Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis - 27 tema

Bandau rodyt paskutinius ND:

Cia zoominau:

user posted image
user posted image
user posted image

Cia keiciau atsumus pati:

user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
QUOTE(žmogiukas @ 2009 04 19, 19:21)
man ritmas kaip ritmas, bet KŪNAS  blink.gif kuo toliau tuo gražiau ir jau ne pirmą kartą paburbėsiu, kad atėjau pas PRADŽIAMOKSLES, bet panašu, kad tokia čia aš viena  cool.gif

ne viena mirksiukas.gif ir as jungiuos blush2.gif

Rasycte, zaltys thumbup.gif

Lamella, man tai visai menas ax.gif

Balsavau, tik balsu pritrukau... unsure.gif koki 5 vienetai galetu buti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 20, 11:25)
Na, ir jau matytas Sakanaus smile.gif

skanaus reikėjo tikrai dėt thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif man patinka apšvietimas smile.gif

QUOTE(lamella @ 2009 04 20, 11:49)
O, kaip toks "buitiakas", jaučiu visko per daug...? g.gif (čia ne į meną  biggrin.gif )

ir šitas buitiakas superinis thumbup.gif man irgi į ritmą visai tiktų smile.gif smile.gif smile.gif

Dėl ND KŪNAS aš jau nebešneku verysad.gif pavydžiu juodai tokių sugebėjimų, modelių, idėjų, gebėjimų nufotografuot save. O dar dalies foto nesuprantu visai doh.gif paskaitau komentarus pilnus susižavėjimo ir dar giliau depresuoju kad nesuprantu meno verysad.gif doh.gif Ko tai liūdesys atėjo pas mane doh.gif
Aj, dar į kūdrą užsuku, pamatau kartais kokios nuotraukos balus aukštus gauna ir vėl susimastau apie savo meno suvokimą lotuliukas.gif doh.gif

Kokia nauja savaitės tema? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 20, 11:54)
Lamella - man ziauriai gerai  thumbup.gif  noriu tokios spintos  wub.gif

Ačiū blush2.gif Jooo ši spinta mano meilė,sena sena, seneliai atidavė wub.gif

QUOTE(Vasaraitė @ 2009 04 20, 11:56)
Man labai patinka mirksiukas.gif

ačiū blush2.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 04 20, 11:58)
lamella  thumbup.gif  wub.gif

gal galima linka i armanos darba?  bigsmile.gif

Ačiū blush2.gif
Armanos darbas mirksiukas.gif
http://fotokudra.lt/...p...=topd&page=

Rico, Sadi 4u.gif
O aš galvojau trinti lauk šią foto, galvoju visiškas ššš buitinis... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lamella: 20 balandžio 2009 - 11:04
nu va... doh.gif saunuole Armana thumbup.gif as daugiau nebekomentuosiu nieko... ziuriu nesutampa mano nuomone su kitu lotuliukas.gif beja man tu lb grazi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 20 balandžio 2009 - 11:08
QUOTE(lamella @ 2009 04 20, 10:49)
O, kaip toks "buitiakas", jaučiu visko per daug...? g.gif (čia ne į meną  biggrin.gif )

man tai cia mianas mirksiukas.gif nes as tokiu nemoku net sumastyt ax.gif blush2.gif

QUOTE(Sadi @ 2009 04 20, 11:00)
O dar dalies foto nesuprantu visai  doh.gif paskaitau komentarus pilnus susižavėjimo ir dar giliau depresuoju kad nesuprantu meno  verysad.gif  doh.gif Ko tai liūdesys atėjo pas mane  doh.gif
Aj, dar į kūdrą užsuku, pamatau kartais kokios nuotraukos balus aukštus gauna ir vėl susimastau apie savo meno suvokimą  lotuliukas.gif  doh.gif

sadi, pas mane labai panasios nuotaikos siuo metu drinks_cheers.gif cool.gif ir supratimai doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 04 20, 12:00)
skanaus reikėjo tikrai dėt  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif man patinka apšvietimas smile.gif

pradzioj norejau klaust kur det???? blink.gif

ir tik grizus prie foto supratau, kad ten Tu izvelgei ritma biggrin.gif as net nepastebejau jo blush2.gif
Papildyta:
atnesu zaviu portretu ir spalvu ... ax.gif http://2photo_ru/990...piorkowska.html
Atsakyti
sveikos, uzejau pasilabint kad nepamirstumet manes blush2.gif atsiverciau tema ir pamaciau Duomos foto su nuostabiu modeliu. Tavo talentas nerealus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 04 20, 11:49)

Gražu smile.gif tik nesuprantu ten mergaitė sėdi ar motera...pėda tokia dyydelė atrodo...nerealiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 20, 12:17)
Papildyta:
atnesu zaviu portretu ir spalvu ... ax.gif http://2photo_ru/990...piorkowska.html

Pirmoj nuotraukoj bateliai gražūs biggrin.gif O vienas portretas labai panašus į linolės auto biggrin.gif
Stikline, aš pati ten - mergaitmotera, 40 dydis pėdos lotuliukas.gif Nežinau kodėl pėda tokia gavos.... g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 04 20, 12:26)
Pirmoj nuotraukoj bateliai gražūs biggrin.gif O vienas portretas labai panašus į linolės auto biggrin.gif
Stikline, aš pati ten - mergaitmotera, 40 dydis pėdos lotuliukas.gif Nežinau kodėl pėda tokia gavos.... g.gif  biggrin.gif

kokie parametrai? su MF fotografai? kokia diafragma? Su distanciniu fotkinai?
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 04 20, 12:26)
Stikline, aš pati ten - mergaitmotera, 40 dydis pėdos lotuliukas.gif Nežinau kodėl pėda tokia gavos.... g.gif  biggrin.gif

Nu va, o man akys rodo mažą mergaitę su didele pėda biggrin.gif šiaip kažkas čia su proporcijom netaip...na bet gal čia man tik taip rodos doh.gif
Atsakyti