Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis - 27 tema

QUOTE(Pukė @ 2009 04 19, 21:58)
geriau pasipraktikuok, paskaityk isntrukcija ir dar karta pasipraktikuok mirksiukas.gif

taip ir padarysiu pioneer.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Duoma @ 2009 04 19, 23:08)
Ai nereikia Zitlali, atsakiau aš jiems.
Bet apskritai kartais pasižiūri komentarus, tai Dieve, Dieve...  doh.gif

jooo zinau... nesinervink... esu skaicius ten ir kaip aptarinejo krutines dydi 'grauztukais' isvadino... tai zinai....
Atsakyti
QUOTE(Zunkelis @ 2009 04 19, 23:48)
Oi, dekui Rasytei ir Bondai uz paiskinima... o kas yra binoklis  g.gif  biggrin.gif

hihihi.gif na as cia taip juokais pavadinau objektyva biggrin.gif relax - neimk taip jau pazodziui visko biggrin.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Duoma @ 2009 04 19, 16:54)
O Čia dar keletas nuotraukų  iš tos pačios dienos.
Va, čia man labai kokybė patinka. Ir fonas paplaukęs. Aišku, ne taip kaip pas jumis, bet vis šis tas. ; )

user posted image

Labai trugdo, kad tas stulpas iš žmogaus  "išaugęs"? ; D
Ir dar čia ryškumo trūksta. 

Pirmoji man labai patinka smile.gif antra tai nekabin... ax.gif

QUOTE(Armana @ 2009 04 19, 18:09)
Šiandien bandžiau ir aš padaryti kažką panašaus į Lauren Peralta foto  Kritikai

Man kazkaip darbas su faktura apacioj siek tiek kliuva... ax.gif bet visa kita veeza smile.gif Kaip matau ir FK gerai sekas thumbup.gif

QUOTE(lamella @ 2009 04 19, 18:14)
Šiandieniniai mano kadrai, šį kartą vaikiški

Einu pažiūrėti ką pridėjot

Peperoni, spalvos gražios  O aš pagalvojau, kad čia dabar fotografuota 

As pritariu Sea - man antra butu gera, jei ne tas dviratukas... labai jis akis traukia ... Zinau, kad gali geriau 4u.gif

Nea - salta gi pas mus biggrin.gif cia liepos menesi pajurio kopose... ax.gif uzvakar tik spalvas patvarkiau...

QUOTE(liamuna @ 2009 04 19, 18:33)
** cia man kompanija palaikai?  (pogimdyvine kamuoja)

Liamuna, Boruzka - laikykites 4u.gif

QUOTE(Sea_ @ 2009 04 19, 21:07)
Pepperoni, tavo paskutiniai auto nuostabus  tau puikiai sekasi, apie kokia savigrauza cia sneki
raw seniau tik pora kartu fotografavau,nes buvo man nepatogu su n programu,viena nuotrauka tvarkyt  ,bet nuo dienos,kai tavo deka turiu pscs3 tik raw fotografuoju

blush2.gif aciu Sea. Kompleksuota as asmenybe... biggrin.gif kad kas pasitikejimo savim daugiau ikrestu i ta mano galvele... biggrin.gif

as irgi jau po truputi pradedu suvokt, kad tas raw geras dalykas... thumbup.gif tik keikiuos kiekviena kart, kad per maza kortele... hihihi.gif

QUOTE(Duoma @ 2009 04 19, 22:21)
Viskas, nebegaliu.

Ziauriu ten mianinyku yr... doh.gif kartais norisi prismagut uz tokiu komentarus... cool.gif
---------

isgulde musu visa seimyna Rota ar Nota kazkoks... unsure.gif Mazoji parnese is darzelio - tai visa savaitgali eilute kankinomes... doh.gif vakar vakare atejo mano eile... unsure.gif eisiu pasidairyt i albuma... jau reik uz ritma turbut balsuot... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 20 balandžio 2009 - 09:33
QUOTE([B)
Rasytce,[/B]2009 04 19, 20:04]
Na ka, prisiduodu, kad siandien spejom aplankyt paukstuku saudymo (zinoma su footaparatu hihihi.gif) roju - Novaraisti.

