QUOTE(Duoma @ 2009 04 20, 17:41)
Pro padidinamąjį stiklą: Miestelis žemiau jūros lygio.
nugi patiko man
QUOTE(Baccardi @ 2009 04 20, 18:18)
Vienas savaitgalio bandymų:
p.s. labai patiko spinta (sorry, jau nebepamenu kieno ) ir peperoni Emilija pernai metų užstrigo
gražiom spalvom
Sauniai tu cia
)) jau pagyriau ir FK
)) siakrt ir erdves nepagailejai
QUOTE(BN @ 2009 04 20, 20:08)
Prisideciau prie kritikos, bet nezinau kur
Kaip suprantu, jau gavai pswd
QUOTE(Little angel @ 2009 04 20, 21:35)
*Perskaičiau instrukciją ir pamokėles ir manau esu pasirengusi atlikti namų darbus, tad labai svarbu pateikimas. Ar galima tos pačios serijos kadrus (su zoomu, fokusavimu ir pan.) Picasos koliažu įdėti į vieną kadrą? Nes labai daug foto gautųsi
** Ir dabar tas zoomas ir tie keli artinimai... Ar yra koks konkretus proporcingumas ar čia galiu savo nuožiūra, pav. 1x, 9x, 18x zoomai, 50cm, 1m, 2m priartėjimas? Gal jum tai ir kvailai skamba bet man tai labai aktualu
***Dar kaip supratau, pirmi penki pratimai yra privalomi, o su kiaušiniu ir vandens lašu tik pageidaujami, ar ne. Taip pat įdomus ir kiaušinio variantas: ar tai turi būti balto popieriaus lapas kaip fonas, ar galima sužaisti ir su tekstūra, šešėliais?
Labai dėkui už atsakymus
*pageidautina sudeti viska i viena vieta, koliazas taip pat nepamaisys, tik nuotraukas padaryk tokio dydzio, kad iziuretumem, kur fokusas...
**daryk savo nuoziura, tik stenkis, kad akivaizdziai matytusi skirtumas
***su kiausiniu gali elgtis kaip tik fantazija nesa, svarbu kad butu baltas baltame
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 20, 22:18)
Pas seneli pasaku klausant
as kaip ir Wyshnia nematau nei senelio nei pasaku
ir tos suveltos kelnes nilabai...
o portretas - viskas butu gerai, jei ne ta pamelusi oda... pasiltink kolorita nors kiek... dabar jau net nenaturaliai atrodo...
QUOTE(bonda @ 2009 04 20, 22:36)
nieks is linkomanijos nesisiuntet PS kurio nors? nezinau,kuri ten siustis
man reik i namini kompa normalaus,nes tik elemnts cia
jei nori, galiu atsiust