Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis - 27 tema

drinks_cheers.gif Einu isvis atskria albuma tam reikalui atidaryt drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 21, 12:36)
drinks_cheers.gif  Einu isvis atskria albuma tam reikalui atidaryt  drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif labai gera mintis thumbup.gif

eikit balsuot, kas nebalsavot -kazkaip keistai vangokai veiksmas vyksta g.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 21 balandžio 2009 - 12:42
QUOTE(Nikkė @ 2009 04 21, 12:54)
Prasau tylos! Darnus pradziamoksliu choras  flirt.gif  flirt.gif  flirt.gif  flirt.gif gieda padekos giesme Wyshniai. Akompanuoja Stikline ir Nikke. Soka Duoma (sorry, bet jauniausiems visada sunkiausias darbas tenka...).  biggrin.gif

Oba ir aš įdarbinta lotuliukas.gif thumbup.gif AČIŪ WYSHNIUKUI UŽ ACTIONUS 4u.gif

aj dar apie ebay kažką užmačiau...kad Peperoni domisi, tai spėju prie jos trinsiuos...tik nelabai aš ten suprantu...reikia kainą siūlyt...arba laimi arba ne, ane biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stiklinė: 21 balandžio 2009 - 12:53
QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 21, 12:52)
aj dar apie ebay kažką užmačiau...kad Peperoni domisi, tai spėju prie jos trinsiuos...tik nelabai aš ten suprantu...reikia kainą siūlyt...arba laimi arba ne, ane  biggrin.gif  doh.gif

Man irgi įdomu apie Ebay daugiau informacijos gauti, nelabai aš suprantu ten kas ir kaip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 21, 11:52)
Oba ir aš įdarbinta  lotuliukas.gif  thumbup.gif  AČIŪ WYSHNIUKUI UŽ ACTIONUS  4u.gif
aj dar apie ebay kažką užmačiau...kad Peperoni domisi, tai spėju prie jos trinsiuos...tik nelabai aš ten suprantu...reikia kainą siūlyt...arba laimi arba ne, ane  biggrin.gif  doh.gif

panasiai biggrin.gif jei vyksta aukcionas nusistatai didziausia suma kuria noresi statyt,tada lauki galo cool.gif kai lieka keleta min (veliau gali laukti keleta sekundziu) statai biggrin.gif jei laimi valio jei niekas nestate laimesi uz maziausia suma kuria statei jei kas nors statys uz didziausia kuria statei nu zodziu po poros kartu viskas aisku bus mirksiukas.gif dar buna buy it now tai reiskia kad ta suma yra pirk is karto mirksiukas.gif plius aisku siuntimas,ne visi siuncia i lt kartais geriausiai pasiklaust ar siustu lt ir uz kiek mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edeva: 21 balandžio 2009 - 13:18
QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 21, 12:52)
Oba ir aš įdarbinta  lotuliukas.gif  thumbup.gif  AČIŪ WYSHNIUKUI UŽ ACTIONUS  4u.gif

na as kogero tik karta esu pirkus aukciono budu, kazkaip arba uzdejai maximalia savo kaina ir net nekisi nosies, kol nesibaigia, nes kai pagauna azartas, gali ir permoket. Yra dar toks budas BUY IT NOW, kur is kart nurodyta kaina, ir gali be jokio aukciono pirkti, man tas budas yra labiausiai priimtinas ir net greiciausias. Tai kai susirandi ka nori pirkt uz tinkancia kaina reikia ziuret pagrindinius dalykus, pirmiausiau ar siuncia i LT, jei siuncia tai kiek tai kainuos, ar galima drausti preke (jei nedraudzia tikrai nesiusciau, musu pastais ziauriai nepasitikiu, negausit tikrai ),o poto paziuret kas per pardavejas. Pardavejai irgi turi reitingus, perku visada tik is Power seller, kurie turi laaabaaai daug pardavimu ir kuriu reitingas ne mazesnis nei koks 99,5%, paskaitau ju profili ka pardavineja, kokie komentarai ir pan. Kogero pagrindiniai dalykai ka ziuriu. Ai dar visada einu i ebay.com, o poto i ebay.co.uk kartais gali skirtingu dalyku rast biggrin.gif
Atsakyti
Blyn daba bijosiu ten eit... cool.gif kad neuzsikabliuociau... hihihi.gif gerai kad saskaita labai jau ribota...

aciu uz informacija visoms 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 21 balandžio 2009 - 13:25
QUOTE(lamella @ 2009 04 21, 12:13)
Ojei kaip man viskas susimaišė daba biggrin.gif Aš taip nedegu, kad čia dabar perku, dairausi po biški ax.gif

O Tavo vyras pardavinėja fotoaparatus..? ax.gif

tai kai pradedi dairytis - viskas ir susimaiso, ypac kai patarimu pradedi prasyt biggrin.gif

taip, buna, kad ir pardavineja wink.gif bet siuo metu neturi ka pasiulyt - paklausa isaugo, bet karts nuo karto atsiranda labai geru variantu. buvo, kad pardavinejo tuos pacius 450D smile.gif

o kaip ir Kaktuke paminejo, tik islekiau nespejau paminet, kad tikrai geriau is foto puslapiu pasidairyt - bus ir patikimiau ir geresniu varijantu ismeta smile.gif ten vyras kazka net ant greicio jau buvo rades e-foto wink.gif pasiziurek 4u.gif

Oi, einu i albumeli, koks jau ten idomus actionas imestas bigsmile.gif
Atsakyti
Kas cia per nesamoningi pareiskimai - dvasios ubage? tau gal tai temai nera fantazijos, o yra kitai, kuri tau gal labiau patinka. Ir jei jau nieko nesugalvojat - bandykit atkartot patikusi darba - kuno atveju ismoksit geriau suprastti sviesa, karpyma, apdirbima ar dar 101 naudinga dalyka.
Dar apie fotoaparato pasirinkima:
cia
Sis straipsnis yra papildomas, ir savo laiku man padejo si ta issiaiskint 4u.gif
Beje, yra ir nemazai praktiniu patarimu i ka atkreipti demesi perkant naudota fotoaparata.
Atsakyti
Aha - as irgi Miko Binkio klausiaus patarimu biggrin.gif thumbup.gif

Jo InesaS tai reik pabart, tik dar nesugalvojau kaip hihihi.gif

Ta albuma PS actionams jau atidariau - ant greicio kelis idejau - jei kas nros dar ka turit - prasom klot biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
Jau paziurejau ir isimeciau i PS actionus - begalo dekinga wub.gif 4u.gif
Atsakyti
mergaitės, ar kuri nenorėtumėte man dvynius gegužės 23d pafotografuoti...skolinga nelikčiau...Pirma Komunija Katedroje jiem bus... su savo muiline nenoriu net prasidėti, nes žinau, kad nieko gero nesigaus sad.gif

Atsakyti