O tose foto su filtru fotkinai blush2.gif

lamella, Duoma, kokios fainos foto su batukais bigsmile.gif

QUOTE([B)
žmogiukas,[/B]2009 04 19, 21:21]
man ritmas kaip ritmas, bet KŪNAS  blink.gif kuo toliau tuo gražiau ir jau ne pirmą kartą paburbėsiu, kad atėjau pas PRADŽIAMOKSLES, bet panašu, kad tokia čia aš viena  cool.gif

blush2.gif Ne viena, as tau kompanija palaikysiu tongue.gif

QUOTE([B)
Rasytce,[/B]2009 04 19, 21:30]
nesijausk vienisa hihihi.gif

as po portretu jau ten nebejau  ax.gif kaip ir minejau - as meno, minciu perteikt fotografija nemoku. kol kas ismokau tik techniskai gerai nufotkint vaizda, o kompozicija ir visa kita tai velkasi is paskos kol kas - niekaip nepasiveja biggrin.gif

drinks_cheers.gif bet tau bent kokybiskai eina fotkint, o man dar iki to toli grazu blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 20, 09:55)
*as irgi jau po truputi pradedu suvokt, kad tas raw geras dalykas...  thumbup.gif  tik keikiuos kiekviena kart, kad per maza kortele... hihihi.gif
---------
isgulde musu visa seimyna Rota ar Nota kazkoks...  unsure.gif  Mazoji parnese is darzelio - tai visa savaitgali eilute kankinomes...  doh.gif  vakar vakare atejo mano eile...  unsure.gif  eisiu pasidairyt i albuma... jau reik uz ritma turbut balsuot... doh.gif

* as ir bandau su RAW susidraugauti, jau matau skirtuma ax.gif O atmintie kortele isigyjau 8 GB, kad per maza nebutu biggrin.gif

Sveikatytes tavo seimynai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 20, 09:55)
isgulde musu visa seimyna Rota ar Nota kazkoks...  unsure.gif  Mazoji parnese is darzelio - tai visa savaitgali eilute kankinomes...  doh.gif  vakar vakare atejo mano eile...  unsure.gif  eisiu pasidairyt i albuma... jau reik uz ritma turbut balsuot... doh.gif

Nota lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif nemirtinga biggrin.gif
Atsakyti
Peperoni uzjauciu ph34r.gif bent paziurek i teigiama ligos puse sau, neteksi poros trejeto kg be pastangu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 20 balandžio 2009 - 09:59
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 04 20, 10:52)
O tose foto su filtru fotkinai blush2.gif

drinks_cheers.gif bet tau bent kokybiskai eina fotkint, o man dar iki to toli grazu blush2.gif

nea, be filtro ten fotkinau smile.gif spalvas pastumdziau raw programeleje, bet ten jpeg failai buvo smile.gif

bet kiek pamenu uztat tu auto dalyvavai ir isimintinai nusifotkinai wink.gif, o pas mane su ispildymu ir sumastymu ideju tai silpnai, jei ne visiska tustuma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 20, 09:55)
Peperoni uzjauciu  ph34r.gif bent paziurek i teigiama ligos puse sau, neteksi poros trejeto kg be pastangu  lotuliukas.gif

jau kogero nesirgai nei vienu is tu, noris tik numirt, apie jokius kg nebegalvoji, tik kaip tuos visus atsidarius galus uzdaryt lotuliukas.gif

reik nuomones smile.gif
user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 20, 10:53)
Nota  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif  nemirtinga  biggrin.gif

nu kad ir kaip bebutu juokinga biggrin.gif - bet tai dar viena Rota viruso atmaina - tik siek tiek lengvesne... darzeliu baubas dabar sitie virusai... doh.gif
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 20, 10:55)
Peperoni uzjauciu  ph34r.gif bent paziurek i teigiama ligos puse sau, neteksi poros trejeto kg be pastangu  lotuliukas.gif

maniskiai patvarus, nekrenta taip greit hihihi.gif o pastangu dar ir kiek reikejo biggrin.gif

---------
pabalsavau uz ritma... ax.gif as savo taip ir neidejau ne vieno (tiksliau buvau idejus, bet paskui isemiau)... ax.gif fotkinau daug, visokiu variantu, bet taip ne vienu ir nelikau patenkinta... unsure.gif

-----------

Eres - man antra thumbup.gif , tik remeli sita nuimk smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 20 balandžio 2009 - 10:14
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 20, 11:13)
nu kad ir kaip bebutu juokinga biggrin.gif - bet tai dar viena Rota viruso atmaina - tik siek tiek lengvesne... 

Kuo toliau, tuo baisiau iš tiesų...bet tfu tfu tfu liga tai nekokia...tikrai užjaučiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 20, 11:13)
nu kad ir kaip bebutu juokinga

Noro vadinasi biggrin.gif ar ir noto jau atsirado g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 20 balandžio 2009 - 10:18