Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis - 27 tema

Ediper, man lyg kazkokio astrumo truksta tavo foto, gal del vertimo JB? g.gif be visa ko tas tavo jb man labai grazus, lyg juostinis wub.gif

Spanguole, fainas pukuotukas, mani kit'as man jau nelabai patinka, is arti visiskai atsisako fokusuoti, uzsispiria kaip ozys, ko pasekoje bukeh gaunasi nei sioks nei toks.

I geltonos tema:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 04 17, 09:52)
Labas rytas  4u.gif

Aš šiandien nuo pat ryto su braškėm žaidžiau  doh.gif

Skanaus  ax.gif

bigsmile.gif ojei, niam niam

tai dėl temos nieks neatsakys? tema geltona???
Atsakyti
Teka, taip, tema - geltona smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Baccardi @ 2009 04 17, 09:58)
Teka, taip, tema - geltona smile.gif

o čia tik šią sav turbūt, ane? tai jau nebespėsiu. kokia kitos sav tema dar neaišku?
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2009 04 17, 10:02)
o čia tik šią sav turbūt, ane? tai jau nebespėsiu. kokia kitos sav tema dar neaišku?

Taip, tik šią 4u.gif
Atsakyti
Ediper pirmoji thumbup.gif visai man to ryskumo netruksta, savotiska labai , idomu, kaip is seno foto albumo kokius anksciau leisdavo, storais lapais pablukusiais tokiais... (cia kaip is tevo foto, lb panasus stilius jo fotografuotu aktu... )man liux 4u.gif sekancios per baltos ir per didelis kazkaip veidas... per visa foto... nu man kazkaip nesiziuri smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 17 balandžio 2009 - 09:05
QUOTE(ediper @ 2009 04 17, 08:33)

cia gerokai geresne mirksiukas.gif atrodo

QUOTE(spaNguolė @ 2009 04 17, 08:35)

O čia į savaitės temą:

pas abi su ryskumu super thumbup.gif

QUOTE(Armana @ 2009 04 17, 08:52)

antras man kadras butu pats paciausiasm jei dar ir braske ryski butu -bet zinau, kad sunku mirksiukas.gif o siaip tiem visiem lasiukam ir vandeniui jauciu silpnybe nerealia wub.gif wub.gif

QUOTE(Kaktuke @ 2009 04 17, 08:53)

I geltonos tema:

koks cia apsvietimas buvo? ax.gif is kur, kaip, nes man bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Teka @ 2009 04 17, 09:02)

gi cia ekspromtu tema..ka nufotkiji, ka gal archyvuose randi mirksiukas.gif kokia bus kita, kita sav ir suzinosim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Baccardi @ 2009 04 17, 09:46)

Ediper, man pirmoji (ta, kur su šešėliu – puiki, aišku, tas jb vertimas vis dar lieka man paslaptis, kaip jį padaryt skaidresnį ir pas tave tokio skaidresnio norėtųsi.)

sunku su tuo jb doh.gif is sio kadro to skaidrumo turbut ir nlb iseitu isgauti,nes stiprus seseliai ir spalvos labai sodrios unsure.gif

QUOTE(Pukė @ 2009 04 17, 09:49)

Ediper, isdegimai schmoll.gif kam to PS tiek mirksiukas.gif

lotuliukas.gif o tai kaip be PS? jei rimtai tai cia mano vieninteles foto su tuo high key smile.gif

QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 17, 09:50)
Žinok patinka man smile.gif
Antroji man labiau smile.gif  bet gal daugiau kirpčiau pakaušio, nes dabar nei šioks nei toks.

pabandysiu kirpti smile.gif

QUOTE(Armana @ 2009 04 17, 09:52)

Skanaus  ax.gif

oho kaip skaniai tu cia

QUOTE(Kaktuke @ 2009 04 17, 09:53)
Ediper, man lyg kazkokio astrumo truksta tavo foto, gal del vertimo JB?  g.gif  be visa ko tas tavo jb man labai grazus, lyg juostinis  wub.gif

aha truksta astrumo,toli oi toli man iki jusu !!!
Atsakyti
QUOTE(Nikkė @ 2009 04 16, 21:09)
Ot gerai išsišniukau!
user posted image

Man labai patinka, ir erdvės man čia netrūksta. O spalvytės labai gražios wub.gif Fotogeniškas tavo vaikas wub.gif

QUOTE(Pukė @ 2009 04 16, 22:41)
va, Rasytces mergina smile.gif laukiu komentaru smile.gif

user posted image

Man labai norisi daugiau erdvės, nes dabar mergaitė labai suspausta. Bet nuotraukytė tai žavi, atlikta kokybiškai. O mergytė be proto graži wub.gif .

