Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis - 27 tema

QUOTE(Peledike @ 2009 04 18, 23:32)
uch, man depresija kažkokia... užeinu į fotki albumą - ten superinių darbų pridėta. šaunuolės jūs. kūdroj SP naujausius darbus užmačiau, vos neapsiverkiau  unsure.gif  matyt, labai gerai mano dabartinę dvasinę būseną (ypač fotografijos srity) atspindi ir už širdies griebia, o aš to nemoku išreikšti. to išmokti turbūt neįmanoma, gaila...

va va, man lygiai lygiai tas pat.... as jau ir SP sakiau, kad tai, ka ji daro DABAR, as norejau padaryt KADA NORS... kazkaip pradedu manyt, kad tas "kada nors" nebeateis... unsure.gif ir del to baisiai liudna ir pikta... belieka tik eilini syki uzsiimt savigrauzos seansais... unsure.gif

QUOTE(Sea_ @ 2009 04 19, 03:32)
Puke,man paskutine labiausiai wub.gif
O cia Canon gynybai biggrin.gif  Be jokiu actionu nuotrauka,fotografavau raw 4u.gif

biggrin.gif

Sea - o Tu visada fotografavai raw? ax.gif As konkreti dusautoja del Tavo spalvu... blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 04 18, 12:25)
Broliui 16metų

nu va.. o as jau tikejaus prisiblatint i draugus tau doh.gif ner gyvenimo jomajo lotuliukas.gif

QUOTE(bonda @ 2009 04 18, 13:34)
prie mano pastabu apie ryskuma turesi priprast

lotuliukas.gif

QUOTE(Little angel @ 2009 04 18, 13:37)
O va kaip ši su paukštuku? 

liux 4u.gif

QUOTE(Little angel @ 2009 04 18, 16:06)
Rico, tai skaitau po truputį ir instrukciją. Tik esmė tame, kad man geriau įsisavina informacija praktikoje, o ne SKAITANT.

man taip pat .. betttt... ten zinok dauguma techniniu ats yra kaip padaryti vienaip ar kitaip smile.gif perskaityk ir tada praktikoj atlik ka perskaitei smile.gif as cia irgi panas uzknisinejau su tokio tipo klausimais, ale paziejau paskiau instrukcija, ogi ten visi ats yra biggrin.gif nebutina kalt kaip eilerascio, tik atidziai iskilus klausimui perzvelk mirksiukas.gif jei ir tada neissiaiskinsi tai klausk 4u.gif bet as nesu viena is vadu sioje temoje tai negaliu taip grieztai pasisakyt, tai tik patariu lotuliukas.gif zinoma, kad per praktika ateina suvokimas didesnis, bet visgi elementaria abc'ele reiktu paciai pasinagrinet 4u.gif beja as su tuo paciu vargstu tyliai 4u.gif tiesa, atlik ND, pamatysi kaip akyse prasvieses lotuliukas.gif as kankinausi net nbzinau kiek doh.gif kelias savo tikriausiai, bet OJOJ kaip naudinga mirksiukas.gif Sekmes fotografuojant 4u.gif

Puke man pirmosios spalvos lb patinka ir trecia siaip bigsmile.gif (kaip pavydziu kad jau galit vaikus gamtoj fotkint ...maniski nebent paridenciau ant zemes unsure.gif hihihi.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 19 balandžio 2009 - 09:22
QUOTE(Valetta @ 2009 04 18, 19:48)

taigi rasiau, kad naturalus  blush2.gif be teksturos  schmoll.gif

matyt neuzfiksavau blush2.gif
Atsakyti
Puke, dabar žiūrėjau žiūrėjau - man visose trūksta erdvės... Gal pirmoje mažiausiai tas krenta į akis... g.gif o dėl spalvų... nžn - man visose jos gražios... tos pirmos actionas irgi puikiai ten dera thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 19 balandžio 2009 - 09:27
QUOTE(Sea_ @ 2009 04 19, 02:32)
Puke,man paskutine labiausiai wub.gif
O cia Canon gynybai biggrin.gif  Be jokiu actionu nuotrauka,fotografavau raw 4u.gif
user posted image

super wub.gif thumbup.gif galetu but Migles brolis, panasus! biggrin.gif

Zitlali, tuoj pasodint galesi mirksiukas.gif wub.gif ai prades vaiksciot, bus etapas, kai nufotkinsi nebent pakausi tolumoje lotuliukas.gif o paskui antrais-treciais gyvenimo metais jau prades maivytis ir pozuot doh.gif lotuliukas.gif

