Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis - 27 tema

QUOTE(Rico @ 2009 04 20, 13:24)
Ir as nemoku, dar PS niekaip neapsisprendziu kuri 3 ar 4  doh.gif ir bijau pradeti ten listi... tad kol kas mokausi bet apdirbimo  blush2.gif

Ir apie spinta vis galvoju  rolleyes.gif patiko labai, na, kaip Nikke sake galima merginai kazkaip kazka daryti  blush2.gif bet siaip tai  thumbup.gif

Jokio skirtumo pradziai kuris.Imk 3 kai jau ivaldysi,galesi istrinti ir 4(sprendziant kaip as ten gaudausi)ar tai koki jau 12 galesi isigyti lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(lamella @ 2009 04 20, 13:24)
Mergaitė kasosi galvą ir mislija ką gi apsirengus lotuliukas.gif
Patinka Tavo žolytės bigsmile.gif

Man tai superine nuotraukyte wub.gif Labai patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 04 20, 13:22)
be to ir siaip man labai keisti namu darbai pradeda darytis. ax.gif

apie kuriuos tu cia? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 04 20, 10:49)
O, kaip toks "buitiakas", jaučiu visko per daug...? g.gif (čia ne į meną  biggrin.gif )

Man labai patinka ši nuotraukytė. Kai gyvenau su tėvais ir aš panašią spintą turėjau.

QUOTE(Zitlali @ 2009 04 20, 11:03)
nu va...  doh.gif saunuole Armana  thumbup.gif as daugiau nebekomentuosiu nieko... ziuriu nesutampa mano nuomone su kitu  lotuliukas.gif beja man tu lb grazi  wub.gif

Ačiū už pagyras blush2.gif O graži tai aš tik tam tikrais kampais smile.gif

Merginos ačiū jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 04 20, 13:24)
Ir as nemoku, dar PS niekaip neapsisprendziu kuri 3 ar 4  doh.gif ir bijau pradeti ten listi... tad kol kas mokausi bet apdirbimo  blush2.gif

tai padarysiu nd tada parodysiu ka as moku su fotiku lotuliukas.gif
Aciu uz draugiska priemima friends.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Padangė: 20 balandžio 2009 - 13:52
QUOTE(bonda @ 2009 04 20, 13:50)
prie gymborinio maudomo nuneriau Saulytei kiepa, o beneriant visokiu ritmingu ideju lotuliukas.gif  kilo ir viskas biggrin.gif  blush2.gif

aaaaaaaaaaaaa, jau maciau ir kiepka ir supratau ka turi omey - gi nerimo rastai ritmingia kartojasi - tai ko nedejai, ot kokia bigsmile.gif

QUOTE(Padangė @ 2009 04 20, 14:11)

Kadangi daug nuotrauku o gal ir visas apdorojat programiskai  ax.gif (o as dar nemoku  to doh.gif ) tai bijau ir prisijungt su savo neapdorotais kadrais  lotuliukas.gif
gal kadanors kai ismoksiu .... priimsit mane i savo gretas ax.gif

nebijok det neapdorotu programiskai - taip aiskiau viskas matysis wink.gif sveika prisijungus smile.gif

QUOTE(inesaS @ 2009 04 20, 14:22)
.....................
Apie Kuno tema tai is vis tyliu.Net nebandysiu,nes ne mano nosiai ir galimybem,o be to ir siaip man labai keisti namu darbai pradeda darytis. ax.gif
Kemšu  info apie fotoaparatus doh.gif Jau net bloga doh.gif

aneeee? g.gif bet ir as taip pat mastau lotuliukas.gif labai jau uzlenkta kartele iskarto su ND mano manymu, bet yra kaip yra biggrin.gif
-------------------------------------------------------------------
tai kokia sios savaites tema, a? nieks nepasakys? unsure.gif

Nikke, fotke man patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 04 20, 12:29)
Jokio skirtumo pradziai kuris.Imk 3 kai jau ivaldysi,galesi istrinti ir 4(sprendziant kaip as ten gaudausi)ar tai koki jau 12 galesi isigyti lotuliukas.gif

sakai tiek ilgai mokytis reiks, kad net 12 sulauksiu? tongue.gif
va dar nelabai aisku kaip su likusiais adobe atnaujinimais? visu negalima ar tik PS? blush2.gif na, zalia man dar toj pusej...

Dar kitoj temoj mamos pradejo apie fotikus kalbeti... ir "isaiskejo" (viena mama kalbejo su profesionalu fotografu), kad svarbiausia objektyvas, o firma, pikseliai visai nesvarbu, bet jus vis tik kalbat, kad Canon ir Nikon geriausi gamintojai... kad spalvas kitaip "piesia" tai kame reikalas? as kazkaip maniau, kad reiktu i gamintoja kazkiek ziureti g.gif
Kodel nera vienos tiesos, o tiek daug nuomoniu doh.gif gyvenimas... ach...
Atsakyti
Kemšu  info apie fotoaparatus doh.gif Jau net bloga doh.gif

Pasidalink ta info, nes ir man reikia kimšt ją...tik labai jau tingiu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Rico @ 2009 04 20, 14:40)
.. kad svarbiausia objektyvas, o firma, pikseliai visai nesvarbu, bet jus vis tik kalbat, kad Canon ir Nikon geriausi gamintojai... kad spalvas kitaip "piesia" tai kame reikalas? as kazkaip maniau, kad reiktu i gamintoja kazkiek ziureti  g.gif

Aš manau, kad reikia žiūrėt ir į firmą ax.gif kodėl profesionalūs fotografai dažniausiai turi Nikon, Canon na dar Pentax kartais užmatau...bet dažniausiai Nikonus. Na nejokia aš ne profė, todėl atsakiau kaip man atrodo biggrin.gif manau, kad Nikonai ir Canonai paklausūs neveltui...o aš dar pažiūriu ir į nuotraukas ir su kuo jos fotografuotos...taip lengviau apsispręst smile.gif
Atsakyti
Apie Kuno tema tai is vis tyliu.Net nebandysiu,nes ne mano nosiai ir galimybem,o be to ir siaip man labai keisti namu darbai pradeda darytis. ax.gif

O kuo jie keisti...? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 04 20, 13:47)
O kuo jie keisti...? g.gif

As cia apie tuos menesinius kalbu. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 04 20, 13:40)
Dar kitoj temoj mamos pradejo apie fotikus kalbeti... ir "isaiskejo" (viena mama kalbejo su profesionalu fotografu), kad svarbiausia objektyvas, o firma, pikseliai visai nesvarbu, bet jus vis tik kalbat, kad Canon ir Nikon geriausi gamintojai... kad spalvas kitaip "piesia" tai kame reikalas? as kazkaip maniau, kad reiktu i gamintoja kazkiek ziureti  g.gif
Kodel nera vienos tiesos, o tiek daug nuomoniu  doh.gif gyvenimas... ach...

taip, vienas iš svarbiausių dalykų yra objektyvas. bet juos kokybiškiausius būtent ir padaro Canon ir Nikon fotikams. pavyzdžiui ant Olympus'o negali uždėti Nikon'ui skirto objektyvo, tad tenka pirkti ir Nikon'o body.
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 04 20, 14:40)
Dar kitoj temoj mamos pradejo apie fotikus kalbeti... ir "isaiskejo" (viena mama kalbejo su profesionalu fotografu), kad svarbiausia objektyvas, o firma, pikseliai visai nesvarbu, bet jus vis tik kalbat, kad Canon ir Nikon geriausi gamintojai... kad spalvas kitaip "piesia" tai kame reikalas? .

kol kas tik Nikon ir Canon yra pagamine pilnakadrius fotikus, del to profu jie ir labiausiai populiarus, na ir ilgamete ju istorija taipogi daug ka pasako smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 04 20, 13:40)
sakai tiek ilgai mokytis reiks, kad net 12 sulauksiu? tongue.gif
va dar nelabai aisku kaip su likusiais adobe atnaujinimais? visu negalima ar tik PS?  blush2.gif na, zalia man dar toj pusej...

Dar kitoj temoj mamos pradejo apie fotikus kalbeti... ir "isaiskejo" (viena mama kalbejo su profesionalu fotografu), kad svarbiausia objektyvas, o firma, pikseliai visai nesvarbu, bet jus vis tik kalbat, kad Canon ir Nikon geriausi gamintojai... kad spalvas kitaip "piesia" tai kame reikalas? as kazkaip maniau, kad reiktu i gamintoja kazkiek ziureti  g.gif

Cia as pagal savo mokslus taip parasiau,netaikiau butent tau,o sau blush2.gif
Atsakyti