Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis - 27 tema

QUOTE(bonda @ 2009 04 19, 21:44)
kur cia toks randas? ax.gif
cia as tau i chebryte isipaisau ax.gif  4u.gif

cia link sakiu vaziuojant, jei is Kauno wink.gif nedavaziavus sakiu kokiu 20 km . o jau misko pacio grazumas kol vaziavom iki tos pelkes, mmmm mm wub.gif toks tikras tikras, liuks vieta thumbup.gif .

oo jeeee - vis linksmiau biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
balsavimas jau prasidejes bigsmile.gif bet as itariu ryt-reik mintis susiguldyt 4u.gif

QUOTE(Rasytce @ 2009 04 19, 20:49)
cia link sakiu vaziuojant, jei is Kauno wink.gif nedavaziavus sakiu kokiu 20 km . o jau misko pacio grazumas kol vaziavom iki tos pelkes, mmmm mm   wub.gif toks tikras tikras, liuks vieta  thumbup.gif  .

siaip grazi pelke yra ir pas jumi Kaune..na jau arciau Girioniu... Dubravos miskuose thumbup.gif net su taku per ja thumbup.gif pernai buvom -superines vietos ir vaizdeliai thumbup.gif
ir siaip -grazi ta Lietuvele vis tik wub.gif vakar vaziavau senai senai vaizuotu keliu -gal vaikystej..tai ziurejau per langus akis issproginus bigsmile.gif wub.gif gaila, ne pramogaut vaziavom, buciau stovinavus kas kelis km turbut ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 19 balandžio 2009 - 20:58
QUOTE(bonda @ 2009 04 19, 21:56)
siaip grazi pelke yra ir pas jumi Kaune..na jau arciau Girioniu... Dubravos miskuose thumbup.gif net su taku per ja thumbup.gif  pernai buvom -superines vietos ir vaizdeliai thumbup.gif
ir siaip -grazi ta Lietuvele vis tik wub.gif .....

taip taip - yra ir arciau tu vieteliu tokiu mistiniu beveik, tiesiog norejom pasiziuret i ta raista, nes ten specialiai fotografai paukstininkai suka lizdus biggrin.gif bet matyt dar ne tas laikas, nes mazai . .. . mazai dar tu paukstuku smile.gif
Atsakyti
Sveikutes ax.gif

noriu cia kazkam papriestarauti del Nikono spalvu (arba as nemoku juo naudotis), nu man spalvos isviso blankios doh.gif ryskumo man niekaip su juo isgauti nesiseka... imesiu siek tiek veliau keleta kadru... jis man toks sudetingas aparatas, kad jau pradedu dvejoti ar tai mano nosiai lotuliukas.gif

Gal galite, kuri nors paaiskinti kaip sufokusuoti vaizda kai pritrauki iki labai arti, bandziau siandien ziedelius fotografuoti, nefotkina fotikas, snypscia ten kaza sava kalba g.gif ant visu rezimu isbandziau, bet niekaip unsure.gif arba jeigu nufotkina tai vaizdas buna issiliejes kazkoks unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Zunkelis @ 2009 04 19, 21:10)

Gal galite, kuri nors paaiskinti kaip sufokusuoti vaizda kai pritrauki iki labai arti, bandziau siandien ziedelius fotografuoti, nefotkina fotikas, snypscia ten kaza sava kalba  g.gif  ant visu rezimu isbandziau, bet niekaip  unsure.gif  arba jeigu nufotkina tai vaizdas buna issiliejes kazkoks  unsure.gif

koks pas tave fotikas? ax.gif jei ne veidrodis, tai kur apie fotika raso, raso ir is kokio maziausio atstumo fokusuoja, o veidrodyje, tai lyg nuo objektyvo viskas priklauso mirksiukas.gif mirksiukas.gif

ai, gi norejau padekot del islaikymo tongue.gif vaikus fotkinant thumbup.gif arba siandien mano akulioriai iscystyti arba nzn lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ryt is darbinio kompo reiks is naujo foto paziuret biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Viskas, nebegaliu. doh.gif
Kas per žmonės...
Pažiūrėkit kokie komentarai prie tos foto kur su burbulu... doh.gif
"Dar noretusi kad subinej pakrapstytu biggrin.gif --argi tevai neaiskino kad negrazu pusti burbulus viesai ? biggrin.gif "
"kai pamatau toki burbula mergos snukyje tikrai pirma mintis ne apie guma ateina - bet cia jau mergos bedos"

Aš nesuprantu, kur kultūra žmonių... doh.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Zunkelis @ 2009 04 19, 22:10)
Gal galite, kuri nors paaiskinti kaip sufokusuoti vaizda kai pritrauki iki labai arti, bandziau siandien ziedelius fotografuoti, nefotkina fotikas, snypscia ten kaza sava kalba  g.gif  ant visu rezimu isbandziau, bet niekaip  unsure.gif  arba jeigu nufotkina tai vaizdas buna issiliejes kazkoks  unsure.gif

niugi per arti prikisai fotiko binokli prie objekto - uztat ir snypsia tau kaip gyvate, kad atsitrauktum, nes sufokusuot negali gi biggrin.gif

kiekvienas objektyvas turi atstuma, kuriuo jis gali is arciausiai fokusuot - pasiziurek nuo kiek cm tavo pradeda fokusuot ir bus viskas aisku tau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Duoma @ 2009 04 19, 22:21)
Viskas, nebegaliu.  doh.gif
Kas per žmonės...
Pažiūrėkit kokie komentarai prie tos foto kur su burbulu...  doh.gif
"Dar noretusi kad subinej pakrapstytu biggrin.gif --argi tevai neaiskino kad negrazu pusti burbulus viesai ? biggrin.gif  "
"kai pamatau toki burbula mergos snukyje tikrai pirma mintis ne apie guma ateina - bet cia jau mergos bedos"

Aš nesuprantu, kur kultūra žmonių... doh.gif  blink.gif

blink.gif duok nuoroda as jiem tuoj atsakysiu...
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 04 19, 21:07)
taip 30 D ir 50mm f1.8 4u.gif

labai grazios tavo foto!!!
o man tai geda peleda blush2.gif niu dabar nors zinau,kad reik mokytis mokytis mokytis,o ne amunicija kalta rolleyes.gif schmoll.gif
Atsakyti
Ai nereikia Zitlali, atsakiau aš jiems.
Bet apskritai kartais pasižiūri komentarus, tai Dieve, Dieve... doh.gif
Atsakyti
Oi, dekui Rasytei ir Bondai uz paiskinima... o kas yra binoklis g.gif biggrin.gif ??? nu bet kokiu atveju dar bandysim, nes viltis neprarasta...

Pas mane fotikas veidrodinis, nikon d80, 18-200mm, f3,5

kaip jums sita, fotkinau su action
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zunkelis: 19 balandžio 2009 - 22:50
Duoma, nepergyvenk, patarciau neprasidet zodziuotis su tokiais idiotais mirksiukas.gif

Zunkeli, nesuprantu as tokio meno mirksiukas.gif jei jau as savojo D40 foto patenkinta, tai tu nevaryk dievo i medi skusdamasi D80, ok lotuliukas.gif doh.gif geriau pasipraktikuok, paskaityk isntrukcija ir dar karta pasipraktikuok mirksiukas.gif

kazkaip 100 metu nebuvau albume blush2.gif reiks nueit siom dienom doh.gif biggrin.gif
Atsakyti