Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis - 27 tema

QUOTE(inesaS @ 2009 04 20, 15:33)
Idesiu savo ka tik nufotkinta saule.Cia su ND8 filtru kuris visas aptasytas kazkuo. unsure.gif Menas cia-

kas čia per filtras toks? tamsinantis koks? kodel centruota?
Atsakyti
Pradejau kuna komentuoti,bet kad nieko negaliu pasakyti, tik kad grazu ir fantastika.. zodziu trukumas... nes toooki grazus darbai, kad tikra neviltis...

Belaukdama pas gydytoja zurnala pavarciau ir viena nuotrauka pamaciau, gal pavyks igyvendinti nors dalele blush2.gif to kuno ax.gif

O su saule tai sudetinga... tiesiogiai neaisku kas gausis, be to, ar galima taip be nieko tiesiai fotografuoti (juk sako net per aptemimus, kad neziuret plika akim, o ypac per didinamuosius stiklus- fotikus ir pan) na, bet ekrane matosi, tai gal nieko blush2.gif

Tiesa, aciu uz paaiskinima del pilanakadrio, nevisai dar aisku, bet aiskiau, kazkada kazkur apie tai esu kazka girdejus blush2.gif pasigooglinsiu (o kaip tai angliskai bus? full frame ar pan?)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rico: 20 balandžio 2009 - 14:45
QUOTE(Sadi @ 2009 04 20, 14:26)
tai dabar turėsi pasireikšt už visas praleistas temas smile.gif

tongue.gif tik i pacia pirma nesuspejau is tu savaitiniu tongue.gif plius saviskes geru foto -cia rodomu -nelabai ir turiu doh.gif deja doh.gif
bet sudalyvaut bandysiu tongue.gif

QUOTE(Rico @ 2009 04 20, 14:40)

O su saule tai sudetinga... tiesiogiai neaisku kas gausis, be to, ar galima taip be nieko tiesiai fotografuoti (juk sako net per aptemimus, kad neziuret plika akim, o ypac per didinamuosius stiklus- fotikus ir pan) na, bet ekrane matosi, tai gal nieko  blush2.gif

nugi nebutina pacia saule, jos sviesa sklindancia kaip idomiai..ar keltis anksti riek, ar gultis veliau lotuliukas.gif ar archyvuose gal ka atrasi mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiūs dar kartą, kam patiko mano mergaitė didelėm pėdom 4u.gif biggrin.gif
Iš katinų serijos, labai blogai ta ausis nukirsta katino? ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 04 20, 13:45)
nugi nebutina pacia saule, jos sviesa sklindancia kaip idomiai..ar keltis anksti riek, ar gultis veliau lotuliukas.gif ar archyvuose gal ka atrasi mirksiukas.gif

As kaip visada nedarasiau iki galo blush2.gif pradejau apie tiesogine saule ir pratesiau apie sauguma fotografuojant tongue.gif blush2.gif bandysim, bet ideju truputi daugiau pasiulei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 04 20, 15:40)
O su saule tai sudetinga... tiesiogiai neaisku kas gausis, be to, ar galima taip be nieko tiesiai fotografuoti (juk sako net per aptemimus, kad neziuret plika akim, o ypac per didinamuosius stiklus- fotikus ir pan) na, bet ekrane matosi, tai gal nieko  blush2.gif

fotkint saulę tiesiai negalima, nes galima pakenkt matricaiar kažkam ten

QUOTE(lamella @ 2009 04 20, 15:48)
Iš katinų serijos, labai blogai ta ausis nukirsta katino? ax.gif

man blogai. Labai jau prispaustas tas katukas iš viršaus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 04 20, 14:40)
kas čia per filtras toks? tamsinantis koks? kodel centruota?

Filtras cia tamsinantis.Neikarto neisbandziau pagal paskirti(daryti silkini beganti vandeni)O centruota todel,kad ant durniaus fotkinau,zinodama,kad nesigaus. blush2.gif
Atsakyti
dar nezinau ar patvirtinta savaites tema, bet jau dedu savo saule biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Kaktuke, labai gražiai saulytė pagauta. Aš kiek bandžiau ją pagauti, tai tik išdegęs blynas gaudavosi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 04 20, 15:26)
Kaktuke, labai gražiai saulytė pagauta. Aš kiek bandžiau ją pagauti, tai tik išdegęs blynas gaudavosi  unsure.gif

pasirodo reikia priverti diafragma, cia naudojau f22
Atsakyti
ir dar viena:
user posted image
Atsakyti
Vakarine sviesa smile.gif

user posted image
Atsakyti