Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis - 27 tema

QUOTE(Peperoni @ 2009 04 19, 13:57)
taigi neapgaudineju....  biggrin.gif cia praeitos vasaros archyvas...  ax.gif
dar klausimelis http://fotokudra.lt/...p...topd&page=1 ar as cia tik viena matau visa kruva isdegimu, per kuriuos nematau net nuotraukos normaliai?  g.gif

tai parasyta vakar ejai ieskot ax.gif
oj.. veidas 'gabalais' kazkokiais blink.gif seseliai toki baisus... rankos irgi... nypacynka...
Atsakyti

QUOTE(Rasytce @ 2009 04 18, 18:54)
kai nufotkini ir perziuri foto, tai ten kur yra perdegimai - mirksi tos vietos smile.gif labai patogu

bet cia nevisuose ta funkcija yra ane? o gal is vis tik veidrodziuose? ax.gif

QUOTE(Duoma @ 2009 04 18, 19:10)

Sakykit, kaip tas burbulas?

sita man patiko thumbup.gif tik idomu butu naturalesniu spalvu foto irgi pamatyt mirksiukas.gif
QUOTE(Pukė @ 2009 04 18, 22:31)
pirma su actionu,

pavasaris jauciu kaltas, ne smane ta pirma veza thumbup.gif spalviskai..kakzo ant azlumos traukia tongue.gif nors visada buvau fotkese tokiu naturaliu spalvu megeja biggrin.gif

QUOTE(Little angel @ 2009 04 18, 23:10)

Žodžiu kaip ir apibūdinamas "geriausias muilinė kokybės ir kainos santykiu"

kokia pirkai -praleidau blush2.gif

QUOTE(inesaS @ 2009 04 18, 23:36)
Linkiu,kad visada ir butum patenkinta savo fotoaparatu.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif bet tas be sansu tongue.gif

QUOTE(Sea_ @ 2009 04 19, 02:32)

O cia Canon gynybai biggrin.gif  Be jokiu actionu nuotrauka,fotografavau raw 4u.gif

super wub.gif
Atsakyti
nuo vakar vakaro vis kremtu instrukciją, daug dalykų paaiškėjo kūiti dar kolei kas neaiškūs, bet dar nepabaigiau jos, nes labai stora biggrin.gif

Man tai labai patinka spalvingos ir ryškios Sea fotografijos wub.gif

O ką reiškia kai jūs rašot, kad foto daryta su Action'u? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 19, 09:12)
va va, man lygiai lygiai tas pat.... as jau ir SP sakiau, kad tai, ka ji daro DABAR, as norejau padaryt KADA NORS...

parodykit, kur paziuret bigsmile.gif ax.gif

QUOTE(Pukė @ 2009 04 19, 09:28)
o paskui antrais-treciais gyvenimo metais jau prades maivytis ir pozuot doh.gif  lotuliukas.gif

nevisiem taip sekas tongue.gif lotuliukas.gif doh.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 04 19, 09:41)
o del fotkinimo is arti - tada reiktu is dar arciau biggrin.gif nekils mums tada jokiu abejoniu del erdves trukumo  biggrin.gif

o is kiek dar arciau -na keik turi matytis to vaiko/galvos ir pan, kad nebutu mazai erdves, bet is arti? g.gif gerai cia susukau lotuliukas.gif

QUOTE(Pukė @ 2009 04 19, 09:43)
galbut g.gif  doh.gif nors sviesumo gal ir truksta kiek paciai gelei, bet ryskumo tai neee, mano galva biggrin.gif nzn, kaip Bondai butu biggrin.gif

man truksta ryskumo 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(boruzka @ 2009 04 19, 11:22)

laikykis 4u.gif

QUOTE(Vasaraitė @ 2009 04 19, 11:50)
Kelios foto is vakarykscio pasivaiksciojimo,

tos smilgos fono isplaukimas -super thumbup.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 04 19, 12:35)
Kaip jums sita? vakar truputeli buvau isejus vasaros ieskot hihihi.gif

spalvos man wub.gif wub.gif wub.gif bet va ryskumo man noris daugiau ax.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 04 19, 12:57)
dar klausimelis http://fotokudra.lt/...p...topd&page=1 ar as cia tik viena matau visa kruva isdegimu, per kuriuos nematau net nuotraukos normaliai?  g.gif

na, ir as cia matau isdegimus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 04 18, 19:54)
kai nufotkini ir perziuri foto, tai ten kur yra perdegimai - mirksi tos vietos smile.gif labai patogu

mano fotikas irgi taip daro, labai patinka šis dalykėlis blush2.gif

Bonda jau kelis sykius rašiau, bet pakartosiu.
Na man jis labiausiai patiko iš patobulintų muilinių.
Panasonic lumix dmc fz28

Man bandė įpiršti Canon Powershot SX 200, bet šis labiau patiko, nes galima dėti konverterius, filtrus, bei turi nemažą optinį zoomą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Little angel @ 2009 04 19, 13:08)

