Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis - 27 tema

QUOTE(Pukė @ 2009 04 18, 23:31)
as vel naktineju doh.gif nespeju foto tvarkyt blush2.gif

Puke, na tavo foto tai mane veeza - spalvos spalvos spalvos cool.gif wub.gif

QUOTE(Sea_ @ 2009 04 19, 03:32)
O cia Canon gynybai biggrin.gif  Be jokiu actionu nuotrauka,fotografavau raw 4u.gif
user posted image

oi, del lauke fotkinimo tai as visada sakiau, kad nerealiai fotkina canonas thumbup.gif , bet va su vidum tai jau visai kitas reikalas unsure.gif jau zyyyymiai skirtumas jauciasi kaip ima canon ir nikon, bet man gerai ir canon biggrin.gif, ypac kai pramokau fotkint - diedas biski galva man pravedino, kad ne fotikas kaltas o as hihihi.gif ir ka - rezultatai na lico kaip sakoma biggrin.gif

sveiki smile.gif

tai ka siandien fotkinam? biggrin.gif debesu danguj nera, i kiema dar neisjejau . .. . reiks kazkur isbegt, kad vaizdu pagaudyt biggrin.gif

Puke, Puke, tiesa, o koki tu acitona naudojai pirmai fotkei? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 19, 10:18)
nu va.. o as jau tikejaus prisiblatint i draugus tau  doh.gif ner gyvenimo jomajo  lotuliukas.gif
lotuliukas.gif

lotuliukas.gif

Puke, man labiausiai antra wub.gif Ir erdvės man joje netrūksta (aš visad jos bijau biggrin.gif )O ryškumas ir spalvos Tavo nuotraukų mane žavi wub.gif
Sea, na kaip visad wub.gif
Atsakyti
Sveikos ax.gif jau kaip pasiilgau net zodziu truksta apsakyti wub.gif jauciuos ziauriai atsilikus .. nors tik savaite apatijos tepraejo .. o tokio laiko dar 2 menesiai laukia verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 04 17, 21:20)
oi kaip krenta liaaaalius nuo pagrindo, slyyyyysta tiesiog - ar cia toks uzmanymas buvo?  rolleyes.gif bet foto tai jau laaabai  wub.gif

doh.gif kol jusu komentaru nepaskaiciau, pati net neatkreipiau demesio blush2.gif Kokia as mamka baisi lotuliukas.gif

lamella, patiko tavo brolio foto, o savaites temos foto - is vis tyliu wub.gif

Eres, tavo "Geltona" kokia bigsmile.gif ypac antra kabina wub.gif

Little angel, paukštukas ryskus ir spalvos patiko mirksiukas.gif

Duoma,, nereali foto su ispustu burbulu 4u.gif

QUOTE([B)
Pukė,[/B]2009 04 18, 23:31]
as vel naktineju doh.gif nespeju foto tvarkyt blush2.gif
pavasario siek tiek smile.gif pirma su actionu, kita be - spalvom nieko nedaryta smile.gif

Baltai pavydziu tooookiu isgautu spalvu wub.gif Man trecia labiausiai wub.gif

Sea_, is vis be komentaru doh.gif wub.gif

Papildyta:
QUOTE(boruzka @ 2009 04 19, 12:22)
Sveikos  ax.gif  jau kaip pasiilgau net zodziu truksta apsakyti  wub.gif  jauciuos ziauriai atsilikus .. nors tik savaite apatijos tepraejo .. o tokio laiko dar 2 menesiai laukia  verysad.gif

console.gif O kas tau nutiko blush2.gif
Atsakyti
Kelios foto is vakarykscio pasivaiksciojimo, jauciu nieko gero blush2.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Turiu blondiniska klausyma blush2.gif Kokia paskirti atlieka objektyvo gaubtas blush2.gif Ar jis naudojamas lauke ar/ir patalpose g.gif
Atsakyti
Kaip jums sita? vakar truputeli buvau isejus vasaros ieskot hihihi.gif
user posted image

Vasaraite - kodel tokie idomus foto formatai? g.gif

pirmoj kadravimas nelabai, o antroj tas bokeh man baisiai grazus... bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 04 19, 13:30)
Turiu blondiniska klausyma blush2.gif Kokia paskirti atlieka objektyvo gaubtas blush2.gif  Ar jis naudojamas lauke ar/ir patalpose g.gif

http://www.efoto.lt/...afija_patarimai va cia siek tiek zemiau yra info (is to paites Kelbio biggrin.gif )
Atsakyti
Vasaraite, pirmoje zirgo snukis atrodo nedailiai... is apacios kai fotkini reik atsargiai, nes jis toks gaunas dramblavotas, nosis didele, galvyte maza... ax.gif ir medziu fonas netinka kazkaip... ir kadravimas.... 4u.gif man nylabai... o antra spalvos liux bigsmile.gif

Peperoni, spalvos grazios ax.gif nu va, o sakei fotiko nelaikei savaite biggrin.gif apgaudineji, skundiesi, kad krize, o tuoj kaip parodysi .... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 19 balandžio 2009 - 12:37
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 04 19, 11:34)

console.gif O kas tau nutiko blush2.gif

vyras koja susilauze .. pakankamai rimtai ... motociklas ant kojos uzkrito .. praeita sestadieni dare operacija db 2 menesius lovoje gules ...
Atsakyti
Little angel,kaciukai labai faini ir ryskus thumbup.gif o suo tai nea..visai nea schmoll.gif

QUOTE(linole @ 2009 04 18, 16:13)
Idedu i geltonos tema pernai metu foto, kuri man paciai buvo metu topas.  blush2.gif 

man tai patinka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 19, 13:36)
Peperoni, spalvos grazios  ax.gif nu va, o sakei fotiko nelaikei savaite biggrin.gif apgaudineji, skundiesi, kad krize, o tuoj kaip parodysi ....  doh.gif  lotuliukas.gif

taigi neapgaudineju.... biggrin.gif cia praeitos vasaros archyvas... ax.gif

dar klausimelis http://fotokudra.lt/...p...topd&page=1 ar as cia tik viena matau visa kruva isdegimu, per kuriuos nematau net nuotraukos normaliai? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 19 balandžio 2009 - 13:00
QUOTE(inesaS @ 2009 04 18, 16:29)
Pas mane muiline.Turiu macro ir close-up filtrus,zinok veikia ax.gif

rimtai? bigsmile.gif zinau, kad ant mano irgi dedas. bet turbut kiekvienam modeliui kiti tinka ar kaip? gal zinai ka nors smulkiau? blush2.gif

QUOTE(liamuna @ 2009 04 18, 16:34)

Dedu ir as savaites temai

visai nieko -tik ten grudas matos nuo apdirbimo turbut? g.gif

QUOTE(Rasytce @ 2009 04 18, 16:49)

siaip kartais nervyja, kad canon turi toki bruoza - jis labai naturaliai ima aplinka - vat kaip mato akis jis taip ir fotkina, o noretusi sodresniu skaistesniu spalvu, bet jie va tokie yra smile.gif o nikon jau visai kitaip ima spalvas, aplinka - ju astresnes spalvos, skaidresnes. tiesiog kiekvienas gi pasirenkam - nors man tai diedas isrinko hihihi.gif  blush2.gif

tai tu pati rinktumeis kuri is tu dvieju firmu? jei ne taviskis blush2.gif tongue.gif
Atsakyti