As kaip visada atsilikus nuo gyvenimo, bet visgi pasisakysiu...
Nu man kai kurios kudros nuotraukos tai zinokit irgi kelia nuostaba. Toji Peperoni nurodyta su isdegimais tai visiskai... Siaip ideja grazi, mielai ziurisi tie raudonumai su taskeliais, nu bet jau tie issvilinti tapetai ir veidas is karto sakau ne...
Nors nemanau, kad isdegimai visada yra blogis. Va, idedu viena savo savaitgaline foto manau, jei pati foto butu normaliai sukomponuota+parinktas geras kampas+kokybiskesne ryskumo zona, tie isdegimai priduotu savotisko sarmo. Sita foto ne kritikai , akivaizdu, kad ji zemiau kritikos ribos (bardakas cia, o ne nuotrauka ). Idedu tik tik tam, kad parodyciau, kada isdegimai manes negasdina.
Lamella, tavo spintiniame buitiake visgi gal noretusi labiau isgrynintos idejos. Ka ten ta mergaite veikia? Nedristu kistis i kurybini procesa , bet jei ji ziuretu i kokia dezute atsidarius ar ka, man butu vientisiau. O dabar mergaite sau, spinta sau...
QUOTE(liamuna @ 2009 04 19, 17:33)
man greičiau priešgimdyvinė jau kurį laiką tiesiog matau prieš akis pora kadrų ir apie kitką negaliu galvoti. o modeliukas tik rytoj atvažiuos vnž, niežti nagai, o padaryti kažką neišeina. tik bijau, kad po poros dienų prasidės ir man pogimdyvinė, kai suprasiu, kad nesugebu išgauti tai, ką noriu o Tu laikykis, depresijos praeis ir tik džiaugsies savo stebuklėliu o gal Tau padėtų koks meet'as? gal TB išleistų porai valandžiukių?
ką kaunietės apie meet'ą galvoja?
Armana, tavo mergina su skėčiu naujas vėjelis Tavo fronte
Eres, antroji man patiko tik, jie gerai pamenu, fokusas ant peties nušokęs.
Peperoni, sveikatos visai šeimynai kodėl aš nespėjau užmatyti tų ąsočių albume geras ritmas ten, ten ta raudona skarelė (?) truputį pablaško. o antroji kokia skani... net nuėjau sumuštinio pasidaryti ir ritmas savotiškas joje yra.
lamella, patiko buitiakas o ypač spinta (ir dizainas, ir tvarka )
JulieTa, trūksta ryškumo ir kompozicija centrinė šiuo atveju neįdomu.
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 20, 11:03)
as daugiau nebekomentuosiu nieko... ziuriu nesutampa mano nuomone su kitu
o Tu nebijok turėti kitokią nuomonę mes visi skirtingi, skirtingus matymo kampus turim, skirtingai suvokiam tuos pačius dalykus. mums nebūtinai turi patikti tie patys dalykai
QUOTE(lamella @ 2009 04 20, 11:44)
Gaila ištryniau kitas nuotraukas kur ranka kitaip, gal ten normaliau žiūrėtusi...
jei trynei iš kompo, o ne fotiko, tada ieškok šiukšlių dėžėj
Nikke - nu man tai pvz. labai grazi foto...
Sveikutės visos foto mėgėjos,
seku jau nuo 5 temos ir niekaip nedristu pasisakyti, (iki siandienos)
Kadangi daug nuotrauku o gal ir visas apdorojat programiskai (o as dar nemoku to ) tai bijau ir prisijungt su savo neapdorotais kadrais
gal kadanors kai ismoksiu .... priimsit mane i savo gretas
Kadangi daug nuotrauku o gal ir visas apdorojat programiskai (o as dar nemoku to ) tai bijau ir prisijungt su savo neapdorotais kadrais
QUOTE(Padangė @ 2009 04 20, 14:11)
tai aiskiais turbut zinai, ka reik daryt pradziai
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 20, 13:12)
tai aiskiais turbut zinai, ka reik daryt pradziai
jo zinau
o tai kurt kelt i bendra tema? puse darbu jau turiu
QUOTE(Padangė @ 2009 04 20, 14:14)
geriausia butu, jei sudetum visus cia i tema, nes kai deda dalimis - pasimeta per temas...
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 20, 13:15)
geriausia butu, jei sudetum visus cia i tema, nes kai deda dalimis - pasimeta per temas...
ok
tai tada kai viska padarysiu ir sukelsiu iskart visus
Sveikos Pirmi ND kuriuose as nedalyvauju Bet nera nuotaikos juodai.Juoda kate perbego tarp manes ir fotiko Turejau i ritmo tema pora foto,bet kai susiruosiau deti pamaciau,kad lygiai toks pat objektas tik atliktas kur kas geriau nei mano jau yra,tai ir nedejau.
Apie Kuno tema tai is vis tyliu.Net nebandysiu,nes ne mano nosiai ir galimybem,o be to ir siaip man labai keisti namu darbai pradeda darytis.
Kemšu info apie fotoaparatus Jau net bloga
Apie Kuno tema tai is vis tyliu.Net nebandysiu,nes ne mano nosiai ir galimybem,o be to ir siaip man labai keisti namu darbai pradeda darytis.
Kemšu info apie fotoaparatus Jau net bloga
QUOTE(Nikkė @ 2009 04 20, 13:54)
Lamella, tavo spintiniame buitiake visgi gal noretusi labiau isgrynintos idejos. Ka ten ta mergaite veikia? Nedristu kistis i kurybini procesa , bet jei ji ziuretu i kokia dezute atsidarius ar ka, man butu vientisiau. O dabar mergaite sau, spinta sau...
Mergaitė kasosi galvą ir mislija ką gi apsirengus
Patinka Tavo žolytės
QUOTE(Padangė @ 2009 04 20, 12:11)
Ir as nemoku, dar PS niekaip neapsisprendziu kuri 3 ar 4 ir bijau pradeti ten listi... tad kol kas mokausi bet apdirbimo
Ir apie spinta vis galvoju patiko labai, na, kaip Nikke sake galima merginai kazkaip kazka daryti bet siaip tai
QUOTE(Peledike @ 2009 04 20, 14:01)
lamella, patiko buitiakas o ypač spinta (ir dizainas, ir tvarka )
Ačiūs
Aš ištryniau ir iš fotiko ir iš kompo ir iš šiukšlių dežės