O ką reiškia kai jūs rašot, kad foto daryta su Action'u? blush2.gif

PS pagalba padarytos spalvos ar kazkas mirksiukas.gif , kai ne pats darai, o yra tokios programikes ar klaip ten pavadint mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 19, 14:05)
tai parasyta vakar ejai ieskot  ax.gif
oj.. veidas 'gabalais' kazkokiais  blink.gif seseliai toki baisus... rankos irgi... nypacynka...

nu vakar ieskojau archyvuose hihihi.gif

nu man tas pat - o kitiems viskas grazu... nesuprantu... g.gif

QUOTE(bonda @ 2009 04 19, 14:11)
parodykit, kur paziuret bigsmile.gif  ax.gif

o is kiek dar arciau -na keik turi matytis to vaiko/galvos ir pan, kad nebutu mazai erdves, bet is arti? g.gif gerai cia susukau lotuliukas.gif

http://fotokudra.lt/aut.php?aut=8565

kalbejau apie Close up (man dar isvis nepazinta sritis... blush2.gif ) kai praktiskai nesimato supancios aplinkos ir daznai tik veidas kadre smile.gif
Papildyta:
QUOTE(bonda @ 2009 04 19, 14:15)

spalvos man wub.gif  wub.gif  wub.gif  bet va ryskumo man noris daugiau ax.gif

ko gero cia didziausias ryskumas, ka galejau islauzt is savo kitinio pernai... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 19, 13:20)

ko gero cia didziausias ryskumas, ka galejau islauzt is savo kitinio pernai...  blush2.gif

bet..kita vertus tokios svelnios spalvos, gal ir ryskumop gana... jau ir as pazanga darau, ziuriu tongue.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 04 19, 14:24)
bet..kita vertus tokios svelnios spalvos, gal ir ryskumop gana... jau ir as pazanga darau, ziuriu tongue.gif  blush2.gif

hihihi.gif panasu, kad darai... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 19, 13:35)
*Kaip jums sita? vakar truputeli buvau isejus vasaros ieskot hihihi.gif
user posted image
**Vasaraite - kodel tokie idomus foto formatai?  g.gif

***pirmoj kadravimas nelabai, o antroj tas bokeh man baisiai grazus...  bigsmile.gif
Papildyta:
http://www.efoto.lt/...afija_patarimai va cia siek tiek zemiau yra info (is to paites Kelbio biggrin.gif )

* Geras, o as galvoju, nejau pas jus taip karsta ir kada ji spejo taip idegti blush2.gif lotuliukas.gif
** Cia su PS karpiau berods 5x4, ar 4x5, o cia blogai? unsure.gif primink prasau kaip su PS padaryti tvarkinga formata, jau seniai zadu pasidaryti kelias foto, bet bijau, kad butent formatai blogi
***Aciu 4u.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 04 19, 13:36)
Vasaraite, pirmoje zirgo snukis atrodo nedailiai... is apacios kai fotkini reik atsargiai, nes jis toks gaunas dramblavotas, nosis didele, galvyte maza...  ax.gif ir medziu fonas netinka kazkaip... ir kadravimas....  4u.gif man nylabai... o antra spalvos liux  bigsmile.gif

Pirma karta ta zveri fotografavau tongue.gif Aciu uz paaiskinima 4u.gif

QUOTE(boruzka @ 2009 04 19, 13:37)
vyras koja susilauze .. pakankamai rimtai ... motociklas ant kojos uzkrito .. praeita sestadieni dare operacija db 2 menesius lovoje gules ...

verysad.gif laikykis 4u.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 04 19, 13:57)

As ir matau ir nemazai butent ant veido ir ranku unsure.gif
Atsakyti
Sea, nuostabios spalvos wub.gif

Puke, man kotelių šokis neryškus ax.gif fokuso norisi tose kuokelėse/piestelėse, o ten jo nerasta. ir erdvės lyg trūksta.

Boruzka, užjaučiu verysad.gif

Vasaraite, pritariu dėl arklio portreto merginoms, o antrojoj patiko spalvos ir fonas wub.gif

Peperoni, spalvos tokios minkštos, vasariškos wub.gif ech, kaip aš laukiu šilumos...

QUOTE(Peperoni @ 2009 04 19, 12:57)

išdegimų matau ir ant merginos, ir ant sienos. nelabai kas gero toj nuotraukoj mano akim, nebent tie burbuliukai linksmai atrodo. jei šita nuotrauka būtų žmogaus, kuris neturi raudonų pagaliukų, nemanau kad tiek taškų surinktų. gal netgi grįžtų į pelkę arba arti to būtų.
Atsakyti
Ačiū labai visoms. 4u.gif
Bonda:
Visiškai natūrali, tik kad su raw tvarkiau, tai kontrastas biški uždėtas. ; )
user posted image

O Čia dar keletas nuotraukų iš tos pačios dienos.
Va, čia man labai kokybė patinka. Ir fonas paplaukęs. Aišku, ne taip kaip pas jumis, bet vis šis tas. ; )

user posted image

Labai trugdo, kad tas stulpas iš žmogaus "išaugęs"? ; D
Ir dar čia ryškumo trūksta. doh.gif
user posted image
Atsakyti