Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis - 27 tema

Na ka, prisiduodu, kad siandien spejom aplankyt paukstuku saudymo (zinoma su footaparatu hihihi.gif) roju - Novaraisti. Be abejo nei atitinkamos irangos nebuvom pasieme - tik mano fotika su kasdieniniu obj., ir be to nezinom dar slaptu priejimu prie tu paukstuku (prasysimes kada i kompanija kas ta teritorija jau puikiai pazysta), tai siai dienai toks butu reportazelis - ne kritikai - siaip tik biggrin.gif

Cia nuo bokstelio - matosi koks tik trecdalis ar ketvirtadalis to raisto.
user posted image

Smilga is arti smile.gif
user posted image

Ir kieno gi tai galetu but darbas mastau.gif? ar ne bebru tik bigsmile.gif
user posted image

Ale tu ir zalty bigsmile.gif
user posted image

Bet tai ir ilguuuuumas gyvateeeles cool.gif
user posted image

Drugelis, ar kas cia, net nezinau, ka radau, ta nufotkinau biggrin.gif
user posted image

Stai ir reportazelio pabaiga cool.gif

Buvom su savo atzalele, tai be sansu buvo ka normalaus isspausti, reikejo neklauzada dabot, kad i ta pelke nenubegtu stacia galva doh.gif tik padedi ant zemes ir iskarto niurka lekia - v.z. cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasytce: 19 balandžio 2009 - 19:26
Ačiū už komentarus 4u.gif Matyt su vaikais nelemta biggrin.gif
Čia dar tokia šeip biggrin.gif

user posted image

Einu pabalsuot smile.gif
Atsakyti
Žmogiuk, 4u.gif

Dažniausiai darau taip:
1. Pasidublinu background layer.
2. Image - Adjustment - gradient map.
3. Tada pasirenku raudona žalia ( Tik žalia keičiu į tokią mėlyna/žalia šviesia.
4. Tam layeriui padarome Overlay (Galime ir kitokį, tarkim jeigu nori šviesesnės nuotraukos daryti lighten r t.t. Eksperimentuokit. ; ))
5. Mažinam opacity. ; )

Dažniausiai šitaip darau. ; )
O po to kartais dar Image - adjustment - Variations.
Arba colour balance. : )

O čia dar viena. Tik vat nepasižiūrėjau - fokusas ant batų galų. doh.gif
user posted image
Atsakyti
Duoma man patinka baciukai bigsmile.gif tik linijos blasko kreivos, bet gal net savotiskai zavu wub.gif megstu as visus baciukus... grazu man biggrin.gif aciu , kad priminei tongue.gif sperinsiuos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 19 balandžio 2009 - 19:49
Duoma, turiu panašią foto, tik su tapkėm biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 04 19, 20:58)
Duoma, turiu panašią foto, tik su tapkėm biggrin.gif

parodyk bigsmile.gif myliu pedutes, tapkutes ir batukus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 04 18, 23:40)
blink.gif niekada man taip neiseis  doh.gif ir pas tave t.p. EOS 30D?  o kokiu objektyvu? 

taip 30 D ir 50mm f1.8 4u.gif
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 19, 01:12)
va va, man lygiai lygiai tas pat.... as jau ir SP sakiau, kad tai, ka ji daro DABAR, as norejau padaryt KADA NORS... kazkaip pradedu manyt, kad tas "kada nors" nebeateis... unsure.gif  ir del to baisiai liudna ir pikta... belieka tik eilini syki uzsiimt savigrauzos seansais... 

Sea - o Tu visada fotografavai raw? As konkreti dusautoja del Tavo spalvu...  blush2.gif  biggrin.gif

Pepperoni, tavo paskutiniai auto nuostabus wub.gif tau puikiai sekasi, apie kokia savigrauza cia sneki mirksiukas.gif
raw seniau tik pora kartu fotografavau,nes buvo man nepatogu su n programu,viena nuotrauka tvarkyt smile.gif ,bet nuo dienos,kai tavo deka turiu pscs3 tik raw fotografuoju biggrin.gif

QUOTE(Pukė @ 2009 04 19, 01:28)
galetu but Migles brolis, panasus! biggrin.gif

Sea, kaip tu savo maziuka pagauni?

aciu 4u.gif , panasus blondinai biggrin.gif kai einam visa seima pasivaiksciot, su vyru susitariam,kad jis vaikus ganys ,o as fotografuosiu,tai ir medzioju sau biggrin.gif
QUOTE(lamella @ 2009 04 19, 09:14)
Šiandieniniai mano kadrai, šį kartą vaikiški blush2.gif

user posted image

labai grazu,tik dviratuko rankena gadina portretuka 4u.gif

Dekoju merginos wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 19, 21:01)
parodyk  bigsmile.gif myliu pedutes, tapkutes ir batukus  lotuliukas.gif

Bet čia be kojų jokių biggrin.gif Nieko gero, bet pamačius Duomos foto iškart priminė šią... biggrin.gif
user posted image

Sea, ačiū 4u.gif Jo gadina, bet ji užsilipus buvo ant dviračio ir niekur nuo jo nelipo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lamella: 19 balandžio 2009 - 20:10
man ritmas kaip ritmas, bet KŪNAS blink.gif kuo toliau tuo gražiau ir jau ne pirmą kartą paburbėsiu, kad atėjau pas PRADŽIAMOKSLES, bet panašu, kad tokia čia aš viena cool.gif
Atsakyti
QUOTE(žmogiukas @ 2009 04 19, 21:21)
man ritmas kaip ritmas, bet KŪNAS  blink.gif kuo toliau tuo gražiau ir jau ne pirmą kartą paburbėsiu, kad atėjau pas PRADŽIAMOKSLES, bet panašu, kad tokia čia aš viena  cool.gif

ne viena smile.gif as kai nuejau i kuna tai nuo to laiko ten nebesilankau, nes depresija sujama ax.gif kol neismoksiu fotkint normaliai tol ten neisiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(žmogiukas @ 2009 04 19, 21:21)
man ritmas kaip ritmas, bet KŪNAS  blink.gif kuo toliau tuo gražiau ir jau ne pirmą kartą paburbėsiu, kad atėjau pas PRADŽIAMOKSLES, bet panašu, kad tokia čia aš viena  cool.gif

nesijausk vienisa hihihi.gif

as po portretu jau ten nebejau ax.gif kaip ir minejau - as meno, minciu perteikt fotografija nemoku. kol kas ismokau tik techniskai gerai nufotkint vaizda, o kompozicija ir visa kita tai velkasi is paskos kol kas - niekaip nepasiveja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 04 19, 16:10)
ups, atrodo smarkiai nuvertinau aš tą nuotrauką  unsure.gif  jinai šiandien kūdroj geriausia  unsure.gif  nieko nebesuprantu, einu geriau toliau depresuotis  doh.gif

gi ta kudra tai irgi ne kokia tai sventoji vieta ax.gif

QUOTE(Vasaraitė @ 2009 04 19, 16:31)
Galima isdegimus ir per tamsias vietas per PS matyti, fotografuojan RAW, tai tikrai 4u.gif

nera pas mane jokiu RAW ax.gif

Zitlali,jau pazvengiau is tavo komentaru tongue.gif thumbup.gif

QUOTE(Rasytce @ 2009 04 19, 19:04)
Na ka, prisiduodu, kad siandien spejom aplankyt paukstuku saudymo (zinoma su footaparatu hihihi.gif) roju - Novaraisti.

kur cia toks randas? ax.gif

QUOTE(Rasytce @ 2009 04 19, 20:30)
o kompozicija ir visa kita tai velkasi is paskos kol kas - niekaip nepasiveja biggrin.gif

cia as tau i chebryte isipaisau ax.gif 4u.gif
Atsakyti