Kritikai nu duokit is peties db man uz viska da daugiau imesiu tuoj
Pas seneli pasaku klausant
Zitlali, kojytes tai man labai patinka - tokios israiskingos, kaip cia pasakius , na faktura matosi, jetus kaip as cia taip negraziai apie tokias angelelio pedutes, bet vat, kad tarp keliu istrigo, tai jau nilabai man
QUOTE(Rasytce @ 2009 04 20, 22:23)
Zitlali, kojytes tai man labai patinka - tokios israiskingos, kaip cia pasakius , na faktura matosi, jetus kaip as cia taip negraziai apie tokias angelelio pedutes, bet vat, kad tarp keliu istrigo, tai jau nilabai man
niu joa.. ant keliu.. mane erzina suveltos kelnes nu einu da paziesiu ka ten turiu
nieks is linkomanijos nesisiuntet PS kurio nors? nezinau,kuri ten siustis man reik i namini kompa normalaus,nes tik elemnts cia
prisideciau
apacia kirpciau
Papildyta:
sita man
wow
na zinok, idomiai
man labai labai patinka tokie kaip visai nepozuoti kadrai ir nenuogos, subtilios nestukiskos foto
QUOTE(Nikkė @ 2009 04 20, 18:59)
O dabar visos mars i kritikos albuma, kur po savo kvietkeliais pradejau nauja diskusija.
prisideciau
QUOTE(Padangė @ 2009 04 20, 20:32)
apacia kirpciau
Papildyta:
QUOTE(Kaktuke @ 2009 04 20, 16:14)
sita man
QUOTE(BN @ 2009 04 20, 16:26)
wow
QUOTE(Duoma @ 2009 04 20, 16:41)
na zinok, idomiai
QUOTE(Baccardi @ 2009 04 20, 17:18)
man labai labai patinka tokie kaip visai nepozuoti kadrai ir nenuogos, subtilios nestukiskos foto
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 20, 20:18)
Pas seneli pasaku klausant
Na jei galima - man pavadinimas nzn... Nei senelio, nei pasaku nuotraukoj ...
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 20, 22:50)
inesa vos kontrasta padidinau... o kodel nekomentuosi? pakomentuok.. gal nesamone ten ir einu istrinsiu iki kol ryt nepamate visos
Nemoku,nu bet pabandysiu isakyti savo nuomone....tai va,man tu sioje foto tokia is dvaru laiku,tokia nubalus su porcelenine oda.Nors lupos tokios geišiškos atrodo.Truksta ryškumo akyse.Tu cia kazkokia visai kitokia nei seniau mačiau.Gal už tai,kad plaukai nepalaidi.Nervija,kad ryškumo truksta Nepyk nemoku komentuoti