Sea, kaip tu savo maziuka pagauni?
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 19, 10:12)
va va, man lygiai lygiai tas pat.... as jau ir SP sakiau, kad tai, ka ji daro DABAR, as norejau padaryt KADA NORS... kazkaip pradedu manyt, kad tas "kada nors" nebeateis... unsure.gif  ir del to baisiai liudna ir pikta... belieka tik eilini syki uzsiimt savigrauzos seansais...

drinks_cheers.gif man tas pats, del to nusprendziau laikinai neit i fotki ir kudra lotuliukas.gif apsikroviau knygom, fotikas ant kaklo ir pleskinsiu iki griuvimo db hihihi.gif nes blasko mane ir i nevilti varo kitu darbai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 19 balandžio 2009 - 09:33
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 19, 09:26)
Puke, dabar žiūrėjau žiūrėjau - man visose trūksta erdvės... Gal pirmoje mažiausiai tas krenta į akis... g.gif  o dėl spalvų... nžn - man visose jos gražios... tos pirmos actionas irgi puikiai ten dera thumbup.gif

ai, man manija dabar is kuo aciau fotkint biggrin.gif taip grazu tie protretai, kur tik akys pagrinde matos wub.gif

perejau i picasa zinokit, nes flickras jau nebeleidzia kelt fotkiu nemokamai smile.gif

Kuokeliu sokis

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pukė: 19 balandžio 2009 - 09:35
Puke man tamsoka g.gif
Papildyta:
QUOTE(Pukė @ 2009 04 19, 10:28)
bus etapas, kai nufotkinsi nebent pakausi tolumoje

hihihi.gif
Atsakyti
ateinu nikonų gint biggrin.gif mano sesė turi canoną, ne veidrodį, bet pagerintą muilinę, tikrai neblogą, tai fotografavom mes tą patį objektą ir paskui pažiūrėjom foto blink.gif jos foto visos buvo ne galo ryyyyyyyyyyyškios tokios nusodrintos, o mano tai ką, natūralios biggrin.gif aš ją net užsipuoliau, kad perkontrastino su PS tongue.gif
Atsakyti
Puke - man noris sviesiau - ir kazkodel ryskumo truksta... g.gif ar ne Picasa cia kalta? ax.gif

i flicra dek jau sumazintas - tada uzteks soooociai to limito wink.gif

o del fotkinimo is arti - tada reiktu is dar arciau biggrin.gif nekils mums tada jokiu abejoniu del erdves trukumo biggrin.gif

Zitlali - as pati sedziu va pilna lova knygu prisikrovus... ir ka... vis vien nieks negereja biggrin.gif reiktu ir fotika nors kart i rankas paimt... hihihi.gif visa savaite jis manes nemate jau... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 19 balandžio 2009 - 09:43
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 19, 09:41)
Puke - man noris sviesiau - ir kazkodel ryskumo truksta... g.gif  ar ne Picasa cia kalta?  ax.gif

galbut g.gif doh.gif nors sviesumo gal ir truksta kiek paciai gelei, bet ryskumo tai neee, mano galva biggrin.gif nzn, kaip Bondai butu biggrin.gif

teks laukt menesio pradzios lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 19, 10:41)
Zitlali - as pati sedziu va pilna lova knygu prisikrovus... ir ka... vis vien nieks negereja biggrin.gif  reiktu ir fotika nors kart i rankas paimt... hihihi.gif visa savaite jis manes nemate jau...  unsure.gif

cia zinai, kaip ir su tuo idealiu vyru biggrin.gif kartais reikia siek tiek atsitraukti ir pailseti nuo bendravimo su juo, kad vel naujom akim ir sirdim pamatytum biggrin.gif taip ir cia... tikriausiai (guodziu taip lotuliukas.gif )

Einu fotkint biggrin.gif iki
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 19 balandžio 2009 - 10:00