Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis - 27 tema

QUOTE(Zitlali @ 2009 04 20, 23:05)
ryskumo truksta? hmm... nu, kad tikrai ne...  g.gif galiu iki plaukelio ant veido priartinti  g.gif

Gal ne taip isireiskiau,gal mano kompas grybus rodo,bet man viena akis tik ryski.Cia Bonda reikia isikviesti.Sakiau,kad nemoku komentuoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 04 20, 23:59)
.Tu cia kazkokia visai kitokia nei seniau mačiau.

pavargusi ir be makiazo, tik su blizgiu ir beveik neshopinta, tik kontrasta padidinau hihihi.gif taigi neislaizyta kaip kitose ...

laba ryta visom mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 21 balandžio 2009 - 07:08
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 04 20, 22:38)
tik nzn ar si nuotrauka man patinka ar ne...  g.gif tie paakiai ar tinka cia ar ne  g.gif sr geriau nusaldinti ja... ir ar siaip joje kazkas yra ar tiesiog bukas pavarges zvilgsnis...  doh.gif

Man patinka, toks netipiškas portretas. Gal tik tas pasvyrimas man nelabai žiūrisi (bet tik gal...) ir dar norėtųsi, kad plaukai labiau išsiskirtų iš tamsos. Bet apskritai tai man labai gražus portretas wub.gif

O pėdutės tai labai mielos, ryškios (man pačiai labai retai išeina pagauti dukrytės kojytes ryškias ), tik kelnės toje nuotraukoje per sunkiai atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 04 21, 08:22)
1. Man patinka, toks netipiškas portretas. Gal tik tas pasvyrimas man nelabai žiūrisi (bet tik gal...) ir dar norėtųsi, kad plaukai labiau išsiskirtų iš tamsos. Bet apskritai tai man labai gražus portretas wub.gif

2. O pėdutės tai labai mielos, ryškios (man pačiai labai retai išeina pagauti dukrytės kojytes ryškias ), tik kelnės toje nuotraukoje per sunkiai atrodo.

1. Aciu 4u.gif o klausyk to juodo fono ne per daug? as va bandziau truputi 'nukast' desines bet tada toks keistas kvadratas gaunas ir tas pasvyrimas nelimpa, kazkaip suprastina lb nuotrauka g.gif
2. Kazi kaip ta faktura kelniu pobaise nuimt lygiai su PS g.gif gal tada normaliau butu, nekristu taip i akis g.gif

o gal taip geriau?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 21 balandžio 2009 - 07:41
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 21, 07:34)
1. Aciu  4u.gif o klausyk to juodo fono ne per daug? as va bandziau truputi 'nukast' desines bet tada toks keistas kvadratas gaunas ir tas pasvyrimas nelimpa, kazkaip suprastina lb nuotrauka  g.gif
2. Kazi kaip ta faktura kelniu pobaise nuimt lygiai su PS  g.gif gal tada normaliau butu, nekristu taip i akis  g.gif

o gal taip geriau?

1. Mano nuomone (kitų nuomonė gali skirtis ) čia kaip tik horizontalumas nuotraukai tinka, ir tas juodas fonas užimantis nemažą nuotraukos dalį, visai nemaišo. Ilgai žiūrėjau į šias dvi nuotraukytes, ir, man visgi labiau limpa pirmasis portretas ax.gif

2. Kaip faktūrą nuimt tai nežinau, bet įtariu, kad laiko tai daug užimtų, ir ar verta? Gal geriau pabandyk perfotografuoti.
Atsakyti
Aciu Armana 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Duoma @ 2009 04 20, 17:41)
Pro padidinamąjį stiklą: Miestelis žemiau jūros lygio.

nugi patiko man smile.gif

QUOTE(Baccardi @ 2009 04 20, 18:18)
Vienas savaitgalio bandymų:

p.s. labai patiko spinta  (sorry, jau nebepamenu kieno  ) ir peperoni Emilija pernai metų užstrigo  blush2.gif  gražiom spalvom smile.gif

Sauniai tu cia smile.gif)) jau pagyriau ir FK smile.gif)) siakrt ir erdves nepagailejai hihihi.gif

