Bandau rodyt paskutinius ND:
Cia zoominau:
Cia keiciau atsumus pati:
QUOTE(žmogiukas @ 2009 04 19, 19:21)
man ritmas kaip ritmas, bet KŪNAS kuo toliau tuo gražiau ir jau ne pirmą kartą paburbėsiu, kad atėjau pas PRADŽIAMOKSLES, bet panašu, kad tokia čia aš viena
ne viena ir as jungiuos
Rasycte, zaltys
Lamella, man tai visai menas
Balsavau, tik balsu pritrukau... koki 5 vienetai galetu buti
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 20, 11:25)
Na, ir jau matytas Sakanaus
skanaus reikėjo tikrai dėt man patinka apšvietimas
QUOTE(lamella @ 2009 04 20, 11:49)
O, kaip toks "buitiakas", jaučiu visko per daug...? (čia ne į meną )
ir šitas buitiakas superinis man irgi į ritmą visai tiktų
Dėl ND KŪNAS aš jau nebešneku pavydžiu juodai tokių sugebėjimų, modelių, idėjų, gebėjimų nufotografuot save. O dar dalies foto nesuprantu visai paskaitau komentarus pilnus susižavėjimo ir dar giliau depresuoju kad nesuprantu meno Ko tai liūdesys atėjo pas mane
Aj, dar į kūdrą užsuku, pamatau kartais kokios nuotraukos balus aukštus gauna ir vėl susimastau apie savo meno suvokimą
Kokia nauja savaitės tema?
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 20, 11:54)
Ačiū Jooo ši spinta mano meilė,sena sena, seneliai atidavė
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 04 20, 11:56)
Man labai patinka
ačiū
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 20, 11:58)
Ačiū
Armanos darbas
http://fotokudra.lt/...p...=topd&page=
Rico, Sadi
O aš galvojau trinti lauk šią foto, galvoju visiškas ššš buitinis...
QUOTE(lamella @ 2009 04 20, 10:49)
man tai cia mianas nes as tokiu nemoku net sumastyt
QUOTE(Sadi @ 2009 04 20, 11:00)
O dar dalies foto nesuprantu visai paskaitau komentarus pilnus susižavėjimo ir dar giliau depresuoju kad nesuprantu meno Ko tai liūdesys atėjo pas mane
Aj, dar į kūdrą užsuku, pamatau kartais kokios nuotraukos balus aukštus gauna ir vėl susimastau apie savo meno suvokimą
sadi, pas mane labai panasios nuotaikos siuo metu ir supratimai
QUOTE(Sadi @ 2009 04 20, 12:00)
pradzioj norejau klaust kur det????
ir tik grizus prie foto supratau, kad ten Tu izvelgei ritma as net nepastebejau jo
Papildyta:
atnesu zaviu portretu ir spalvu ... http://2photo_ru/990...piorkowska.html
sveikos, uzejau pasilabint kad nepamirstumet manes atsiverciau tema ir pamaciau Duomos foto su nuostabiu modeliu. Tavo talentas nerealus
QUOTE(lamella @ 2009 04 20, 11:49)
Gražu tik nesuprantu ten mergaitė sėdi ar motera...pėda tokia dyydelė atrodo...nerealiai
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 20, 12:17)
Pirmoj nuotraukoj bateliai gražūs O vienas portretas labai panašus į linolės auto
Stikline, aš pati ten - mergaitmotera, 40 dydis pėdos Nežinau kodėl pėda tokia gavos....
QUOTE(lamella @ 2009 04 20, 12:26)
Pirmoj nuotraukoj bateliai gražūs O vienas portretas labai panašus į linolės auto
Stikline, aš pati ten - mergaitmotera, 40 dydis pėdos Nežinau kodėl pėda tokia gavos....
kokie parametrai? su MF fotografai? kokia diafragma? Su distanciniu fotkinai?
QUOTE(lamella @ 2009 04 20, 12:26)
Nu va, o man akys rodo mažą mergaitę su didele pėda šiaip kažkas čia su proporcijom netaip...na bet gal čia man tik taip rodos