Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis - 27 tema

QUOTE(lamella @ 2009 04 20, 11:55)
Tai žinai muilinė, ji neplauna fono visai be zoomo biggrin.gif

vat del ko as veidrodzio noriu blush2.gif vien del isplauto fono (be didelio galvojimo, kaip padaryt) beveik kol kas tongue.gif lotuliukas.gif

peperoni, o mano ritmingi bandymai kaip? lotuliukas.gif lotuliukas.gif ten anoj temoj ka tik matei -ta paskutine foto -tik neapdirbta ten ax.gif lotuliukas.gif -tokio tipo daug pridarius buvau doh.gif ale taip ir neidejau nei vienos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 20 balandžio 2009 - 12:05
QUOTE(bonda @ 2009 04 20, 13:03)
peperoni, o mano ritmingi bandymai kaip? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ten anoj temoj ka tik matei -ta paskutine foto -tik neapdirbta ten ax.gif  lotuliukas.gif -tokio tipo daug pridarius buvau doh.gif ale taip ir neidejau nei vienos biggrin.gif

va va - sita minti ir as turejau biggrin.gif butu super, tikrai thumbup.gif be reikalo nedejai mirksiukas.gif

taip ir galvojau kad gyboree ten ax.gif tik jie taip apgalvoja detales... wub.gif
Atsakyti
laba diena.
geltona:
user posted image

user posted image
Atsakyti
JulieTa, o kodel pirmojoj fokusavai ne i gele, jei taip specialiai, tai nesiziuri blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Eres @ 2009 04 20, 13:17)
JulieTa, o kodel pirmojoj fokusavai ne i gele, jei taip specialiai, tai nesiziuri blush2.gif

Eres ar gavai slaptazodi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 20, 12:18)
Eres ar gavai slaptazodi?  ax.gif

ne blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 04 20, 13:03)
vat del ko as veidrodzio noriu blush2.gif  vien del isplauto fono (be didelio galvojimo, kaip padaryt) beveik kol kas tongue.gif  lotuliukas.gif

Aš ir svaigstu kaip noriu wub.gif
Julieta, fokusas ne gėlėse, kompozicija nesižiūri... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 20, 12:10)
va va - sita minti ir as turejau  biggrin.gif  butu super, tikrai  thumbup.gif be reikalo nedejai  mirksiukas.gif

taip ir galvojau kad gyboree ten  ax.gif  tik jie taip apgalvoja detales...  wub.gif

nzn, net kodel neidejau ax.gif variantas ne vienas buvo 4u.gif ai biggrin.gif as tikejaus, kad tu kazka idesi is tos operos kazkodel tongue.gif

aha, gymboree:wub: wub.gif

QUOTE(JulieTa @ 2009 04 20, 12:15)

ryskumo tai labai truksta ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 20 balandžio 2009 - 12:24
Eres - nusiunciau smile.gif

Julieta - fokusas ne ten, kur turi but smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2009 04 20, 13:15)
laba diena.
geltona:

oj julieta, tuoj gali tekt ND del fokuso pakartot smile.gif smile.gif

Kokia nauja savait4s tema?
Atsakyti
Pasiemiau is Pukes savo mazosios fotkes - na ka as galiu passakyt - jai tik pagal uzsakymus ir dirbt thumbup.gif wub.gif v.z. as tai apsipatenkinus biggrin.gif

QUOTE(lamella @ 2009 04 20, 11:49)
O, kaip toks "buitiakas", jaučiu visko per daug...? g.gif (čia ne į meną  biggrin.gif )

eik sau - kaip paprastai faaainaaai thumbup.gif

QUOTE(Rico @ 2009 04 20, 12:00)
Rasycte, zaltys  thumbup.gif

dekui biggrin.gif

QUOTE(bonda @ 2009 04 20, 13:23)
aha, gymboree:wub:  wub.gif

nugis parodyk ka tu ten sumascius buvai su tuo gymboree - taip idomu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 04 20, 12:46)
nugis parodyk ka tu ten sumascius buvai su tuo gymboree - taip idomu  bigsmile.gif

tai kad foto ne sitam skyreliui blush2.gif prie gymborinio maudomo nuneriau Saulytei kiepa, o beneriant visokiu ritmingu ideju lotuliukas.gif kilo ir viskas biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 20 balandžio 2009 - 12:52