QUOTE(Sadi @ 2009 04 17, 00:26)

Tik jaučiu vaiko mano rusti veido išraiška nelabai derinasi su blikais  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
user posted image

Visai gerai atrodo ax.gif

Atsakyti
Armana ideja liux, bet man noretusi kazkokio filtro ant foto , kad labiau katalogine butu ir indas nepatinka blush2.gif kazkaip jei jau braske, pienas ir pan, tai gal kokia taure ar indas koks skaidrus ar nzn... filtro noris, kad butu tokia saldi nuotrauka, be priekaisto... nzn kaip issireiksti teisingai smile.gif dabar man jos neisbaigtos atrodo smile.gif bet ideja 4u.gif

kaktuke berniuko foto man patinka bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 17 balandžio 2009 - 09:11
Armana, labai patiko tavo "Pavasaris tapybiškai", tokia ant sienos kabinciau cool.gif
Valetta,, dar dorai neisbandziasu objektyvo blush2.gif Dabar bandau susidraugauti biggrin.gif Po savaites vaziuoju i kelione wub.gif i Malta, tai viliuos grizus turesiu bent kokia foto verta jums parodyti, beje tavo nikas man su ta vietove asocijuojas bigsmile.gif
lamella,, man labai patiko tavo "kelias į niekur..."tik truputi svyra i desine, bet visumoj thumbup.gif
Stiklinė,koks fotogeniskas tavo siuniukas wub.gif

QUOTE([B)
Loreli[/B],2009 04 16, 20:36]
Vasaraite, oi lauksiu atsiliepimų ir foto apie šį objektyvą..... irgi esu jį išsirinkusi, bet vis bijau pirkt, nežinau ar tikrai tokio noriu  bigsmile.gif .... pas tave irgi lyg Nikonas? Nėštukės foto kaip suprantu su juo darytos. Visai neblogai patiko

nestukes foto su 50 tuku f1,8 darytos, o su nauju - saulelydis mirksiukas.gif galeciau duot pabandyti objektyva, kuiame meste esi? gal kada i kl planuoji 4u.gif

QUOTE([B)
Kaktuke,[/B]2009 04 16, 20:57]
ei... tik neissilakstykit pas pazengusias  unsure.gif

dar net temos prirasymo nepadarem, meeto taip sakant, o jus jau siuntinejates pas pazengusias  biggrin.gif

drinks_cheers.gif

Nikkė, gera foto tongue.gif "Ot gerai išsišniukau!" beje as ir nezinojau ka pavadinimas reskia lotuliukas.gif o pirsciukai ten nenukirsti unsure.gif
Pukė, tau tik vaikus fotografuoti wub.gif noreciau, kad ir maniskes pafotografuotum blush2.gif

Sadi,, kas ten per Sea tekstura? Labai grazus fonas rustaus veiduko 4u.gif
Ir akytes kokio ryskumo wub.gif

ediper, man patiko tavo "Mastytoja" ir portretukai, kur isdege atrodo, man isdegimai tikrai netrugdo

Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 17, 10:04)
Ediper pirmoji  thumbup.gif visai man to ryskumo netruksta, savotiska labai , idomu, kaip is seno foto albumo kokius anksciau leisdavo, storais lapais pablukusiais tokiais... (cia kaip is tevo foto, lb panasus stilius jo fotografuotu aktu... )man liux  4u.gif sekancios per baltos ir per didelis kazkaip veidas... per visa foto... nu man kazkaip nesiziuri smile.gif

dekui 4u.gif
cia su 50-uku ,privarau per arti veido,vis vengiu karpimu,bet pamirstu kitus dalykus doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 04 17, 10:10)

ediper, man patiko tavo "Mastytoja" ir portretukai, kur isdege atrodo, man isdegimai tikrai netrugdo

4u.gif uz komentara
Atsakyti