del veiduko..
Papildyta:
QUOTE(ediper @ 2009 04 21, 18:31)
su vienu nuliu pusiau profesionalus... as jau svajoju apie 5D(cia turbut profesionalus skaitosi,niu bet Tik! svajoju biggrin.gif )

thumbup.gif o kuri gi nesvajoja smile.gif.. taip profesionalus, full frame wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikkė @ 2009 04 21, 17:58)
Sadi, grazu!

Zitlali, nu uz apsvietima tai zinok tikrai sesk-du.  tongue.gif Cia apie visas foto, kur ir cia idejai, ir i albuma. Ryski astri sviesa tiesiai is priekio, veidai plokstuteliai, nuotraukos gylis visai dinges. Fonas tamsus, mama tamsiais rubais, praktiskai is niekur jos galva isnyra.  doh.gif Baik tu tuos kudikelius dirbtinem sciesom spiginti,  biggrin.gif ypac jei neturi softboxo, o tik astrias lempas, geriau jau dirbk prie naturalaus apsvietimo.  4u.gif

O rakursai visi labai grazus, bet ta sviesa viska sugadina...  doh.gif

siaip tai cia dienos apsvietimas wink.gif tamsta mokytoja. Del 'isnyranciu' galvu, man grazu, ka jau padarysi smile.gif juodas fonas taip pat patinka. Del nuotraukos gylio, sito neismanau.
dekui uz nuomone
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 21 balandžio 2009 - 18:18
kad jau pradejau tai ir dar viena imesiu blush2.gif

vakareja

user posted image
Atsakyti