Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis - 27 tema

QUOTE(lamella @ 2009 04 20, 10:49)
O, kaip toks "buitiakas", jaučiu visko per daug...? g.gif (čia ne į meną  biggrin.gif )

user posted image

man labai labai labai patinka wub.gif thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Mergeliukai, prasau tarti zodi del tu mano ND, nes kol vaikas miega, jei negerai, galesiu is naujo daryt, paskui jau ilgai vel laiko nerasiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 04 20, 12:28)
kokie parametrai? su MF fotografai? kokia diafragma? Su distanciniu fotkinai?

Sufokusavau su AF į kėdę, o tada perjungiau į MF, patraukiau kėdę, užstačiau 10s ir atsisėdau biggrin.gif iso 200, F2,8, o išlaikymo nepamenu gal 1/15 ar 1/20... smile.gif
Stikline, aha gali būti, kad proporcijos blogos, fotkinau gan iš toli neturėjo iškraipyti vaizdo, bet su mano muilinę visko gali būti... biggrin.gif Arba mano kojos didelės ir storos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 04 20, 12:34)
Stikline, aha gali būti, kad proporcijos blogos, fotkinau gan iš toli neturėjo iškraipyti vaizdo, bet su mano muilinę visko gali būti... biggrin.gif Arba mano kojos didelės ir storos lotuliukas.gif

ne storos lotuliukas.gif rankutė maža atrodo tokia vaikiška...matyt čia visa esmė smile.gif bet klausyk kokia pas tave vintažinė spinta thumbup.gif fotogeniška labai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stiklinė: 20 balandžio 2009 - 11:38
QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 20, 12:37)
ne storos  lotuliukas.gif  rankutė maža atrodo tokia vaikiška...matyt čia visa esmė smile.gif bet klausyk kokia pas tave vintažinė spinta  thumbup.gif  fotogeniška labai  biggrin.gif

Gaila ištryniau kitas nuotraukas kur ranka kitaip, gal ten normaliau žiūrėtusi... doh.gif
Aha, myliu aš ją wub.gif Susitvarkiau spintą tai galvoju reik pafotkint, kol tvarkinga lotuliukas.gif
Ačiū visoms už nuomones 4u.gif
Eres, manau gerai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 04 20, 12:44)
Gaila ištryniau kitas nuotraukas kur ranka kitaip, gal ten normaliau žiūrėtusi... doh.gif
Aha, myliu aš ją wub.gif Susitvarkiau spintą tai galvoju reik pafotkint, kol tvarkinga lotuliukas.gif
Ačiū visoms už nuomones 4u.gif
Eres, manau gerai ax.gif

norejau sakyt, kad labai jau tvarkinga ta vintazine spinta hihihi.gif

Eres , pritariu Lamellai smile.gif
Papildyta:
panasu, kad ir Kaunas sulauke savo valandos hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 20 balandžio 2009 - 11:51
Tai vadinas visi ND pas mane jau uzskaityt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 04 20, 12:34)
Sufokusavau su AF į kėdę, o tada perjungiau į MF, patraukiau kėdę, užstačiau 10s ir atsisėdau biggrin.gif iso 200, F2,8, o išlaikymo nepamenu gal 1/15 ar 1/20... smile.gif

Ale matai, tokia diafragma, o toks ryškumas fainas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 04 20, 12:54)
Ale matai, tokia diafragma, o toks ryškumas fainas thumbup.gif

Tai žinai muilinė, ji neplauna fono visai be zoomo biggrin.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif atidaviau balsus ritmui rolleyes.gif
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 20, 10:25)

cia kaip ant zaizdos druskos papylei doh.gif mmmm skanumynai lotuliukas.gif

graziu nuotrauku nuorodoje radau 4u.gif Linole irgi maciau biggrin.gif

QUOTE(lamella @ 2009 04 20, 10:49)

wub.gif kokia spinta rolleyes.gif bet pirmiausiai i akis krenta spintos turinys thumbup.gif tvarkinga, pas mane nebuna taip doh.gif biggrin.gif

Eres, o wb atsiskaitei g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valetta: 20 balandžio 2009 - 12:00
QUOTE(Valetta @ 2009 04 20, 11:58)
Eres, tai o wb atsiskaitei  g.gif lotuliukas.gif

nu taip, seniai tongue.gif abu, ir prie dirbtinio ir naturalaus apsvietimo, pats pirmas padarytas ND biggrin.gif
Atsakyti
tai gerai Eres biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti