Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis - 27 tema

QUOTE(Edeva @ 2009 04 21, 16:10)
nenooooooooooooooooriu dry.gif

labai faina emocija, ryškumas thumbup.gif biški pagailėjai kairės mirksiukas.gif bet man patinka smile.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 04 21, 16:17)
Cia is siandienos, tarsymui:
ple nu nesuprantu, kazkoks geltonas veidukas.. o kompe normaliai rodo... nerrrrvina  doh.gif

man ne tiek spalva kliūna, kiek veidelio plokštumas g.gif

Aš tai saulės nerandu, bet
"ji turi būti kažkur ten"
user posted image

čia tipo HDR bandžiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 04 21, 16:21)

Ruste Tau pasisekė atbėgs visa fotografių banda, Tavo vaikai tikrai kaip žvaigždės pasijaus biggrin.gif

būčiau be galo laiminga...ale būt gerai žinot kas ateis...atai gi nepažįstu...
arba kiekviena galvos, kad ateis kita, ir neateis niekas sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 04 21, 16:30)
man ne tiek spalva kliūna, kiek veidelio plokštumas  g.gif

otai kaip ta plokstuma panaikint, is kur jis atsiranda g.gif cia del spalvu jauciu.. eisiu paziesiu.. kitas i albuma po truputi sukelsiu, nes mamka bus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 21 balandžio 2009 - 15:40
QUOTE(Sadi @ 2009 04 21, 14:30)
labai faina emocija, ryškumas  thumbup.gif biški pagailėjai kairės  mirksiukas.gif bet man patinka smile.gif
"ji turi būti kažkur ten"čia tipo HDR bandžiau  g.gif

jo blyn vel eilini karta tik pc pamaciau kad galejo matytis ir tapkes visos ale cia fotkinta labai greitai tai uz tai taip sad.gif bet dziaugiuosi kad bent truputuka patiko blush2.gif

oooooo tavo debesys tai nerealus man tai liuks bigsmile.gif tokie sunkus pavarge kaip pries lietu bigsmile.gif

dar viena imetu pasutersimui blush2.gif notreciau desinej pusei nukirpt ta spintos sona bet su gimp nemoku sad.gif

user posted image
Atsakyti
Lamella, gal pvz toki stai ? Bet gal pasitark su kokiais fotografuojanciais? labai jau mano zinios silpnos sioj srity. Beje, yra gi cia fotoobjektyvu tema.
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 04 21, 16:30)

čia tipo HDR bandžiau  g.gif

Neblogai wink.gif aš vis neprisiruošiu pabandyt biggrin.gif
Atsakyti
Edeva manrods kontrasto padauginai, raudonos demeles kazkokios lenda ir nubalusiu per daug demiu yra g.gif bent taip mano monitorius rodo

Sadi patinka debesys bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 21 balandžio 2009 - 15:43
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 21, 14:42)
Edeva manrods kontrasto padauginai, raudonos demeles kazkokios lenda ir nubalusiu per daug demiu yra  g.gif bent taip mano monitorius rodo

g.gif mano monikas kazkaip kitaip muset rodo doh.gif blyn kaip nervina kad dirbu ne su savo pc doh.gif ziurekit ar yra skirtumas tarp anos ir sitos ? g.gif

user posted image
Atsakyti
Mergaites, noriu atsiduoti Jusu teismui blush2.gif perdariau ND, nes praejusi karta subrokavot doh.gif prisipazinsiu jog labiausiai vargau su diafragma, bet atrodo ismokau JAU bigsmile.gif

1 ND
user posted image

2 ND
user posted image

3 ND
user posted image

4 ND
user posted image

Pazadu rytoj padaryti ta balta daikta, siandien jau nebeturiu laiko, nes turiu begti i darbuka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 04 21, 15:35)
būčiau be galo laiminga...ale būt gerai žinot kas ateis...atai gi nepažįstu...
arba kiekviena galvos, kad ateis kita, ir neateis niekas sad.gif

Rustė na kadangi esu naujoke tai turbut neverta siulytis pafotkint krikstynas ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Padangė: 21 balandžio 2009 - 16:11
Edeva,

O kodėl per vidurį kadruoji,a? ax.gif Ryškumas geras, šiaip kaip buitiakiška foto, tai neerzina manęs tos detalės, tik man erdvės, erdvės trūksta (Liga naujausia mano hihihi.gif )
Atsakyti
vadinas mano monikas grybauja smile.gif nes man balti blikai kaip isdege matos smile.gif
Atsakyti