QUOTE(BN @ 2009 04 20, 20:08)
Prisideciau prie kritikos, bet nezinau kur  ax.gif

Kaip suprantu, jau gavai pswd ax.gif

QUOTE(Little angel @ 2009 04 20, 21:35)
*Perskaičiau instrukciją ir pamokėles ir manau esu pasirengusi atlikti namų darbus, tad labai svarbu pateikimas. Ar galima tos pačios serijos kadrus (su zoomu, fokusavimu ir pan.) Picasos koliažu įdėti į vieną kadrą? Nes labai daug foto gautųsi  blush2.gif

** Ir dabar tas zoomas ir tie keli artinimai... Ar yra koks konkretus proporcingumas ar čia galiu savo nuožiūra, pav. 1x, 9x, 18x zoomai, 50cm, 1m, 2m priartėjimas? Gal jum tai ir kvailai skamba bet man tai labai aktualu blush2.gif

***Dar kaip supratau, pirmi penki pratimai yra privalomi, o su kiaušiniu ir vandens lašu tik pageidaujami, ar ne. Taip pat įdomus ir kiaušinio variantas: ar tai turi būti balto popieriaus lapas kaip fonas, ar galima sužaisti ir su tekstūra, šešėliais?

Labai dėkui už atsakymus 4u.gif

*pageidautina sudeti viska i viena vieta, koliazas taip pat nepamaisys, tik nuotraukas padaryk tokio dydzio, kad iziuretumem, kur fokusas... ax.gif

**daryk savo nuoziura, tik stenkis, kad akivaizdziai matytusi skirtumas smile.gif

***su kiausiniu gali elgtis kaip tik fantazija nesa, svarbu kad butu baltas baltame smile.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 04 20, 22:18)

Pas seneli pasaku klausant

as kaip ir Wyshnia nematau nei senelio nei pasaku biggrin.gif ir tos suveltos kelnes nilabai... ax.gif

o portretas - viskas butu gerai, jei ne ta pamelusi oda... pasiltink kolorita nors kiek... dabar jau net nenaturaliai atrodo...

QUOTE(bonda @ 2009 04 20, 22:36)
nieks is linkomanijos nesisiuntet PS kurio nors? nezinau,kuri ten siustis lotuliukas.gif man reik i namini kompa normalaus,nes tik elemnts cia cool.gif 

jei nori, galiu atsiust smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 21 balandžio 2009 - 08:10
Zitlali, man per daug spalvu veido odoje g.gif matau ir geltonos, melynos, violetines, rozines, zalsvos... Labai dailiu bruozu moteris, bet kaip speju apsvietimas pasirinktas ne koks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 21, 09:09)
o portretas - viskas butu gerai, jei ne ta pamelusi oda... pasiltink kolorita nors kiek... dabar jau net nenaturaliai atrodo...

na jo, tokia mano oda. Bandysiu.

QUOTE(c-girl @ 2009 04 21, 09:10)
Zitlali, man per daug spalvu veido odoje g.gif matau ir geltonos, melynos, violetines, rozines, zalsvos... Labai dailiu bruozu moteris, bet kaip speju apsvietimas pasirinktas ne koks 4u.gif

dienos apsvietimas smile.gif tik kontrasta padidinau, kad uzjuoduotu fonas labiau, o spalvu nejudinau... einu ziet spalvas smile.gif

Aciu uz komentarus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 21 balandžio 2009 - 08:15
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 21, 09:14)
na jo, tokia mano oda. Bandysiu.

bet kitose foto tokia nenaturali nebuvo.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 21, 09:24)
bet kitose foto tokia nenaturali nebuvo..  g.gif

As taip pagalvojau jauciu, kad gal nuo kambario atspindejo kaip nors (jei tai imanoma biggrin.gif ) nes jis visas melynai juodai bordo toks... g.gif tamsus.. tai del to matyt tokia lavoniene tapau smile.gif nu einu ziet ka daryt galima...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 21 balandžio 2009 - 08:29
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 21, 08:09)

jei nori, galiu atsiust smile.gif

noreciau bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti