Na ka, prisiduodu, kad siandien spejom aplankyt paukstuku saudymo (zinoma su footaparatu ) roju - Novaraisti. Be abejo nei atitinkamos irangos nebuvom pasieme - tik mano fotika su kasdieniniu obj., ir be to nezinom dar slaptu priejimu prie tu paukstuku (prasysimes kada i kompanija kas ta teritorija jau puikiai pazysta), tai siai dienai toks butu reportazelis - ne kritikai - siaip tik
Cia nuo bokstelio - matosi koks tik trecdalis ar ketvirtadalis to raisto.
Smilga is arti
Ir kieno gi tai galetu but darbas ? ar ne bebru tik
Ale tu ir zalty
Bet tai ir ilguuuuumas gyvateeeles
Drugelis, ar kas cia, net nezinau, ka radau, ta nufotkinau
Stai ir reportazelio pabaiga
Buvom su savo atzalele, tai be sansu buvo ka normalaus isspausti, reikejo neklauzada dabot, kad i ta pelke nenubegtu stacia galva tik padedi ant zemes ir iskarto niurka lekia - v.z.
Ačiū už komentarus Matyt su vaikais nelemta
Čia dar tokia šeip
Einu pabalsuot
Čia dar tokia šeip
Einu pabalsuot
Žmogiuk,
Dažniausiai darau taip:
1. Pasidublinu background layer.
2. Image - Adjustment - gradient map.
3. Tada pasirenku raudona žalia ( Tik žalia keičiu į tokią mėlyna/žalia šviesia.
4. Tam layeriui padarome Overlay (Galime ir kitokį, tarkim jeigu nori šviesesnės nuotraukos daryti lighten r t.t. Eksperimentuokit. ; ))
5. Mažinam opacity. ; )
Dažniausiai šitaip darau. ; )
O po to kartais dar Image - adjustment - Variations.
Arba colour balance. : )
O čia dar viena. Tik vat nepasižiūrėjau - fokusas ant batų galų.
Dažniausiai darau taip:
1. Pasidublinu background layer.
2. Image - Adjustment - gradient map.
3. Tada pasirenku raudona žalia ( Tik žalia keičiu į tokią mėlyna/žalia šviesia.
4. Tam layeriui padarome Overlay (Galime ir kitokį, tarkim jeigu nori šviesesnės nuotraukos daryti lighten r t.t. Eksperimentuokit. ; ))
5. Mažinam opacity. ; )
Dažniausiai šitaip darau. ; )
O po to kartais dar Image - adjustment - Variations.
Arba colour balance. : )
O čia dar viena. Tik vat nepasižiūrėjau - fokusas ant batų galų.
Duoma, turiu panašią foto, tik su tapkėm
QUOTE(lamella @ 2009 04 19, 20:58)
Duoma, turiu panašią foto, tik su tapkėm
parodyk myliu pedutes, tapkutes ir batukus
QUOTE(ediper @ 2009 04 18, 23:40)
niekada man taip neiseis ir pas tave t.p. EOS 30D? o kokiu objektyvu?
taip 30 D ir 50mm f1.8
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 19, 01:12)
va va, man lygiai lygiai tas pat.... as jau ir SP sakiau, kad tai, ka ji daro DABAR, as norejau padaryt KADA NORS... kazkaip pradedu manyt, kad tas "kada nors" nebeateis... ir del to baisiai liudna ir pikta... belieka tik eilini syki uzsiimt savigrauzos seansais...
Sea - o Tu visada fotografavai raw? As konkreti dusautoja del Tavo spalvu...
Sea - o Tu visada fotografavai raw? As konkreti dusautoja del Tavo spalvu...
Pepperoni, tavo paskutiniai auto nuostabus tau puikiai sekasi, apie kokia savigrauza cia sneki
raw seniau tik pora kartu fotografavau,nes buvo man nepatogu su n programu,viena nuotrauka tvarkyt ,bet nuo dienos,kai tavo deka turiu pscs3 tik raw fotografuoju
QUOTE(Pukė @ 2009 04 19, 01:28)
aciu , panasus blondinai kai einam visa seima pasivaiksciot, su vyru susitariam,kad jis vaikus ganys ,o as fotografuosiu,tai ir medzioju sau
QUOTE(lamella @ 2009 04 19, 09:14)
labai grazu,tik dviratuko rankena gadina portretuka
Dekoju merginos
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 19, 21:01)
parodyk myliu pedutes, tapkutes ir batukus
Bet čia be kojų jokių Nieko gero, bet pamačius Duomos foto iškart priminė šią...
Sea, ačiū Jo gadina, bet ji užsilipus buvo ant dviračio ir niekur nuo jo nelipo
man ritmas kaip ritmas, bet KŪNAS kuo toliau tuo gražiau ir jau ne pirmą kartą paburbėsiu, kad atėjau pas PRADŽIAMOKSLES, bet panašu, kad tokia čia aš viena
QUOTE(žmogiukas @ 2009 04 19, 21:21)
man ritmas kaip ritmas, bet KŪNAS kuo toliau tuo gražiau ir jau ne pirmą kartą paburbėsiu, kad atėjau pas PRADŽIAMOKSLES, bet panašu, kad tokia čia aš viena
ne viena as kai nuejau i kuna tai nuo to laiko ten nebesilankau, nes depresija sujama kol neismoksiu fotkint normaliai tol ten neisiu
QUOTE(žmogiukas @ 2009 04 19, 21:21)
nesijausk vienisa
as po portretu jau ten nebejau kaip ir minejau - as meno, minciu perteikt fotografija nemoku. kol kas ismokau tik techniskai gerai nufotkint vaizda, o kompozicija ir visa kita tai velkasi is paskos kol kas - niekaip nepasiveja
QUOTE(Peledike @ 2009 04 19, 16:10)
ups, atrodo smarkiai nuvertinau aš tą nuotrauką jinai šiandien kūdroj geriausia nieko nebesuprantu, einu geriau toliau depresuotis
gi ta kudra tai irgi ne kokia tai sventoji vieta
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 04 19, 16:31)
Galima isdegimus ir per tamsias vietas per PS matyti, fotografuojan RAW, tai tikrai
nera pas mane jokiu RAW
Zitlali,jau pazvengiau is tavo komentaru
QUOTE(Rasytce @ 2009 04 19, 19:04)
Na ka, prisiduodu, kad siandien spejom aplankyt paukstuku saudymo (zinoma su footaparatu ) roju - Novaraisti.
kur cia toks randas?
QUOTE(Rasytce @ 2009 04 19, 20:30)
o kompozicija ir visa kita tai velkasi is paskos kol kas - niekaip nepasiveja
cia as tau i chebryte isipaisau