QUOTE(Peperoni @ 2009 04 21, 09:21)
nu kai paskaitau - tai mirstu is pavydo.......
jau net su pay pal rysius uzmezgiau dabar reiks del ebay konsultuotis - jei ka, parasysiu Tau az, ar gerai?
jau net su pay pal rysius uzmezgiau dabar reiks del ebay konsultuotis - jei ka, parasysiu Tau az, ar gerai?
butinai parasyk jei tik reikes, paskui jeigu ka bus ka kaltint
QUOTE(inesaS @ 2009 04 21, 09:58)
Kai pasiziuriu Kuno foto,tai net graudu darosi.As niekada nesugebesiu taip matyti Esu dvasios ubage
noresi ir sugebesi
QUOTE(lamella @ 2009 04 21, 10:51)
Būčiau dėkinga
Ir beje geriau su kitiniu pirkti ar kokį kitą objektyvą rinktis iškarto...?
Ir beje geriau su kitiniu pirkti ar kokį kitą objektyvą rinktis iškarto...?
pradziai, tai paminejus tavo issirinktus aparatus ir ju kainas, tai diedas sake, ziauriai brangu na man jis buvo kazkada nupirkes 30D uz 900 lt su kitiniu, tai jau 1450 be kitinio tai kosmine kaina. bet cia jau pasitaike toks varijantas, nevisada taip buna
pirk be kitinio, tik bodi - vistiek jau esi pramokus fotkint, tai kam tau tas kitinis
einu toliau tardyt
QUOTE(Rasytce @ 2009 04 21, 10:06)
pradziai, tai paminejus tavo issirinktus aparatus ir ju kainas, tai diedas sake, ziauriai brangu na man jis buvo kazkada nupirkes 30D uz 900 lt su kitiniu, tai jau 1450 be kitinio tai kosmine kaina. bet cia jau pasitaike toks varijantas, nevisada taip buna
pirk be kitinio, tik bodi - vistiek jau esi pramokus fotkint, tai kam tau tas kitinis
einu toliau tardyt
einu toliau tardyt
Tardyk,tardyk ir man labai idomu
Sveikos, vos pavyko pasivyti jus .
Visko tiek daug gražaus čia prisižiūrėjau , patiko saulytė per smilgas, berods kaktukes , BN saulytė pro debesėlį, Nikės smilgos, Zitlali portretukas, na ir dar daug, jau nepamenu visko .
Kuno ND tai tik susižavėjimą kelia, kiek minčių pas merginas ir kaip viskas kokybiškai įgyvendinta .
Aš mokyklos laikais buvau su mokykla išvykus į Belgiją, ir ten kartu buvo kažkoks mėgėjas fotografas su Nikonu, tai jis jau tada sakė kad "Nikon is the best" . Gaila kad šiuo metu mūsų kišenei tiko tik Pentax, bet aš juo visai patenkinta, tik norėčiau kito objektyvo .
Einu pabalsuosiu, nes bijau kad vakare negalėsiu prie kompo prisėsti.
Tiesa, labai norėčiau PS, nes kiek siunčiausi tai tik demo versija ir niekaip nepavyko nulaužti .
Peperoni, ar galėtum pasidalinti , geriau per meilą ar skype?
Visko tiek daug gražaus čia prisižiūrėjau , patiko saulytė per smilgas, berods kaktukes , BN saulytė pro debesėlį, Nikės smilgos, Zitlali portretukas, na ir dar daug, jau nepamenu visko .
Kuno ND tai tik susižavėjimą kelia, kiek minčių pas merginas ir kaip viskas kokybiškai įgyvendinta .
Aš mokyklos laikais buvau su mokykla išvykus į Belgiją, ir ten kartu buvo kažkoks mėgėjas fotografas su Nikonu, tai jis jau tada sakė kad "Nikon is the best" . Gaila kad šiuo metu mūsų kišenei tiko tik Pentax, bet aš juo visai patenkinta, tik norėčiau kito objektyvo .
Einu pabalsuosiu, nes bijau kad vakare negalėsiu prie kompo prisėsti.
Tiesa, labai norėčiau PS, nes kiek siunčiausi tai tik demo versija ir niekaip nepavyko nulaužti .
Peperoni, ar galėtum pasidalinti , geriau per meilą ar skype?
QUOTE(Rasytce @ 2009 04 21, 11:06)
einu toliau tardyt
einu toliau tardyt
Aišku, o kokį objektyvą tada rinktis tarkim jei žmones daugiausia noriu fotografuot, 50-tuką?ir kaip tas 50tukas tiksliai rašosi, na tas jo pavadinimas
QUOTE(Eres @ 2009 04 21, 11:01)
sutarta
su malonumu skaitau apie fotoaparatus
InesaS - mars fotkint
QUOTE(inesaS @ 2009 04 21, 10:58)
Kai pasiziuriu Kuno foto,tai net graudu darosi.As niekada nesugebesiu taip matyti Esu dvasios ubage
as jau ir gi bijau ten uzeiti.. o labiausiai tai apmaudfu, kad minciu ideju trukumas
Labukas, pagaliau grizau i siltus namus ir saltos Suomijos . Turiu idomu kadra, saules tema jums parodyt. Noreciau nuotraukoje aptarti matyta reiskini. Aplink saule matem labai idomu rata, galbut galima butu pavadint kaip vaivorykste, bet be aiskiu spalvu.Gal kas zinot kas tai galetu butu, maciau ne vien tik as bet ir daugiau zmoniu, taip kad su mano regejimu ir vizijom viskas gerai
Papildyta:
darbar dar ziuriu kad fotobuketas pridejau daugiau papildomu lanku .
Papildyta:
darbar dar ziuriu kad fotobuketas pridejau daugiau papildomu lanku .
lamella, mano diedas tai taip darytu - visu pirma tai nepirktu nei vieno is tavo issirinktu skelbimu - nes nu ziauriai brungu - patikek toliau - jis tavo vietoj darytu taip - duotu skelbima, perku nauja, supakuota canon 450D (na jis tau toki parinko ) su kitiniu obj (savo labai neblogai ir graziai fotkina ir yra su stabilizatoriumi, o jei ka, jis lengvai parsiduos uz 200-250 lt) uz 1700-1750 lt. jei tau nedega - tikrai sulauksi pasiulymu bet teks palaukt
jei dar kokiu klausimu yra - tai klausk bandysim tau sudeliot viska
biski begu dabar i kiema su mazaja
jei dar kokiu klausimu yra - tai klausk bandysim tau sudeliot viska
biski begu dabar i kiema su mazaja