Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis - 27 tema

Kritikai smile.gif nu duokit is peties db man uz viska lotuliukas.gif da daugiau imesiu tuoj tongue.gif

Pas seneli pasaku klausant
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 20 balandžio 2009 - 21:18
Zitlali, kojytes tai man labai patinka - tokios israiskingos, kaip cia pasakius biggrin.gif, na faktura matosi, jetus kaip as cia taip negraziai apie tokias angelelio pedutes, bet vat, kad tarp keliu istrigo, tai jau nilabai man rolleyes.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 04 20, 22:23)
Zitlali, kojytes tai man labai patinka - tokios israiskingos, kaip cia pasakius biggrin.gif, na faktura matosi, jetus kaip as cia taip negraziai apie tokias angelelio pedutes, bet vat, kad tarp keliu istrigo, tai jau nilabai man  rolleyes.gif  ax.gif

niu joa.. ant keliu.. mane erzina suveltos kelnes doh.gif nu einu da paziesiu ka ten turiu g.gif
Atsakyti
nieks is linkomanijos nesisiuntet PS kurio nors? nezinau,kuri ten siustis lotuliukas.gif man reik i namini kompa normalaus,nes tik elemnts cia cool.gif
QUOTE(Nikkė @ 2009 04 20, 18:59)
O dabar visos mars i kritikos albuma, kur po savo kvietkeliais pradejau nauja diskusija.

prisideciau mirksiukas.gif

QUOTE(Padangė @ 2009 04 20, 20:32)
dar 1 vakarejanti saulute

apacia kirpciau mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Kaktuke @ 2009 04 20, 16:14)
ir dar viena:

sita man thumbup.gif
QUOTE(BN @ 2009 04 20, 16:26)
Vakarine sviesa smile.gif

wow bigsmile.gif

QUOTE(Duoma @ 2009 04 20, 16:41)

Pro padidinamąjį stiklą: Miestelis žemiau jūros lygio.

na zinok, idomiai mirksiukas.gif

QUOTE(Baccardi @ 2009 04 20, 17:18)
Vienas savaitgalio bandymų:

man labai labai wub.gif wub.gif wub.gif patinka tokie kaip visai nepozuoti kadrai wub.gif ir nenuogos, subtilios nestukiskos foto wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
I bundancios gamtos tema smile.gif lauke fotkinta..

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 20 balandžio 2009 - 22:06
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 20, 20:18)
Pas seneli pasaku klausant

Na jei galima - man pavadinimas nzn... Nei senelio, nei pasaku nuotraukoj ... g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 20, 22:04)
I bundancios gamtos tema smile.gif lauke fotkinta..

Super thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
galima galima. Semelio keliai, ale pritariu, kad su pavadinimais man sunkiai smile.gif

cia da.. nevadinsiu biggrin.gif

user posted image

tik nzn ar si nuotrauka man patinka ar ne... g.gif tie paakiai ar tinka cia ar ne g.gif sr geriau nusaldinti ja... ir ar siaip joje kazkas yra ar tiesiog bukas pavarges zvilgsnis... doh.gif
user posted image

Atsakyti
Zitlali,geles spalvos tai fantastiskos. wub.gif Cia tokios gavosi,ar paryskinai su PS?
Portreto nekomentuosiu nes nemoku. ax.gif
Atsakyti
inesa vos kontrasta padidinau... o kodel nekomentuosi? pakomentuok.. gal nesamone ten ir einu istrinsiu iki kol ryt nepamate visos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 20, 22:50)
inesa vos kontrasta padidinau... o kodel nekomentuosi? pakomentuok.. gal nesamone ten ir einu istrinsiu iki kol ryt nepamate visos  lotuliukas.gif

Nemoku,nu bet pabandysiu isakyti savo nuomone....tai va,man tu sioje foto tokia is dvaru laiku,tokia nubalus su porcelenine oda.Nors lupos tokios geišiškos atrodo.Truksta ryškumo akyse.Tu cia kazkokia visai kitokia nei seniau mačiau.Gal už tai,kad plaukai nepalaidi.Nervija,kad ryškumo truksta blush2.gif Nepyk nemoku komentuoti doh.gif
Atsakyti
ryskumo truksta? hmm... nu, kad tikrai ne... g.gif galiu iki plaukelio ant veido priartinti g.gif gal kontrasta reik padidint.. nu ryt jau.. aciu uz komentarus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 20 balandžio 2009 - 23:07