Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis - 27 tema

QUOTE(Zitlali @ 2009 04 20, 23:04)
I bundancios gamtos tema smile.gif lauke fotkinta..

a koooo taip tamsiai - taip norejai? ax.gif aplamai tai labai fain wink.gif

o pertretu ir as nemoku komentuot, pirmas zvilgsnis tai buvo idomu, o toliau jau minciu nerasta biggrin.gif

lamella, as galesiu diedo isklausinet kuris Tau butu pats geriausias varijantas pinigu, kokybes atzvilgiu. ir nebijokit jus pirkt per tuos skelbimus - nors zinoma mes pirke tai ne LT rolleyes.gif o diedas sau tai per kitus fotografus pirkes sau - tai kaip sakant su rekomendacijom smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Eres @ 2009 04 21, 10:17)
as tai ebay nebijau, gal kad visada gerai gaudavau biggrin.gif  dabar irgi laukiu kol fotikui pareis tele ir wide ziedai ir trys filtrai, cia LT pardej mokeciau 1300, o siunciuos uz 200 lt naujus ir kokia 99 proc esu tikra kad siunciuos gera daikta biggrin.gif

blink.gif doh.gif nu kai paskaitau - tai mirstu is pavydo....... blush2.gif

jau net su pay pal rysius uzmezgiau smoke.gif dabar reiks del ebay konsultuotis - jei ka, parasysiu Tau az, ar gerai? ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 04 21, 09:33)
Zitlali, man pirmas variantas geresnis smile.gif

Radau tokį skelbimą
http://www.skelbiu.l...ta-6031092.html

Kaip manot ar apsimoka padevėtą pirkti...nes naujo aš tikrai neįpirksiu, neturiu pajamų biggrin.gif

QUOTE(lamella @ 2009 04 21, 09:46)
http://www.skelbiu.l...as-6062701.html

Va dar toks vienas,ištikro nežinau kokį modelį rinktis nenusimanau, žiūrau pagal tai su kokiais Jūs fotkinat blush2.gif
Ačiū Peperoni už patarimus lb 4u.gif

as saviski praeita birzeli pirkau is ebay uz tiek pat(nauja)
eos 30d ir 400d yra skirtingos klases (as irgi tarp siu dvieju rinkausi) ax.gif
Atsakyti
Labiausiai istrigo Zitlali naturalus portretukas.. smile.gif nu labai tu fotogeniska smile.gif, o s pavasariniu pumpuru tai pirmoji smile.gif

Duoma, idomus bandymas, bet man gan blankoka tokia ir kontrastinga.. (bet gal cia del monitoriu).

Tai sios savaites temele saulutes gaudymas? o as nei vienoj nespejau dar sudalyvaut.. o ir nd nespeju sad.gif.. niekaip.. tiesa namie vis pafotkinu.. bet neisdristu niekaip cia ikelti, nes net ir tose, kurias jau galima butu atrinkti parodymui, pati iskart kruva trukumu pradedu matyti smile.gif blush2.gif

QUOTE(almara @ 2009 04 21, 09:57)
Taip skaičiau ir vėl skaitau  mirksiukas.gif pas mane  Canon 450D
va dabar ant greičio radau kas parašyta ax.gif
sukant ratuką į dešinę.nustatomas didesnis f/skaičius,o sukant į kairę -mažesnis.
kaip suprantu man nėr tikslo sukti ratuko toliau nei yra nurodyta ant mano objektyvo 5,0  g.gif o tolimesni ten tie skaičiai palikti kitiems objektyvams ,na nesuprantu šitoi vietoi

jei teisingai supratau, tai ir sudabartiniu objektyvu gali nusistatyti F22 wink.gif, tai gali padaryti laikydama nuspaudus expozicijos mygtuka ir tuo paciu metu sukdama ratuka smile.gif jei ant M rezimo smile.gif.
Atsakyti
Rasytce nzn ko taip tamsiai, idejus cia spalvos lb pasikeicia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vugi @ 2009 04 21, 10:21)

jei teisingai supratau, tai ir sudabartiniu objektyvu gali nusistatyti F22 wink.gif, tai gali padaryti laikydama nuspaudus expozicijos mygtuka ir tuo paciu metu sukdama ratuka smile.gif jei ant M rezimo smile.gif.

kaip keisti tuos skaičius tai kaip ir moku bet va jų reikšmės nuotraukai niekaip neikertu
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 04 20, 12:50)
tai kad foto ne sitam skyreliui blush2.gif prie gymborinio maudomo nuneriau Saulytei kiepa, o beneriant visokiu ritmingu ideju lotuliukas.gif  kilo ir viskas biggrin.gif  blush2.gif

as irgi norejau nerimo rasta pafotkyt biggrin.gif

QUOTE(Nikkė @ 2009 04 20, 12:54)
Idedu tik tik tam, kad parodyciau, kada isdegimai manes negasdina.

user posted image

patiko wub.gif

QUOTE(Peledike @ 2009 04 20, 13:01)
ką kaunietės apie meet'ą galvoja?  ax.gif

as uz biggrin.gif

QUOTE(Duoma @ 2009 04 20, 16:41)
Pro padidinamąjį stiklą: Miestelis žemiau jūros lygio.

idomiai atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(almara @ 2009 04 21, 09:38)
kaip keisti tuos skaičius tai kaip ir moku bet va jų reikšmės nuotraukai niekaip neikertu

Viskas pirmam puslapi surasyta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 04 21, 10:20)
lamella, as galesiu diedo isklausinet kuris Tau butu pats geriausias varijantas pinigu, kokybes atzvilgiu. ir nebijokit jus pirkt per tuos skelbimus - nors zinoma mes pirke tai ne LT  rolleyes.gif o diedas sau tai per kitus fotografus pirkes sau - tai kaip sakant su rekomendacijom smile.gif

Būčiau dėkinga 4u.gif

QUOTE(ediper @ 2009 04 21, 10:21)
as saviski praeita birzeli pirkau is ebay uz tiek pat(nauja)
eos 30d ir 400d yra skirtingos klases (as irgi tarp siu dvieju rinkausi) ax.gif

Skirtingos klasės tai kuris geresnis? ax.gif

Ir beje geriau su kitiniu pirkti ar kokį kitą objektyvą rinktis iškarto...? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lamella: 21 balandžio 2009 - 09:52
QUOTE(lamella @ 2009 04 21, 10:51)
Būčiau dėkinga 4u.gif
Skirtingos klasės tai kuris geresnis? ax.gif

tie, kurie su 2 skaitmenim yra aukstesnes klases wink.gif t.y. 30 d yra aukstesnis wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 21 balandžio 2009 - 09:53
ein i kritikos alb imesiu foto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 21, 10:52)
tie, kurie su 2 skaitmenim  yra aukstesnes klases wink.gif t.y. 30 d yra aukstesnis wink.gif

Ačiū 4u.gif Aš tokia tundra technikoje... blush2.gif
Atsakyti